Şimdi Ara

Rubenis Klima Hakkında Bilgi İsteyenler Buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
6.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Koçtaş'ta satılan Rubenis Klimalar Hakkında bilgi arayanlar ve bulamayanlar için küçük bir rehber yapıyorum. Ürün ile ilgili bilgi isteşaresi yapalım istedim. Resimlerde ekleyeceğim kısaca bilgi vereyim.

1) Toschiba menşei DC inventer teknolojisine sahip ( mağaza kapandığı için bu kısım ilgili resim çekemedim ama yarın teşhir ürünlerinden birtanesinin parçasını açacaklar koçtaşta satışta olan bir tanıdığım sayesinde )

2) Soğutmada A+ ısıtmada A++, Gerekli değerlerin açıklaması olan kısımın resmi var

3) Bilmiyordum ama görünce şaşırdığım MİDEA şirketi tarafından üretilmiş olması ( yada değilse MİDEA ŞİRKETİNİN MENŞEİ BULUNUYORDU )

Ürünün fiyatı 12.000 btu/h 1.450 tl WORLD cardımda 100 tl birikmiş puanım vardı + koçtaşta çalışan tanıdığım sayesinde birde ekstra %10 indirim alınca ürün 1205 tl ye mal oldu ve almış bulunuyorum artık hata mı ettim kötü mü ettim bilemicem onu ürün takılınca belli olur Antalya'da yaşadığım için servis sıkıntısı çekmiyorum zira bu markaya bakan sadece kepez ilçesinde 5 servis varmış tabi koçtaşın kendi çalıştığı servisin haricinde servis seçemediğim için cihazı cumartesi takacaklar.... ama 1200 TL DC inventer klima 12.000 btu/h insanın alası geliyor :D uzun vadeli kullanım amacı düşünmüyordum zaten şuan için garantisi bittikten sonra çöp olursa atıcağım birşey arıyordum inş yarıda bırakmaz bizi hadi hayırlısı bakalım son olarak garantisi 3 yıl dış ünite 5 yıl

Buyrun bunlar da resimler:

1)

2)

3)

Ürün Kataloğu:

http://www.rubenis.com/klima/wp-content/uploads/2015/07/Katalog_2015.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megas-XLR ver. 2.0 -- 21 Ağustos 2015; 2:50:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rubenis Klima Hakkında Merak Ettikleriniz

Rubenis Klima, Türkiye'de faaliyet gösteren Vestel'in bir yan ürünüdür. Türkiye'de üretilen Rubenis Klimalar, uygun fiyatları ve yüksek performansları ile bilinmektedir.

Rubenis Klimalarının Vestel'in bir yan ürünü olması, kalite ve güvenilirlik konusunda müşterilere güven vermektedir. Vestel, Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya üreticilerinden biridir ve yıllardır sektörde deneyim kazanmıştır.

Rubenis Klimalarının Türkiye'de üretilmesi, yerli üretime destek olmak isteyenler için de önemli bir avantajdır. Ayrıca, yerli üretim olması sayesinde Rubenis Klimalarının yedek parça temini ve teknik servis hizmetleri de kolaylıkla sağlanabilmektedir.

Rubenis Klimaları, farklı ihtiyaçlara ve alanlara uygun çeşitli modellerde sunulmaktadır. İnverter teknolojisine sahip modelleri ile enerji tasarrufu sağlarken, yüksek soğutma ve ısıtma kapasiteleri ile de konforlu bir ortam yaratır.

Rubenis Klimalarını tercih ederek, hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir klima sistemine sahip olabilirsin. Türkiye'de üretilen ve Vestel'in güvencesiyle sunulan Rubenis Klimaları, evinin veya iş yerinin iklimlendirmesi için ideal bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hiçte hata yapmamışsın... Çünkü 2007 de aldığımız 450 liraya Rubenis marka yine sizin gibi Koçtaştan. Halen sessiz şekilde çalışıyor ve bi sorununu bişeyini görmedim özellikle 2005 yılında takılan Demirdöküm pasific line a göre çok ama çok sessiz ve kaliteli.

Hayırlı uğurlu olsun
  • merhaba,

bilgilerini vermiş olduğunuz ürünün çalışma ses 42 db olarak gözüküyor... bu gürültülü bir çalışma değil mi?
    Ben uygun fiyatlı ve biraz daha sessiz bir klima arıyorum. ısınma öncelikli kullanılacak.
  • Verdiğiniz katalogta ve ürün sitesindehttp://www.rubenis.com/klima/?page_id=84 "RB INV 18" için ısıtma COP değeri olarak 4.00 verilmiş ..

Bu gerçekten doğrumu bu değer "S"COP için olmasın ?

MIDEA üretiyorsa MIEDA da en yakın klima sanırım
    www.modernklima.com.tr
    Modern Klima Teknolojileri - Midea - Duvar Tipi - Inverter Sistem Klimalar - Mission 2015
    http://www.modernklima.com.tr/Mission
    serisi onda SCOP değeri 4.00 olarak verilmiş ve enerji sınıfı SCOP a göre A+ ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.