Şimdi Ara

Klima markası olarak airfel mi midea mi tercih edersiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 m2 lik odami iklimlendirme için hangi markayı tercih etmem gerekir yardımcı olursanız sevinirim.fiyat/performans/enerji tüketimine bakılarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalite klasmanında ikisi de aynı üründür, neticede ikisi de bir ME bir DAIKIN değiller. Bu anlamda tercih kriterinizde kaliteyi elemiş oluruz, geriye yaygın servis ağı, uzun garantisi, uygun fiyatı ve istediğiniz özellikleri hangisinde ise o'na bakmanız lazım, bunlar hangisinde ise o sizin için en ideal üründür.
    Midea ile ilgili servis yönden şikayet eden arkadaşlar oldu. Airfel de de alm kit kullanıldığına göre şikayetler oldu lakin satın alan arkadaşlar montajın bakır kit ile yapıldığını yazdılar burada. Satın almadan önce bu bilgileri teyit ediniz satış noktaları veya servislerinden.
  • Teşekkür ederim bilginiz için ben araştırma sonucu airfel ltxn 35 modeli ve midea nin modernstar 12000 lik modeli arasında kaldım.

• armagan35 A kullanıcısına yanıt
    O zaman bir de bu markaların arkalarında kim var onlara bakın bence. Marka dan ziyade o markanın arkasında duran ve servis hizmeti veren firma da önemlidir
    Mesela AİRFEL klimaları DAIKIN gurubuna aittir, elbette imalat DAIKIN fabrikalarında yapılmıyor lakin montaj ve satış sonrası tüm servis hizmetlerini DAIKIN veriyor. Midea hakkında pek bilgim yok onu da bir araştırmanızı tavsiye ederim.
  • Adnan Abi sizce İzmirde midea nin servis sıkıntısı olur mu.

• armagan35 A kullanıcısına yanıt
    Her firmanın öncelikli hedef noktalar büyükşehirler olacağına göre mantıken olmaması lazım gibi görünse de, servisin VAR olması bütün sorunları ortadan kaldırmıyor bunu unutmamak lazım.
    Bence bulunduğunuz bölgeye göre detaylı araştırmanız lazım, Burada MİDEA taktıran arkadaşların servis ve ürün performans deneyimlerini okumanız lazım
  • Mesaj alınmıştır abi ben airfel ltxn35u alıyorum :) teşekkürler....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu?Arçelik mi?
    11 yıl önce açıldı
    Eca mı Demirdöküm mü iyidir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.