Şimdi Ara

Baymak Elegant Plus 12 BTU İnceleme(1.Hafta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
4
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Uzun Araştırmalar Sonucu F/P Oranı Olarak Baymak Elegant Plus 12 Aldım İnternet Yorumlarını Okudum Çoğu İyi Yorumlardı Kötü Yorumlarda Vardı Elbet Fakat 1 Hafta Önce Baymak Bayisinden 12.000 BTU Ürünü 1800 TL Aldım Aldıktan 4 Gün Sonra Montaja Geldiler İç Üniteyi Ve Dış Ünitenin Yerini Belirlediler Ve Su Terazisi İle Dengeli Bir Şekilde Taktılar Bakır Boruları Güzelce İzolasyon Bandı İle Sarıldı Punch Matkap Ucu İle Delik Açıldı Açılan Deliklerin Fazla Olan Yerlerini Sıva İle Kapattılar Manometre İle Kontrol Ederek Vakum Yaptılar Drenaj Borusunu Ayarladılar Sabitlediler(4 Metre Boru) Kumandasının Arkasında Yapışkan İle Duvara Yapıştırılıyor 2 Haftada Bir Klimanın Filtrelerinin Temizlenmesini Söylediler Elektrik Hattını Çekmiyorlar Topraklama,Topraklama Priz Ve 16 Amper Sigorta Şalteri Taktırın Diye Öneride Bulundu Servis Bakır Borusu Fabrika Çıkışı 3,5 4 Metre Ek Bakır Boru Gaz Dahil Metre Başı 20 Gr 70 TL Dediler 5 Yıl Garantili Ürüne Baktım Mayıs 2017 Üretilmiş Cihazın Soğutması Çok Güzel 27,5 Dereceye Ayarlıyorum Evde Sabaha Karşı Üşüyoruz( 17 m² 2 Pencere 4 Kapı Var ) Klima İç Ünitesi Fan Hızı En Yüksekte İken Biraz Fazla Ses Çıkarıyor Fakat Orta Ve Düşük Ayarda Çalıştığını Bile Anlayamazsınız Zaten Yüksek Ayarda İlk 30-45 DK Çalışıyor Zaten Auto Fan Hızında Kullanıyorum Dış Ünite Sadece Yüksek Hızdayken Biraz Sesli Geri Kalan Zamanlarda Sessiz Kısacası Üründende Servisindende Memnun Kaldım En Kısa Zamanda Sizlere Videosunu Atacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVizard -- 27 Temmuz 2017; 16:8:40 >

• Güle güle kullanın plastik takoslar kullanılmamış .Ses titreşim yaparsa arayın gelip taksınlar.Uzun vadede titreşim ses kompresör sorunlarına neden olabilir diyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

Güle güle kullanın plastik takoslar kullanılmamış .Ses titreşim yaparsa arayın gelip taksınlar.Uzun vadede titreşim ses kompresör sorunlarına neden olabilir diyorlardı.

Servis Cihazı İlk Çalıştırdığında Duvarda Çok Titreşim Oluyordu Servise Belirttim Çok Titriyor Duvar Diye Fakat Duvarın Titremesi Normaldir Dediler Sizin Yorumunuzdan Sonra Googleda Araştırma Yaptım Çoğu Hatta Neredeyse Hepsinin Dış Ünitesinde Titreşim Emici Plastik Takozlar Kullanılmış Bende Hemen Aradım Servisin Numarasını Böyle Böyle Anlattım Servis ; Evet Doğrudur Takılması Gerek Dedi Gün Verdi Gelip Takacağız Dedi Bende Dört Dörtlük Montaj Yaptılar Diye Sevinmiştim İllaki Bir Açık Kalıyor Bilgilendirdiğiniz İçin Teşekkür Ederim

• rica ederim.basit bir konu ancak niye takmıyorlar anlamıyorum.kutudan çıktımı peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18lik olanı kullanıyorum ben de. 40 metrekarelik alan için kullanıyorum. 1 hazirandan bu yana hiç kapatmadım 1 -2 istisna dışında hep 25 derece çalışıyor ve bugüne kadar 200 tl kadar bir elektrik yakmış. Klima takıldıktan sonra sayacım takıldı ve 0 ile başladı sayaç dün hesapladım vergi vs olmaksınız miktar bu. Çok çok iyi ve henüz 25 derecenin altında çalıştıramadım. Bu arada Şehir Adana cehennemin bir üstü.
  • quote:

rica ederim.basit bir konu ancak niye takmıyorlar anlamıyorum.kutudan çıktımı peki?

Maalesef Kutudan Çıkmadı Kendileri Getirdi Yanında
  • quote:

Güle güle kullanın plastik takoslar kullanılmamış .Ses titreşim yaparsa arayın gelip taksınlar.Uzun vadede titreşim ses kompresör sorunlarına neden olabilir diyorlardı.
    Plastik takoz benim klimada da kullanılmadı. Kutusundan çıkıyor mu? Yoksa servis kendisi mi getiriyor? Plastik takosları, klima montajı yapılmadan önce bizim mi temin etmemiz gerekiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    kutudan çıkıyor hocam resim atabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam daha önce forumda konu açmıştım. Şuan işte olduğum için 2016 yılında açtığım konudan resim paylaşıyorum, eve gidince yeni resimde ekleyebilirim. Baymak Kağıthane Hedef teknik servisi, klimanın dış ünitesine plastik takos takmamıştı.

https://forum.donanimhaber.com/baymak-elegant-plus-a--114244652-15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ses titreşim yapıyor mı?

nalbur gibi yerlerde satılıyor hocam 20 lira 4 tanesi kendiniz alıp klimayı dağıtmadan takabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @meeb, size özel mesaj gönderdim. Okumadınız bir kaç gündür :)

Bu gece bir kaç dakika test amaçlı ısıtma moduna aldım. Buzdolabı sesi gibi ses yaptı. Bu yaz klimayı soğutma modunda kullandım fakat salon + antre + yattığım odanın kapıları açıktı, odalar arası mesafe fazla olduğu için dış ünitenin sesini hiç duymadım. Tek bir odada kalıyorum, diğer odalarda şimdilik eşya olmadığı için diğer odalara geçmiyorum. Dış ünitenin ayaklarında hafif paslanma olduğu için dış ünitenin ayaklarını boyadım.

• coderMX C kullanıcısına yanıt
    günaydın hocam yazdım az yukarıda😊

ses titreşim yapıyor mı?

nalbur gibi yerlerde satılıyor hocam 20 lira 4 tanesi kendiniz alıp klimayı dağıtmadan takabilirsiniz.

• he ben para verdim uğraşmam derseniZ haklı olarak servisi çağırın.

• Okudum hocam yazdığınızı. Kışın klimaya ihtiyaç duymam, yaza doğru bir çaresine bakarım artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.