Şimdi Ara

Duvar tipi split klima iç ünitesini odanın neresine koymalıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar klima iç ünitesi için bir sürü yer var simdi merak ettigim bir konu iç üniteyi odada nereye yerlestirmemiz akıllıca olur. Köseye mi? Kapı üstüne mi? Ortada bir noktaya mı?

• Odanın içine koymalısın yoksa verim alamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 21 Mayıs 2008; 18:58:37 >
  • doğrudan kapıya+mobilyaya bakmamasında fayda var bence.
  • iç ünite odanın duvarını tam ortalamalı hertarafa orantılı bir şekilde havayı üfleyebilmeli yoksa verim alamazssın
  • genelde müsait ise kapı üstü tercih ediliyor
  • Bence odanın hava akımı olmayan köşesine olmalı.Verdiği hava karşı duvara çarparak odaya dağılmalı.(Bence)
  • klima odanın havasını değiştirerek konforunuzu sağlar, vantilatör değil ki bu üstünüze üfleyerek serinlik sağlasın, yattığınız oturduğunuz yerlere hava akışının gelmiyeceği yerlere iç üniteyi koydurun, yoksa ciddi sağlık sorunları yaşarsınız, konforunuz düşer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim tavsiyem dikdörtgen alanda kısa kenarın tam ortası tavsiyemdir.
  • eribo sen klima montajı yapıyormusun?yapıyor isen bundan sonra yapma yanlış montaj yaptın dikdörtgenin kısa kenarına değil uzun üfleye bileceği kenarına montaj yapılır
  • Klimayı kısa kenara koyarsan mı daha uzun üfler geniş kenara koyarsanmı uzun üfler???? cevabını dört gözle bekliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: xlasi_mavixl

eribo sen klima montajı yapıyormusun?yapıyor isen bundan sonra yapma yanlış montaj yaptın dikdörtgenin kısa kenarına değil uzun üfleye bileceği kenarına montaj yapılır
  • Benim klima diktortgen bir odada tam diktorgen koselerinden birine kondu klimanin icinde hava yonunu degistiren kanatlar var bunlari en uzak noktaya gore cevirdim hic bir sorun olmadan sogutuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.