Şimdi Ara

Bayilerdeki bayan satış temsilcileri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
6.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arkadaşlardan birtek ben mi hazzetmiyorum bilemiyorum ama araç bakmaya gittiğimde artık net olarak da belirtiyorum bay satış elemanı istedigimi. Araçtan anlamazlar ,ciddi aliciniz fiyat istersiniz acarlar bilgisayarda ne yazıyorsa aynını söylerler. Birsey sorarsiniz "bizimki en iyisi "derler nedenini sordugunuzda ise kem kum ederler .Pazarlık kültürüne kafaları çalışmaz vs vs
    Yani bu arkadaşlar süs püsten başka ne ise yariyor acaba sormak lazım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben satış temsilcisi hiç sevmiyorum, benim için en iyi satış temsilcisi en soğuk, en ilgisiz, en bilgisiz olanıdır.

Soğuk olanı gereksiz labualilik yapmaz, sonuçta kendimize arkadaş aramıyoruz.

Kesinlike ilgisiz olsun, gelip başımda dikilmesin ben rahat rahat inceleyeyim.

Araba veya başka birşey ne alacak olursam olayım satıcının ne dediğinin hiçbir önemi yoktur. Ürün özellikleri yazılı olarak varsa gerisi teferruat, satıcının ne dediğinin hiçbir önemi yok. Söz uçar yazı kalır.
    Bayı bayanı yok bu işin. İşten anlamayan, sektördeki yenilikleri, sektörün gidişatını bilmeyen bireyler satış temsilcisi olmasın. Markaya ciddi anlamda zarar veriyor.

Galericisindir veya birçok farklı ürünü pazarlayan birisindir eline yüzlerce ürün geçmiştir bunun hepsini çok iyi bilmeye gerek yok. Ancak belli bir markada çalışıyorsun ve Türkiye pazarında da modeller çok fazla değil zaten otur dersine çalış.

Tüketici olarak ben satış temsilcisinin uzak durmasını isterim. Zaten ürünü aylarca incelemiş olurum ve kararımı kesin olarak vermiş olurum ama detay bir şeyi merak ediyor olabilirim, sorduğumda yanıt alamıyorsam yada yardımcı olamıyorsa benim için bit anlamı kalmaz.
  • Abazayız net.Bir şey satılmıyorsa başına kadın koyucan....
  • Bayanların çalışmasına kesinlikle karşı değilim ancak bayan oto satış temsilcisine karşıyım

Şanzıman " Çift kavrama, tork konvektörlü mü ? " diye soruyorsun , Onlar ne diyor ?

Aynı şekilde işine ve arabalara Aşık olmayan, sektörü yakından takip etmeyen , yenilikleri - teknolojiyi yakından takip etmeyen, araştırmayan " Sadece maaş için " bu işi yapan

Bayan yada bay Satış temsilcilerine karşıyım , ayrıca bunları işe alan personel Müdürü , genel müdür 'e de karşıyım

Bırakın Hak eden kişiler yapsın bu işleri

• Ben satış temsilcisi hiç sevmiyorum, benim için en iyi satış temsilcisi en soğuk, en ilgisiz, en bilgisiz olanıdır.

Soğuk olanı gereksiz labualilik yapmaz, sonuçta kendimize arkadaş aramıyoruz.

Kesinlike ilgisiz olsun, gelip başımda dikilmesin ben rahat rahat inceleyeyim.

Araba veya başka birşey ne alacak olursam olayım satıcının ne dediğinin hiçbir önemi yoktur. Ürün özellikleri yazılı olarak varsa gerisi teferruat, satıcının ne dediğinin hiçbir önemi yok. Söz uçar yazı kalır.

• Bayı bayanı yok bu işin. İşten anlamayan, sektördeki yenilikleri, sektörün gidişatını bilmeyen bireyler satış temsilcisi olmasın. Markaya ciddi anlamda zarar veriyor.

Galericisindir veya birçok farklı ürünü pazarlayan birisindir eline yüzlerce ürün geçmiştir bunun hepsini çok iyi bilmeye gerek yok. Ancak belli bir markada çalışıyorsun ve Türkiye pazarında da modeller çok fazla değil zaten otur dersine çalış.

Tüketici olarak ben satış temsilcisinin uzak durmasını isterim. Zaten ürünü aylarca incelemiş olurum ve kararımı kesin olarak vermiş olurum ama detay bir şeyi merak ediyor olabilirim, sorduğumda yanıt alamıyorsam yada yardımcı olamıyorsa benim için bit anlamı kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 23 Kasım 2018; 20:29:56 >
  • Manken olarak kullanıyorlar işte.Arabanın a sından anlamıyor çoğu.Katolog'u okuyorlar robot gibi.
  • autoshow da aynı mantıkla çalışıyor.ben şahsen araçlara bakmaya gidiyorum benim için manken olsa ne olur olmasa ne olur.ama türkiyede farklı durum var bir otomobil fuarı olunca bütün abazalar kuşatıyor.gereksiz mankenlerle muhabbet etme çabaları,arabayı çekiyorum ayağına çıplak mankenlerin orasını burasını çekmeler.bence firmalar da bu durumun gerçek alıcı açısından bir artı olmayacağının farkında reklam yapmak için yapıyorlar.önce kadınların karşı çıkması gerekir bence.kadınların mal yerine konulup bu kadar aşağılanması çok saygısızca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satış görevlisi ukalalığı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İş ilanlarını biraz gezenler bilir, orta halli otomobil firmaları satış görevlisi olarak kadın eleman arıyor ve otomobil bilgisine dair aradıkları nitelik yok.

• Hiç bir bilgileri yetkinlikleri yok orada konu mankeni gibi duruyorlar

Gitmiyor olmuyor .

Erkek satış temsilcisinden ciddi indirim alabilirken bayanlar 100 lira 200 lira .O da sanki kendi malını satıyormuş gibi saçma sapan tripler .

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwayne35

Abazayız net.Bir şey satılmıyorsa başına kadın koyucan....
    Ülke gerçekleri ve tespitin kralı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tommy Shelby'nin Grace'e ilk sezon söylediği bir söz var ama yazamam ceza alırım.

Bakın Kadınların çalışmasına değil ama GÜZEL KADINLARIN pazarlama stratejisi olarak kullanılmasına karşıyım ve buna susan kadınlara da yazıklar olsun. Lafa gelince Feminazist kesiliyorlar. Bir kadının futbol programında işi ne ? Ezberlenmiş replik söylüyor. Auto show'da kadın mankenin işi ne ?

Tamam bu taktik işe yarıyor ama neyse ya bir şeyin değişeceği yok saçma sapan işler. Güzel ve yakışıklı olan her zaman prim yapıyor ne diyeyim ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 23 Kasım 2018; 23:37:23 >
  • C-max bakmak için Ford bayisine gittim. Zaten önceden aracın bütün özelliklerini internetten incelemiştim. Sırf muhabbet olsun diye başımıza gelen bayan satış temsilcisine bagaj hacmini sordum 400-450 litre dedi.

Arabanın donanımını teknik özelliklerini geçtim her gelen müşterinin ilk soracağı bagaj hacmini bile bilmiyorlar. Sonrasında gittiğim Peugeot ve Honda bayisinde ki bayanlarda bundan pek farklı değildi.

İşini düzgün yapan bayan da yok değil 6 yıl kadar önce Toyota bayisinde bizi karşılayan bayan araca o kadar hakimdi ki soru sormamıza fırsat vermeden aracın tüm özelliklerini anlattı. Almayı düşünmüyoruz dememize rağmen test sürüşüne çıkma konusunda ısrarcı oldu. Tüm bayan satış danışmanlarını toptan yargılamayalım ama çok büyük çoğunluğu maalesef ki konu mankeni olmaktan öteye gidemiyor.

• Dwayne35 D kullanıcısına yanıt
    En son Moueson nickli şahısın arkadaşı, aracını satamıyordu. İyi fikir :D :D

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Sende amma sinirlisin arkadaş!

Olur da bir gün benim büroya gelecek olursan önceden haber ver de çalışan arkadaşlar yüzüne bakmasınlar :))

Şaka bir yana ben de bayan eleman sevmiyorum, kimileri kibarca “yardımcı olabilir miyim” diyip istemeyince gidiyor kimiyse laubali ve teknik bilgiden yoksun haliyle sinek gibi musallat oluyor.

• Bu arada evet; indirimden anladıkları 400-500 Lira falan :))

• Çift kavrama mı tork konvertörlü mü diye sormanın anlamı ne oluyor?

Toyota bayisine gidip çift kavrama yok mu diyen tiplerdenseniz kadının ne suçu var.

Cinsiyetçilik başa bela.

• bayanı potansiyel gören sapık zihniyet kendi bacısına başka bir erkek selam verse hemen horozlanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Sende amma sinirlisin arkadaş!

Olur da bir gün benim büroya gelecek olursan önceden haber ver de çalışan arkadaşlar yüzüne bakmasınlar :))

Şaka bir yana ben de bayan eleman sevmiyorum, kimileri kibarca “yardımcı olabilir miyim” diyip istemeyince gidiyor kimiyse laubali ve teknik bilgiden yoksun haliyle sinek gibi musallat oluyor.
    satış temsilcisi sevmiyorum derken,

https://youtu.be/DSfo9y6kMQc

Bunun gibi demek istemedim.

Bana birşey satmaya çalışmadıktan sonra sıkıntı yok.

Ben insan seviyorum, satış olayı bana ters.

Neredesin, pek yazmıyorsun artık.

• Mağazaya gidersin erkek reyonunda kadın, kadın reyonunda erkek. Yani böyle bir mağazada çalışsam kendimi kullanılıyor gibi hissederdim. Aynı şekilde araba firmalarında çalışan kadınlar için geçerli. Bugüne değin yalan yok 2 kez gerçekten işten anlayan arabaları seven kadın temsilci denk geldi. Zaten onlardan birisi de araba sattı bize.

Bagaj hacmi tam ne kadardı diyorum. Ben listeye bir bakayım geleyim diyor. Yani olay bu :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.