< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben satış temsilcisi hiç sevmiyorum, benim için en iyi satış temsilcisi en soğuk, en ilgisiz, en bilgisiz olanıdır.
Soğuk olanı gereksiz labualilik yapmaz, sonuçta kendimize arkadaş aramıyoruz. Kesinlike ilgisiz olsun, gelip başımda dikilmesin ben rahat rahat inceleyeyim. Araba veya başka birşey ne alacak olursam olayım satıcının ne dediğinin hiçbir önemi yoktur. Ürün özellikleri yazılı olarak varsa gerisi teferruat, satıcının ne dediğinin hiçbir önemi yok. Söz uçar yazı kalır. |
Bayı bayanı yok bu işin. İşten anlamayan, sektördeki yenilikleri, sektörün gidişatını bilmeyen bireyler satış temsilcisi olmasın. Markaya ciddi anlamda zarar veriyor.
Galericisindir veya birçok farklı ürünü pazarlayan birisindir eline yüzlerce ürün geçmiştir bunun hepsini çok iyi bilmeye gerek yok. Ancak belli bir markada çalışıyorsun ve Türkiye pazarında da modeller çok fazla değil zaten otur dersine çalış. Tüketici olarak ben satış temsilcisinin uzak durmasını isterim. Zaten ürünü aylarca incelemiş olurum ve kararımı kesin olarak vermiş olurum ama detay bir şeyi merak ediyor olabilirim, sorduğumda yanıt alamıyorsam yada yardımcı olamıyorsa benim için bit anlamı kalmaz. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 23 Kasım 2018; 20:29:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 23 Kasım 2018; 23:37:23 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |