Şimdi Ara

Bayilerdeki bayan satış temsilcileri ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
6.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Bayan satış temsilcisi mi?Aman diyorum

Sizden iyi olmasın bir abimizle Talisman 4 controllü bir arabayla test sürüşüne çıktık, yanımıza da bayan temsilci bindi.
    Hamileymiş kadın düşük yapacak diye aklım çıktı

@esmerce

• Satış temsilcisi kadın güzel diye araba alan erkek olduğunu sanmıyorum. Aksine de karı-koca otomobil bakmaya giden müşteri portföyünden kaybettiklerini düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam o temsilciler arabayı tanıtsın diye değil, siz arabayla ilgilenirken arabayı çizmeyin, basit bir kaç soruyu cevaplasın diye dikilmiş vasat üstü insanlar. beklentiniz yüksek olmasın yani, ülkede kalite bitti, kimse maaşından memnun olmadığı için herkes işini burun kıvırarak yapıyor ve bundan dolayı kimse yaptığı işin kalitesini umursamıyor artık, ilgilenmiyorlar.

Bunu doktorlarda bile görebilirsiniz, devlet hastanesinde adamlar size bir pislikmişsiniz gibi bakıyor.
  • pantolon almaya gittiğimde bayan satış temsilcisi dibime yanaştı.baktığım pantolon ketendi.bu pantolonun türü ne dedim. pamuk olabilir dedi.daha sattığı pantolondan anlamayan bilgisiz kadınlar erkek görünce dibine yanaşıp ürün satmaya çalışıyor.sürekli gittiğim bir giyim mağazasında da her seferinde bayan satış temsilcisi yanıma yanaşırdı her seferinde onu değil bir erkek satış temsilcisinin ilgilenmesini istediğimi söylerdim.artık alıştı beni görünce gelmiyor.
  • kararsız abazan kesimin kararında etkilidirler.

Bunların bir şeyden anlamamaları değil mevzu. Gayet güler yüzlü şekilde araç satışlarına şahidim :)
  • D-Assault kullanıcısına yanıt
    hayır kurumu muyuz? sen doktora işini öğretiyor musun? saçma sapan empati yapma işini bırakın artık ya.hayatımız empati ile mi geçecek? yeterli eğitimi almadıysa çalışmasın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.