Şimdi Ara

Chery, 30 ilde 47 yetkili satış ve satış sonrası hizmet noktasına ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kapsamda Chery Türkiye; İstanbul’da Çetaş, Çorum’da Evlüce, Mardin’de Nas Oto, Malatya’da Yiğitvar, Van’da Berk, Balıkesir’de Karahallılar, Düzce’de Kervan olmak üzere 7 yeni yetkili satıcı ve servis noktası ile hizmet alanını genişletti. Chery Türkiye, yeni yetkili satıcı ve servis noktaları ile birlikte 30 ilde 47 noktaya ulaşan hizmet ağıyla 2024 yılında da dikkat çekmeye devam ediyor.

Chery, Türkiye’deki tüm yetkili satış noktalarında satış sonrası servis hizmeti de sunarak kullanıcılarına tam teşekküllü bir hizmet sağlamaya devam ediyor. Yeni Chery yetkili satıcıları, tıpkı hâli hazırda var olan yetkili satıcılar gibi konusunda uzman ve uzun seneler otomotiv sektöründe öncü ve çoklu otomotiv markalarını bünyesinde barındıran deneyimli yetkili satıcılardan oluşuyor.

Yetkili satıcı ağına katılan 7 yeni yetkili satış noktası ile hizmet ağını genişlettiklerini ifade eden Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan,

“Yeni yılla beraber 30 ilimizde bulunan 47 yetkili satıcımızla Türkiye’deki kullanıcılara tüm hizmetlerimizi sunmayı sürdürüyoruz. Hedefimiz, yeni yılda da avantajlı olan 3 SUV modelimizle birlikte Chery’nin güvenilir, konforlu, teknolojik ürünler sunduğunu gösterirken, yeni hizmet noktalarımızla birlikte satış ve satış sonrası hizmetlerimizle müşterilerimizi daha fazla memnun ederek yine daha fazla tercih edilen bir marka olmak” dedi.

Ayrıca Bkz.Xiaomi'nin patronu SU7 elektrikli otomobilin direksiyonuna geçti

Türkiye’nin dört bir yanındaki yetkili satıcıları ile hem satış hem de satış sonrası hizmetler sunan Chery Türkiye, segmentlerinde oldukça iddialı SUV modelleri OMODA 5, TIGGO 7 PRO VE TIGGO 8 PRO ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

• Aracın içine girmeden, dokunmadan, hissetmeden, kullanmadan sadece caddeden geçen aracı görerek çamur atmamak lazım. Gittim gördüm, fiyat performansta zirve. Youtube de alıp 15 bin km yapıp deneyimlerini paylaşanlar var. T-roc, Hr-v, C5cross, 3008 baktım. Sonra tiggo 7 baktım. Hiç düşünmeden tiggoyu sipariş ettim. Adamlar 1.280.000 tl ye sana diğer markaların üst paketlerde bile sunamadığı opsiyonlar sunuyor. Şuan kampayadan dolayı orta ve üst paketlerini birçok bayi stok sorunu var diye satamıyor bile. Geçen gün haberlerde Çin’li markalara ekstra yaptırımlardan felan söz ettiler. Büyük ihtimalle bu fiyatlara almak hayal olacak, özellikle de faiz oranları düşerse. Dacia da ülkemizde ilk satışa sunulduğu zamanlarda ucuz fiyat politikasıyla teneke ve plastikten yapılma boş araçlar sattı. Şuan adına şarkı bile yazdık. Chery harika opsiyonlarla düşük fiyattan piyasaya girdi, reklamını yaptı, zehri insanlara tattırdı. İleriki süreçlerde de kur, vergi, pazar payı derken yavaş yavaş fiyatları yükseltecek bence. Umarım satın alan da, alamayan da ilerde pişman olmaz. Şuan her şey Chery adına da müşterileri adına da güzel görünüyor.
  • Yollarda çok fazla Chery görüyorum hepside çok lüks ve albenili duruyor. Benimde bir tiggo 8 pro hayalim var ama bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı anlayana kadar beynim yandı:d

• Ussuz kullanıcısına yanıt

İle yerine ilde yazsa daha temiz olurmuş :)

• Moueson kullanıcısına yanıt

Renö yu aldatmış olmayacak mısın 😅

• konusunda uzmanlarmis himm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım bu şekilde devam eder, güzel işlere şahitlik ediyoruz , bu kadar yatırıma boşuna girmez Çin, hayırlısı bakalım çok güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • labidu kullanıcısına yanıt

bir tenekeden başka bir tenekeye. elemanın kaliteye alerjisi var galiba.

çin işi capon işi, chery'nin geleceği bir soru işareti. daha önceki girişleri tam bir hüsrandı. bu arada tiggo'yu öve öve bitiremiyorlar ama yolda görüyorum bu telefon çağrıştıran isimli aracı ve öyle bir çekicilik falan göremedim.

• çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı

• Mükemmel araç...Teneke Fransız Renault,peugeotuna para vermekten iyifir...zaten daha UCUZ .DAHA DONANIMLI...

• Mardinde Nas Oto daha kaç tane farklı firmanın satıcısı olacak ki?

• Aracın içine girmeden, dokunmadan, hissetmeden, kullanmadan sadece caddeden geçen aracı görerek çamur atmamak lazım. Gittim gördüm, fiyat performansta zirve. Youtube de alıp 15 bin km yapıp deneyimlerini paylaşanlar var. T-roc, Hr-v, C5cross, 3008 baktım. Sonra tiggo 7 baktım. Hiç düşünmeden tiggoyu sipariş ettim. Adamlar 1.280.000 tl ye sana diğer markaların üst paketlerde bile sunamadığı opsiyonlar sunuyor. Şuan kampayadan dolayı orta ve üst paketlerini birçok bayi stok sorunu var diye satamıyor bile. Geçen gün haberlerde Çin’li markalara ekstra yaptırımlardan felan söz ettiler. Büyük ihtimalle bu fiyatlara almak hayal olacak, özellikle de faiz oranları düşerse. Dacia da ülkemizde ilk satışa sunulduğu zamanlarda ucuz fiyat politikasıyla teneke ve plastikten yapılma boş araçlar sattı. Şuan adına şarkı bile yazdık. Chery harika opsiyonlarla düşük fiyattan piyasaya girdi, reklamını yaptı, zehri insanlara tattırdı. İleriki süreçlerde de kur, vergi, pazar payı derken yavaş yavaş fiyatları yükseltecek bence. Umarım satın alan da, alamayan da ilerde pişman olmaz. Şuan her şey Chery adına da müşterileri adına da güzel görünüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sırf oradaki "ile" kelimesinin yanlış anlaşılacağını düşünülüp "şehre" yazmak bu kadar zor mu?

• Nisan ayında alamadim Eylül ayında almak nasip oldu tiggo 7 pro luxury kullaniyorum çok ama çok memnunum hatta öyle ki şu an istanbul da yaşıyorum servis sayısı çok fazla ama seneye gideceğim ilde büyük ihtimalle servisi olmayacak ama bunu kendime sorun olarak görmedim tercih ettim yeter milletin eskittigi bomboş donanımı olmayan performansı düşük kalitesiz araclara bindiğim dünyaya bir daha mı geleceğim dedim Allaha çok şükür şu ana kadar keyifle biniyorum zaten yıllardır bu araclar yollarda rusya katar brezilya meksika Kazakistan bir suru ülkede kendini yaz kış kanıtladı her gecen gün ülkemizde servis sayısı da artıyor almayi düşünen tereddüt eden varsa dövizi takip etsin derim bunlar son fırsatlar...

• Şuan servis noktası sıkıntılı çünkü henüz araçları tamir edebilecek servis elemanı yok. Bu yüzden tamir işini deneme yanılma yoluyla yapıyorlar bir an önce Çin'de eğitim almaları şart.

• masterap M kullanıcısına yanıt

Bunlara kayyum ataması şart.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Bunu yazarken şaka yaptıgınızı dusunuyorum ahahhaa Chery, 30 ilde 47 yetkili satış ve satış sonrası hizmet noktasına ulaştı 

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Sen alma, çok dandik cherryler…

Chery, 30 ilde 47 yetkili satış ve satış sonrası hizmet noktasına ulaştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi hoş söylüyorsunuz da bu aracın şanzımanda sorun çıkarma potansiyeli nedir?

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Islak dct cift kavrama sorun çıkarma ihtimali sıfır 0 hiç duymadım görmedim maşallah diyelim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.