Şimdi Ara

Bayburt nasıl bir yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
25.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 3 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 32
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 13
  • Ortalama Mesaj Aralığı 49 gün 9 saat 27 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 8
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • uykusuzinsan (13 mesaj) burocker86 (2 mesaj) Guest-7AAC33DBF (2 mesaj) geko027 (2 mesaj) AhmetBey08 (2 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (16 mesaj) Mobil (16 mesaj) Mini (10 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Üniversite için Bayburt a gidiyorum. Bilenler bildikleri kadar anlatırlarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Kenny Dalglish

Büyük geçmiş olsun kazanabileceğin en kötü yeri kazanmışsın. Şehirde yapabileceğin herhangi bir şey yok öğrencilik hayatın sadece üniversite ve ev arasında geçer öyle bir yere gideyim takılayım gezeyim diyebileceğin bir yer yok. İmkanların olabildiğince kısıtlı. Hafta sonları Trabzon'a gidersin avantajı o sadece.

Geçmiş olsun ama şunu unutma arkadaş ortamını iyi yaparsan gayet güzel geçer üniversite hayatın şehir o kadar etkilemez.
  • tanıdık var bayburtta biyoloji öğretmeni eğer gideceksen benimle iletişime geç tanıştırayım sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7AAC33DBF

tanıdık var bayburtta biyoloji öğretmeni eğer gideceksen benimle iletişime geç tanıştırayım sizi.
    öyle bir ilmi varmış
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt

• Kayıt için zaten oradan bi kaç kişi yardımcı olacak hocam. Teşekkürler ilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Kenny Dalglish

Büyük geçmiş olsun kazanabileceğin en kötü yeri kazanmışsın. Şehirde yapabileceğin herhangi bir şey yok öğrencilik hayatın sadece üniversite ve ev arasında geçer öyle bir yere gideyim takılayım gezeyim diyebileceğin bir yer yok. İmkanların olabildiğince kısıtlı. Hafta sonları Trabzon'a gidersin avantajı o sadece.

Geçmiş olsun ama şunu unutma arkadaş ortamını iyi yaparsan gayet güzel geçer üniversite hayatın şehir o kadar etkilemez.

• sahbaz061 s kullanıcısına yanıt
    Pek sosyal bir insan olmadığımdan pek etkileyeceğini sanmıyorum açıkçası imkanlar konusunda. O konuyu geçtim de kışı sert mi olur ? Bir kaç yerde -30 lardan bahsediliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Alıntıları Göster
    Tekrar hazırlan bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Tekrar hazırlan bence.

Alıntıları Göster
    3 tane ilçesi olan küçük ama güzel bir ilimizdir
  • Valide hanim Bayburtlu çok gittim bayburtta hic Bise yok ufacık şehir zaten ama en güvenilir şehirdir hırsızlık filan asla olmaz insanlar herseylerini sokakta bıraksa kimse donup almaz
  • Peki hayat pahalılığı durumdan haberdar mısınız nasıl acaba durum ?
  • 3 ilçesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

3 ilçesi var.
    Ben bayburtluyum amcamlarda orda oturuyor yani iyi bir yer de öğrenciler için uygun değil eğlence yerleri yok oturma mekanı fazla yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19MuzaffeR03

Pek sosyal bir insan olmadığımdan pek etkileyeceğini sanmıyorum açıkçası imkanlar konusunda. O konuyu geçtim de kışı sert mi olur ? Bir kaç yerde -30 lardan bahsediliyordu.

kışları -20 veya -30 arası gidip gelir kışları çok serttir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 26 Temmuz 2014; 22:00:52 >
  • Kışın zorlanacağız yani. Zor bir 4 yıl beni bekliyor.
  • Kardeş bölüm ne?
  • geko027 kullanıcısına yanıt
    İnşaat Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19MuzaffeR03

İnşaat Mühendisliği

Hayırlı olsun benimki de inşaat.. Iö mü örgün mü?
  • geko027 kullanıcısına yanıt
    Birinci öğretim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

İnşaat Mühendisliği
    Hayatımın 1.5 senesi orada geçti.Çok zorluklar çektim.Sonunda o süreç sona erdi.ve tayinim çıktı.Geri döndüm kendi şehrime.Koca bir sıfır diyebilirim.Heleki büyük bir şehirden gidiyorsan büyük zorluk yaşayacağından emin olabilirsin.her ne kadar sosyal bir insan değilim desende arayacağın çok şey olacak.Her ne kadar Doğu Karadeniz'de yer alsa da bana göre Küçük Erzurumdu.En az 3 ay eksilerde olacak hava durumu 6 ay soğuk olur hava.insanları genel olarak kabarır.Ama mertlerdir.Yalan dolan çok yoktur.Sağlam dedikodu yaparlar.Yapacak birşey yok çay içer dedikodu yaparlar normal.Doğalgazlı evlerde kiralar pahalıdır.ufacık apart daireler bile 550 tl idi en son.normal daire 650-700 tl kira.sebze meyvenin en kötüsü ve en pahalısını rahatlıkla bulabilirsin.iyisini ben pek bulamadım.Benden bu kadar.

Sormak istediğin soru varsa Özelden yazabilirsin.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.