Şimdi Ara

Bayanların Gözünden Araba Kriterleri [?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

genel anlamda işi bildiğimiz için, motor hacmi, silindir sayısı, motor tipi vs bizi etkileyen faktörler

ama ben şuana kadar bir kız arkadaşımda görmedim

uff atmosferik motora bak ne biçim bağırıyor, yada turbosu ne biçim cufff lar bunun

vay kaç beygir bu aygır, ooo konsola bak carbon kullanmışlar

Neler dikkatlerini çekiyor,

- Arabanın büyüklüğü
    - İç kısımda deri kullanılması
    - Araba içinin geniş ve ferah olması
    - Konforlu olması yama çukurlaru yutması

Yani işe bağlarsak görselliğe önem çok veriyorlar, sanki mekanik detaylar bayanların iştahını kabartmıyor.

Sizin görüşleriniz nelerdir ?

• valla top gear anneler için uygun araç yarışması yapmışlardı. honda jazz tüm rakiplerini ezip geçmişti, pejo ve citroen'in ufak araçlarıydı rakipleri. benim annem için önemli olan bağajı büyük olsun, araç çok yakmasın(benzine acıyor) eşim için önemli olan konforlu ve güvenli olsun. genç kızlar görüntüye bakıyordur tabii ama daha apaçi arabası seven kadına rastlamadım.
  • Kız arkadaşıma bunu sormuştum. Rengi güzel olsun yeter demişti. Tercihimiz pembişten yana olmuştu
  • Güzel iç ve dış tasarımdan başka bir kriterleri yok.
  • Benim tanidigim bayanlar genelde

Otomatik olmasi
    Arabanin genis olmasi
    Dis gorunusu
    Guvenli olmasi (test olarak degil, icine oturdugunda guvende hissetmesi)
    Pahali olmasi (bu pahali olmasida kagit ustunde degil, dis gorunusu pahali havasi versin yeter)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 12 Şubat 2012; 16:33:48 >
  • -Otomobilin küçük olması heryere girebilecek park sorunu yaratmayacak
    -Otomatik vites olması.
    Genelde böyle olur.
  • Arabadan az çok anlıyorum ama Allaha bin şükür

quote:

uff atmosferik motora bak ne biçim bağırıyor, yada turbosu ne biçim cufff lar bunun

bu tarz şeyler demiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1- Kasa tipi. Bayanlar hatchback tercih ediyor cunku park ederken tampon mesafelerini hesaplamak istemiyorlar. Suv tercih edenler ise, komsulari catlatmak, kaza aninda daha guvenli olacagini dusundukleri ve trafikte tacize ugramamak nedeiyle aliyorlar.
    2- klima. Aracta kesinlikle klima olmalidir. tartisilmaz bile.
    3- yakit. Bayanlara yakit konusuna onem veriorlar.

İstisnalar. Tabiki istisnalar var. Ben birkac tane Taniyorum.
  • Otomatik vites, otomatik vitesin zaten bayanlar için yapıldığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 12 Şubat 2012; 16:39:51 >
  • kırmızı, pembe vs olsun, temiz olsun, parıldasın, fazla büyük olmasın
  • Üstü açık araçlar Allah'ın emri zaten,bayanların çok dikkatini çekiyorlar,BMW z4,Mercedes E Klasse Cabriolet özellikle.Ferrari veya Lamborghini'den pek anlayana denk gelmedim açıkçası,''Aman 4 tekerlek işte,hepsi aynı'' diye yaklaşıyorlar genelde çoğu araca.Yalnız w210 Mercedes görüp,''boşversene eski model o.'' diyenede denk geldim,ilgi meselesi bence tamamen.

Genel olarak araç alan bayanlar ise şehir içi kullanımına uygun olması dolayısıyla hatchback araç olmasına ve klima olmasına dikkat ediyorlar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Güzel iç ve dış tasarımdan başka bir kriterleri yok.

aynen öyle konfor muş çukurlarda sarsılmasınmış falan bunlara dikkat etmiyorlar tek bildikleri görünüş
  • en çok mini coperı seviyorlar.
  • onlar vw sever. reklamdaki gibi...
    "tam da istedigim rengi tutturmuslar"
    kriter bu.
    bir de hatcbak olmali niyeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremersoy

en çok mini coperı seviyorlar.

Aynen,tandığım kız arkadaşlarım çoğu arabadan konu açılınca mini cooper da mini cooper
  • Kiz arkadasimin marka ve model bilgisi vardir az cok bilir. Ben suanki sedan civici alirken hic haberi yoktu alim surecinden aldim ve yanina gittim supriz olsun diye.

Neden hb'ni almadin ? O daha farkli ve hem daha guzel hemde az yakiyormus dediginde bi an sogumustum arabamdan.

Civic hb'e bayiliyor. Type-r 'i gosterdigimde ise ona ayri bi hayran kalmisti. Zevklerimiz ayni diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 12 Şubat 2012; 17:21:27 >
  • bildiğim kriterleri
    -otomatik
    -tasarımı sevimli olan, özellikle yuvarlak hatlı araçlar (micra, corsa, jazz, yaris). çok azı yüksek ve geniş araç seviyor. onlar da malum; trafiği katlediyor.
    -hb

başka bir kriterleri yok.
  • Bence otomatik yanan farları standart (yakmayı unutuyorlar),
    - Sellektör donanımlı ( sellektör sayısı 2 milyonı geçtiğinde, ki bu bir bayan sürücü için 30 saniyelik kotadır, otomatik yol verme donanımı)
    -arkadaşlarına hava atmak istediklerinde büyüyebilecek, direksiyona geçip kendileriyle başbaşa kaldıklarında küçülebilecek bir araba

İSTERLER.
  • Dikiz aynasının büyüklüğü ve kendilerini güzel göstermeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar,

genel anlamda işi bildiğimiz için, motor hacmi, silindir sayısı, motor tipi vs bizi etkileyen faktörler

ama ben şuana kadar bir kız arkadaşımda görmedim

Sizin görüşleriniz nelerdir ?

Eğer bir bayan böyle derse, hemen ortamdan uzaklaşmak gerek bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beYdeNbeY -- 12 Şubat 2012; 17:43:13 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.