Şimdi Ara

Bayan sürücülere gıcık oluyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
2
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bayan sürücülere ehliyet vermeden önce zeka testi yapmalılar onların benim hayatımı tehlikeye atma hakları yok trafikde bir sacmalık olunca %90 aracın içine bakmadan sürücüsünün bayan olduğu anlaşılıyor
  • Bayan sürücüden daha acı bir şey varsa o da aha bu kesin bayan dediklerimin erkek sürücü çıkması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel bir konu, adeta forumun geldiği noktayı ortaya koyuyor. Bu forumda teknik bilgiler, satış rakamları, teknolojiler, markaların durumları tartışılırdı bugün liselilerin yaptığı "araba" muhabbetinden hiç bir farkı kalmamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum hocam hele 70 le giderken ani fren yapanlar kavşağa girmek için yavaşlamaya çalışıp kavşağın ortasında duran kazaya sebebiyet verenler kazaların sebebi genelde kadın!
  • Daha bugün onumde bir kaza oldu sanki konu anlatayim diye acilmis gibi geldi :)

Tuzla da e5 ten sahile dogru inerken, tali yoldan cikan ve ciktigi yolda 50 puntoyla yazilmis DUR tabelasi olmasina ragmen firlayan bir bayan vardi. Sonuc, 2-3 arac onumdeki fiesta ya sag iki kapidan girip arabayi 270 derece dondurup bariyerlere girmesine sebep oldu. İsin diger bir tarafi kadin birde sokun etkisiyle arabama neden carptiniz diye bir soru yoneltti :) Allaha sukur fiesta da yaralanan olmadi.

İyi arac suren bayanlar olsa da %95 boyle kullandigi icin arac surmelerine karsiyim arkadas!

• Genel olarak bende asiri gicik oluyorum ancak bazilari var ki numarasi istenir cinsten. Genel olaral hafif sert arac kullanirim bi nedenle hemem bunu gorup oynamak isteyen cok oluyo arka tampona yanasmalar falan. Bu 4 5 kez bayan olarak denk geldi. 3 yil once bi golf 6 kasaydi temden basin ekpresten havaalnina kadar kapisti cidden tebrik ettim. Digerleri bmw mercedes minicooper li bayanlardi hem guzeller hem cogu erkekten daha cesur gidiyolardi. En son e5 te iki hafta once kirmizi fiat 500 kapali bi kiza denk geldim arkadaslariyla dolusmuslar. Yol istedim vermedi bende yandan gecerken baktim bayan aldirmadim sagdan onune gectim oda benim onume gecti sellektor atiyo falan. Dedim hic ugrasamicam. Bir oynamaya basladi akillara zarar. Sirinevlerden sefakoye kadar beraber gittik tabi ara sira bekledigim oldu . Ama bmw dekini gecmekten ziyade onu gormek icin yan yana bile gelirdiniz

• Yolda polo, fiesta, corsa... Şeridi ortalayarak gidiyosa bayan sürücüdür

• bu konularda yorum yapmayı pek sevmiyorum forumda linç sebebidir birşeyler söylemek aksi tarafta konu kadınlar ve sürücülük ise..

1-bütün genellemeler gibi bu genellemede yanlıştır ilk başta bunu kabul edelim..iyi kullananlar hatta benden daha iyi kullananlarına şahit oldum
    2-yüzde doksan kısmı ise gerçekten yaradılışdan gelen bir farklılık olduğuna inanıyorum..panik yapmak,psikomotor kas hareketleri,kriz yönetimi, konsantrasyon ,vs..bu konularda biraz sıkıntılı olduklarını düşünüyorum..
    ankara da test yaparken yüksek hız da elektronik aletin kalibrasyonunu yaparken 100 metre öteden ara yoldan kafasını uzattı beni gördü bekledi bekledi tam 20 metre kaldığımda önüme zıpladı o an ı hızla fren direksiyon kontrol derken hem ona carpmktan saliseler ile kurtuldum hemde kaldırıma cıkmaktan son anda kurtuldum beklemeden hemen kaçtı o an sinirle çok kötü şeyler yapabilirdim sevindim bir açıdan kaçmasına..

diğer karşılaştığım durumda ise trafik ışıklarında kavşakta 3 araç yanyana dizildik..yeşil yandı tam karşıya geçerken hızla üstümüze bir kadın çıka geldi...kafa kafaya çarpmaktan son anda kurtardık korna ile uyarıp ters yönden geldiğini söyleyince el kol hareketleri ile o da bana kızdı geçti..yani hanımlarımız asla hatalı olduğunu kabul etmeme gibi bir savunma mekanizması var..aslında türk toplumunun genelinde bu var kimse özür dilerim ben hatalıydım demek istemiyor bunu acizlik korkaklık gururdan ödün vermek olarak düşünüyorlar..

ayrı bir husus daha var gezmediğim il çok az kalmıştır..genç kızlarımız ile kadınlarımız sokakta geçerken yol vermiyor sizin çekilmenizi bekliyor..eğer önünden sıyrılmasan sana çarpıp içinden geçecekler..4 tane genç kız bütün yolu işgal etmişler yanyana yürüyorlar bir allahın kuluda çekileyim de arkadaki insan geçsin demiyor ..biz nasıl bir toplum olduk çıktık anlamıyorum..aynı durum bebek arabası süren kadınlarımızda da var onlarda direk insanın üstüne ayağına poşetine neresine gelirse gelsin sürüp geçiyorlar..yani genel anlamda sokakta nasıl davranıyorlarsa trafikte de öyleler hanımlarımız.

bunun yanında çok sevdiğim özellikleri asla aşırı sürat yapmıyorlar,emniyet kemerleri her zaman takılı, aracı biz erkekler gibi bir amaç niyetinden çok sadece ulaşım gereci olarak görmeleri de bir yönden çok iyi..

benim trafikte karşılaştığım durumlardan birkaçı böyle daha park etmeleri ,yanlış yere park yolun ortasına park ,vs.. liste uzar gider..ben iyi yada kötü demiyorum ..başıma gelenler ve gördüklerimi yazdım..umarım ileri ki yüzyılda hem erkek hemde kadınlar olarak kurallara riayet eden daha tedbirli ve empati yapabilen saygılı bir toplum oluruz inşallah..

• quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Her şey tamam da önde giderken ani fren ne alaka? Takip mesafesini korumak sizin göreviniz.

Takip mesafesi bizim isimiz dogru. Birde soyle dusunun. E5te sol seritten gidiyosunuz onunuzdeki aracin onunde en az 50 100m bosluk var hafif bi viraj var yada cok uzakta seride biri giriyor ve küüüt diye frene basiyo. Orda freni basmaya gerektircek bi durum yokken ani fren ne alaka???

• Bizim Burda Sadece Yavaş Gidiyor Bayan Sürücüler. İnsanları Tehlikeye Atma Gibi Birşey Yok Yazılanlara Okurken Gıcık Oldum. Konuyla İlgili Yaşadığım Olayı Anlatıyım Pazar Günü Sabah Saatleri Bende H100 Var Karşımda Bayan Sürücülü Micra. Yol Veriyorum İşaret Yapıp Olmaz Sen Geç Diyor İkimizde Bir 5 Kere Falan Aynı Hareketi Yapmışızdır En Sonunda O Geçti Tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinyal vermeden dönen bayan sürücü:
    -Benim nereye döneceğim kimseyi ilgilendirmez tamam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Bayan erkek diye genellemeyin. Ona kalırsa en büyük magandaliklar erkeklerden çıkıyor. Sinyal olayi falan hep erkeklerde denk geliyorum. Bayanlarin en azindan hanzoluklari yok

evet yok. direk sol şeriti kapatıp 80 lik yolda 30 la gidip adamı sinir ediyorlar.
  • Bugün platonik aşkım Marion cotillard'a benzeyen bir bayan sürücü sağa tam kırıp hareket edince aracın tekeri bacağıma çarptı. sol ayakla zıplayarak kurtardım.

İnip özür dilemesi, bişeyiniz var mı filan diye sorması bana film sahnelerini hatırlattı. Komiğime gitti ama gülmedim tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 27 Aralık 2014; 21:26:17 >
  • Evet acayip kötü sürüyorlar ama ne olursa olsun yolda bir kadına küfür etmek,el kol hareketi yapmak hatta gidip vurmak erkekliğe sığmaz.Kadın size küfür etsede el kol hareketi yapsada yav he he diyip geçin lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir kadın yüzünden az kalsın kaza yapıyordum..O günden sonra kadın suruculerden uzak duruyorum

• Yav okuldan çıkıyorum göktürkde hisar okulları var. Koskoca otobüs dar yerlerden geçiyo o okulun çıkışında on dakka bekliyoruz sebep ne mi ?
    Sağolsun çok değerli(!) ablalar range roverlerlar bmwlerle geliyolar dönemiyolar. Ulan madem dönemiyosun kullanamıyosun niye böyle büyük araba ile geliyosun. Amacı bir diğer velinin arabası son model benimki neden son model değil diyerek en iyisini aldırmak.
    Hayır her şeyi geçtim bi görseniz göktürkü, sokak köpekleri aç susuz hiç mi bilinç sahibi değilsiniz ?
    Ne yazıkki para ile her şey elde edilemiyor.
    Kusura bakmayın uzun oldu içime atıyodum söyliyim dedim :)

• şöför ne yapmış bilinmez ama:

https://www.youtube.com/watch?v=tRC4XSXH7_4
  • Bu saydıklarını en çok erkekler yapıyor.Hele o sıkışık trafikte yer vermeyen şöförleri ezmek istiyorum.
  • Geçen birtane mercedes s class içindede ölmeyi unutmuş bi başörtülü gözlüklü muhtemelen 80 li yaşlarda bi teyze . Avm önünde park etmeye çalışıyor. Düha neler neler kadınlara ehliyet verilmesin. Gitsin evde temizlik yapsın çocuğuna baksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Geçen birtane mercedes s class içindede ölmeyi unutmuş bi başörtülü gözlüklü muhtemelen 80 li yaşlarda bi teyze . Avm önünde park etmeye çalışıyor. Düha neler neler kadınlara ehliyet verilmesin. Gitsin evde temizlik yapsın çocuğuna baksın.

Ölmeyi unutmuş lafına koptum :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.