Şimdi Ara

BAVULUM TARTIŞMA ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Otobüse binmeden yeterince çekilmişim,tekerlerim tahrip olmuş üstüne içimde eşek ölüsü gibi yük var neyse Bursa-Edirne arası sefer yapan bir otobüse bindik,bavul kısmında boş yer olmadığı için beni koltuk kardeşlerimin yanına aldılar sakin sakin dinleniyorum içim geçmiş uyumuşum.
    Bir ara uyanır gibi oldum,muavinin konuşmasından Gebze’de felan olduğumuzu anladım tam o an fermuarım açıldı birde ne göreyim öndeki Velet arkadakinin üstüne koltuğu şak diye indirdi,diğer velet zıplayıp ciyakladı sanarsın geçen benim ki gibi tekeri koptu.
    Bu memlekette bavul olmak da zor be kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortus Magandus -- 21 Ocak 2018; 5:11:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.
  • niye okudum ki şimdi bunu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.