Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 Beta Key 'SERVER lar açıldı' (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
781
Cevap
0
Favori
32.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Level 11 oldum ve tek söyleyeceğim şey : İNANILMAZ !
    Grafikler bence oldukça başarılı,hele atmosfere denicek söz bulamıyorum kendinizi tam bir savaş ortamında hissediyorsunuz..Rütbe,silahlar,araç özellikleri vs.üzerinde çok çalışılmış..Sadece rütbe atlamakla tüm silahlar açılmıyor..Sniper silahları için sniper olarak oynayıp,puan toplaman gerekiyor mesela
  • MW2 haritalarından sonra bu beta daki harita özgürlüğümü geri getirdi Özlemişim açık alanda oyun oynamayı.Oyun savaş atmosferini çok iyi sunmuş.Bikere çevre süper.Fakat silahların grafiği sönük kalmış ve monitörümden mi kanynaklanıyor bilmiyorum ama AA eksik.Umarım tam sürümde bunuda hallederler.ATV'yi alıp kısa bi motorstorm oyunuda yaşattı bana.Takii önüme tank çıkana kadar Binanın üstüne çıkıp manzarayı izlemeside ayrı bi güzel.

• Bir kaç resim koyim bari yarın yine çekerim

Battlefield Bad Company 2 Beta Key 'SERVER lar açıldı'

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSleep__

MW2 haritalarından sonra bu beta daki harita özgürlüğümü geri getirdi Özlemişim açık alanda oyun oynamayı.Oyun savaş atmosferini çok iyi sunmuş.Bikere çevre süper.Fakat silahların grafiği sönük kalmış ve monitörümden mi kanynaklanıyor bilmiyorum ama AA eksik.Umarım tam sürümde bunuda hallederler.ATV'yi alıp kısa bi motorstorm oyunuda yaşattı bana.Takii önüme tank çıkana kadar Binanın üstüne çıkıp manzarayı izlemeside ayrı bi güzel.

+1 harita ozgurlugu gercekten muhtesem bisey, savas atmosferini veren yegane ogelerden biri herhalde.
    arti oyun soyle olmus boyle olmus diye kesin bi yargi koymak yanlis cunku daha cok erken oyunun asli assagi yukari 3 ay sonra cikicak. 'Beta' nin amaci oyunu test etmek eksikliklerini gorup kullaniciyi rahatsiz eden yerlerini duzletmek/yeniden yapmak. Yani suan oyunun bazi kisimlari hakkinda sikayet etmek gayet normal birsey. beta haliyle bile kendini durmaksizin oynatiyorsa buda onlarin basarisidir. Oyunun full unu sabirsizlikla bekliycem. EA DICE i tebrik etmek lazim gercekten guzel bir oyun yapmislar bence.

• evet BFBC2 betadan aklktım notum 10/8 gerçekten grafik yok ama efekler, sesler, vuruş hisssi çoooook iyi yaw 3 saat oynadım FPS ye doydum gece gece ayrıca grafikler tamam bir Kz2 değil ama hiiiiç göze batmıyor
  • us keyim işe yaramadı, ilk mesajdaki siteden de key alamadık..
    fazla keyi olan pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: decxal

us keyim işe yaramadı, ilk mesajdaki siteden de key alamadık..
    fazla keyi olan pm

Us key nasıl işe yaramadı !?US keyi UK de mi denedin anlamadım !?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 20 Kasım 2009; 4:32:07 >
  • 6QH5-G6BC-J8QA

patlak
  • quote:

Orijinalden alıntı: decxal

6QH5-G6BC-J8QA

patlak

PM den sana Sıfır KM US key attım
  • tamamdır yolladığın key işe yaradı 20dk sonra dl bitiyor, teşekkürler
  • Oyunu sevebilmek için denedim yine ama olmamış yani oyun.Oyunu sevecek kesim sadece Battlefield fanları ben Battlefield 1943'ü bile daha çok sevdim bu oyundan belki full'de değişir ama bu oyun bu haliyle Mw2'nin yanına bile yaklaşamaz.
  • Bad Company de,beta ile full sürüm arasında çok fazla fark vardı.Yani betaya bakarak,olmuş veya olmamış demek pek doğru olmaz.US PSN den indirdim,1-2 saat kadar da oynadım.Animasyonlar ve silahlar üstünde biraz daha çalışılması gerekiyor ilk gördüğüm eksiklikler bunlar.Nedense rütbe atlayamıyorum,istatistikler güncellenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

Oyunu sevebilmek için denedim yine ama olmamış yani oyun.Oyunu sevecek kesim sadece Battlefield fanları ben Battlefield 1943'ü bile daha çok sevdim bu oyundan belki full'de değişir ama bu oyun bu haliyle Mw2'nin yanına bile yaklaşamaz.

sen kendi nikinden cod fanı oldugun anlasılıyor haa bfbc fanlarıymıs gülerim buna ben
  • hala devam ediyomu beta kod dagıyolarmı burda verdiğiniz butun kodları denemedim hepsi bitmis elinde kod olan varmı acaba kullanılmamıs sıfır gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

quote:

Orijinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

Oyunu sevebilmek için denedim yine ama olmamış yani oyun.Oyunu sevecek kesim sadece Battlefield fanları ben Battlefield 1943'ü bile daha çok sevdim bu oyundan belki full'de değişir ama bu oyun bu haliyle Mw2'nin yanına bile yaklaşamaz.

sen kendi nikinden cod fanı oldugun anlasılıyor haa bfbc fanlarıymıs gülerim buna ben

Armag3d0N,Full versiyonun çıkmasına daha var şuanki hali ile Battlefield hastalarına hitap ediyor yani tüm oyunlarını severek oynıyan,ben beta'yı beyenmedim bakalım full nasıl olucak güzel olursa gidip alırız olmazsa Mw2 ile devam
  • burada verildimi bilmiyorum ama gamespot da dagitmaya baslamis

http://www.gamespot.com/event/codes/battlefield-bc2-beta/?tag=nl.e573
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluet

burada verildimi bilmiyorum ama gamespot da dagitmaya baslamis

http://www.gamespot.com/event/codes/battlefield-bc2-beta/?tag=nl.e573

evet kayıt olduktan sonra key alabiliyorsun
  • Bad Company 2 BETA yorumunuz..[/b]

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Teneke cod'ün ismini bu şaheserin yanında anmayalım.Adam grafikden dem vurmuş bu oyun oynanmaz demiş.Böyle saçma bir mantık olur mu?Hangi oyunda gördün full yıkılabilir çevre.Oyunda o kadar taktik var ki saymakla bitmez.Her gün yeni taktikler geliştirip kendini geliştirebiliyorsun.Bebe oyunu arcade cod oynayan bundan zevk alamaz zaten.Alamadığı için de herkesi kendi gibi zannedip grafiklerden dem vurup bu oyun çöp deyip insanlarıda yanlış yönlendirir.Playstationblack daha önceden söylemişti bu oyun kötü çıkacak...
    Ayrıca grafik konusunda kesinlikle teneke mw2'nin online'ından daha iyi grafik var.Sadece silah modellemeleri birazcık daha mw2'nin gersinde.Zaten betadaki harita mw2'deki tüm haritalardan daha büyük ve tüm çevre yıkılabilir.Tüm araçlar kullanılabilir.Envay çeşit silah çeşidi mevcut.Rütbelerin falan denge dağılımı çok iyi.Benim tv'de herhangi bir aa eksikliği göremedim.Son derece temiz grafikler var.Bazı arkadaşların boş yönlendirmelerine kulak asmayın oynayın kendiniz karar verin.Milletin laflarına bakmayın..

Bu da foto..Tüm çevre yıkılabilir ve geniş alan ve de üstüne üstlük online bir oyun için süper bir grafik...

COD yorumunuz..[/b]

quote:

Bu mesajım silinmiş.Bazen yönetici arkadaşlar neyi sileceklerini karıştırıyorlar..

Oyunu yarım saat kadar oynadım...
    Öncelikle şunu söylim deli ki ne deli oyun sizi bekliyor.Takriben yarım saat kadar oynadım.Çatışmalar,savaş atmosferi animasyonlar o kadar gerçekki yuh dedirtiriyor adama.Yıkılıyor her taraf,çevre ile etkileşim ilk oyuna göre daha fazla,kontroller tam olması gerektiği gibi çok rahat oynayabiliyorsunuz...Valla ilk yarım saatlik izlenime göre uncharted 2 goty olur diye düşüyordum ama karşısnda çok zorlu bir rakip çıkarmış infinity ward...MANYAK OLMUŞ
    ...

HoJam hangisine inanalim simdi ?
    Bize hak ver :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 20 Kasım 2009; 9:34:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka
    Bad Company 2 BETA yorumunuz..[/b]

quote:

Teneke cod'ün ismini bu şaheserin yanında anmayalım.Adam grafikden dem vurmuş bu oyun oynanmaz demiş.Böyle saçma bir mantık olur mu?Hangi oyunda gördün full yıkılabilir çevre.Oyunda o kadar taktik var ki saymakla bitmez.Her gün yeni taktikler geliştirip kendini geliştirebiliyorsun.Bebe oyunu arcade cod oynayan bundan zevk alamaz zaten.Alamadığı için de herkesi kendi gibi zannedip grafiklerden dem vurup bu oyun çöp deyip insanlarıda yanlış yönlendirir.Playstationblack daha önceden söylemişti bu oyun kötü çıkacak...
    Ayrıca grafik konusunda kesinlikle teneke mw2'nin online'ından daha iyi grafik var.Sadece silah modellemeleri birazcık daha mw2'nin gersinde.Zaten betadaki harita mw2'deki tüm haritalardan daha büyük ve tüm çevre yıkılabilir.Tüm araçlar kullanılabilir.Envay çeşit silah çeşidi mevcut.Rütbelerin falan denge dağılımı çok iyi.Benim tv'de herhangi bir aa eksikliği göremedim.Son derece temiz grafikler var.Bazı arkadaşların boş yönlendirmelerine kulak asmayın oynayın kendiniz karar verin.Milletin laflarına bakmayın..

Bu da foto..Tüm çevre yıkılabilir ve geniş alan ve de üstüne üstlük online bir oyun için süper bir grafik...

COD yorumunuz..[/b]

quote:

Bu mesajım silinmiş.Bazen yönetici arkadaşlar neyi sileceklerini karıştırıyorlar..

Oyunu yarım saat kadar oynadım...
    Öncelikle şunu söylim deli ki ne deli oyun sizi bekliyor.Takriben yarım saat kadar oynadım.Çatışmalar,savaş atmosferi animasyonlar o kadar gerçekki yuh dedirtiriyor adama.Yıkılıyor her taraf,çevre ile etkileşim ilk oyuna göre daha fazla,kontroller tam olması gerektiği gibi çok rahat oynayabiliyorsunuz...Valla ilk yarım saatlik izlenime göre uncharted 2 goty olur diye düşüyordum ama karşısnda çok zorlu bir rakip çıkarmış infinity ward...MANYAK OLMUŞ
    ...

HoJam hangisine inanalim simdi ?
    Bize hak ver :)

Arkadasın ilk yazısı multi, ikinci koyduğun oyunu öven yazisida Single ıcin yazmıştı.

• Betayi oynadim, grafikleri cilalarlar umarim cikisindan once betadan once verilen videolardaki goruntuleri betada goremedim, izledigim videolar bende farkli bir beklenti olusturmustu, tabiki zevk meselesi herkesin keyif aldigi tur farkli, ben modern warfare 2'de daha cok zevk aliyorum 2 oyunuda kiyaslarsam. BFBC2 betasina ilk girdigimde mekanlarin buyuklugunu begendim ancak bana bir parca bos geldi, daha fazla bina ve obje olmasini dilerdim. MAG betasindada bulundum oradada mekanlar buyuk ancak 128 kisi savasiyorsunuz toplamda 256 yanilmiyorsam. Arac secenekleride ayrica mevcut helikopter yok yalniz. Grafiksel olarak kafa kafaya gibiler. Betadan sonra Modernwarfare2'ye dondum tekrar, kimi arkadaslar bebe oyunu desede bastada soyledigim gibi zevk meselsi, Socom'un sevenide cok mesela ama ben aldigimda toplasaniz 2 kere acip oynamasimdir belki sonra direk sattim. Yinede beraber oynamayi cok isterim ozellikle kulakligi olan arkadaslarla, kendi aramizda cok kefif alacagimizdan eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 20 Kasım 2009; 10:18:11 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.