Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 Beta Key 'SERVER lar açıldı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
781
Cevap
0
Favori
32.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu adresten uye olup keyi alabilirsiniz. Adresi veren arkadasa tesekkurler.

Link----->http://www.gamespot.com/event/codes/battlefield-bc2-beta/?tag=nl.e573

BETA ONLINE cilarin toplandigi başlık ---->http://forum.donanimhaber.com/m_35897515/tm.htm

Battlefield Bad Company 2 Beta Key 'SERVER lar açıldı'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 20 Kasım 2009; 14:49:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

peki yani 00.00 dan sonra başlanırmı dostum key vermeye ona göre harekete geçelim hazır forum dolu değilken.

Bir de şöyle bişey var hangi ülkeye göre 00.00 Ayrıca arkadaşlar şu proxy olayını tam olarak anlatır mısınız ??

Şu siteye mi giriyoruz proxy.byterelay.com ??
  • Uncharted 2 için kasmış almıştım ama bu oyun için gerek yok kasmaya demosu falan gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

peki yani 00.00 dan sonra başlanırmı dostum key vermeye ona göre harekete geçelim hazır forum dolu değilken.

Saat konusundan bir bilgi yok arada sirada yoklayin derim. Bu arada proxy ile baglanirken herhangi sifre kullandiginiz yerleri ercih etmeyin. Edersenizde gozden cikarabilceginiz sifreleri girdiginiz yerlerin onaylayip girin.

Proxy ler kaydinizi tutma olasiligi yuksek...
  • Proxy olayı nasıl oluyo ya biri detaylı bi şekilde açıklasa ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker357

Proxy olayı nasıl oluyo ya biri detaylı bi şekilde açıklasa ...

http://www.navige.com/go.html linke bak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 12 Kasım 2009; 0:00:07 >
  • Internet explorer için: Araçlar-İnternet Seçenekleri-Bağlantılar-Yerel Ağ Ayarları içeriside arkadaşın verdiği proxyi kaydederseniz olacaktır. Benim işime yaradı proxy evet bugün sadece paralı üyelere veriliyor ben üye idim bu proxy ile az önce aldım teşekkürler arkadaşım. Kuzey Amerika saatine göre 12 kasımda sınırlı sayıda herkese dağıtım olacakmış. Takip edin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numeruscl -- 12 Kasım 2009; 0:00:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keyler bitti galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

Internet explorer için: Araçlar-İnternet Seçenekleri-Bağlantılar-Yerel Ağ Ayarları içeriside arkadaşın verdiği proxyi kaydederseniz olacaktır. Benim işime yaradı proxy evet bugün sadece paralı üyelere veriliyor ben üye idim bu proxy ile az önce aldım teşekkürler arkadaşım. Kuzey Amerika saatine göre 12 kasımda sınırlı sayıda herkese dağıtım olacakmış. Takip edin bence.

keyi alip ındırdıysen hesabını paylasırmısın herkes faydalansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_turco_06

quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

Internet explorer için: Araçlar-İnternet Seçenekleri-Bağlantılar-Yerel Ağ Ayarları içeriside arkadaşın verdiği proxyi kaydederseniz olacaktır. Benim işime yaradı proxy evet bugün sadece paralı üyelere veriliyor ben üye idim bu proxy ile az önce aldım teşekkürler arkadaşım. Kuzey Amerika saatine göre 12 kasımda sınırlı sayıda herkese dağıtım olacakmış. Takip edin bence.

keyi alip ındırdıysen hesabını paylasırmısın herkes faydalansın

evet çok hoş olurdu xd
  • Beyler Fileplanet in Comrade diye bir messenger tarzi bir programi var, bunu indirin. Kurulumu yapip hesabinizi aktif ettiginizde 2 tane hesap listenizde gozukuyor bunlardan biri Fileplanet yoneticisi. Herhangi bir promosyon aktif edildigi gibi size mesaj yolluyor.Bu sayede keyler dagitilmaya baslandigi gibi haberiniz olur.

Bu arada hesap yerinizi United States olarak degistirin.

Comrade Link :http://dl.gamespy.com/software/install/10489/ComradeSetup3.0.5.231.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 12 Kasım 2009; 1:29:19 >
  • coming soon yaziyor halen
  • Arkadaşlar KAYITLAR AÇILDI !!! siteye hücum, bi problem var ama proxy değiştirme yüzünden ilerki adımlara geçilmiyo, herkes denemeye başlasın bi yapan olur herhalde, ben daha beceremedim
  • Aldım kodu arkadaşlar şu an açık hala dağıtılyo acele edin, yalnız sayfa çok hata veriyo sürekli deneyin
  • Arkadaşlar alabilenler yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangstarr34

Aldım kodu arkadaşlar şu an açık hala dağıtılyo acele edin, yalnız sayfa çok hata veriyo sürekli deneyin

Hocam nasıl aldın bi yardım ediversen veya bana da alsan bi tane
  • kodu alabilen var mı? nasıl alıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

Arkadaşlar alabilenler yardımcı olursa sevinirim

Proxy açdıysan zaten adım adım ilerletiyo linkte dostum sayfa tıkanabiliyo arada sırada, bende çok uğraştım şansa son noktaya kadar ilerledim

---Canada proxy deneyebilirsiniz ben öyle yaptım örnek yazıyorum bi kaç tane

-- 174.142.104.57 port 3124
    -- 204.191.244.43 port 80
    -- 128.233.252.12 port 3128
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangstarr34

Aldım kodu arkadaşlar şu an açık hala dağıtılyo acele edin, yalnız sayfa çok hata veriyo sürekli deneyin

hocam proxy ne giricz !? aynen buraya aktarırsan sevinirim !
  • Keyleri veriyorlar saldirin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.