Multiplayerde BF ile MW kıyaslanmaz. MW bebe işi kalır BF'nin yanında. GT5 ile NFS yi karşılaştırmak gibi.
Gerçi bu sene single playerda da karşılaştırılamayacak MW2 ısıtılıp önümüze konduğu için.
mw2 ye bakarak yorum yapmayın..mw2 herkesinb oynayabilmesi içöin yapılmış silahların inanılmaz kolay olduğu camper oyunu...btf ise tamamen savaş..eksiği olabilir amam bu kadar ayrıntı olan oyunda garfiklere fazla yüklenemezler..bence marttan sonraki adres btf olucak
Cod 4 Modern Warfare'ın hem single hemde online'nın aşığı biri olarak Modern Warfare 2'nin online'ı beni pek sarmadı. İyi güzel ama MW'nin tadını alamadım. Yinede oyun müthiş ona lafım yok ama BF 2'nin online'ı bana Modern Warfare'dan aldığım zevki yaşattı hemde daha beta aşamasında olmasıa rağmen.
Kesinlikle MW 2'nin online'nından çok daha kaliteli bir yapıya sahip bence ayrıca grafikleride bence şu aşamada bile oldukça güzel birde geliştiğini düşünürsek daha ne olsun.
ben oyunu çok beğendim mw2 de var fakat bunu mutlaka alıcam killzone2 den sonra ilk defa gerçekçiliği hissetiğim 2nci oyun oldu herşeyi süper olmuş bikaç eksiği olsada düzelir düzelmesssede alıcam bu arada uzaktaki adamları görebiliyom ben
quote:
Orijinalden alıntı: Kasatka
Ben bu isten bisey anlamadim.. KZ2 konusunda kz2 nin onune COD u koyup her bakimdan COd u ustun cikaranlar simdi codu yerden yere vuruyor ??? Yok donusler cod gibi seri degil yok cod gibi cevre etkilesimi yok yok cod gibi iyi kiviramiyor ? Ee ne oldu simdi ne degisti ?
Ben hiç bir zaman cod'u öne çıkarmadım.Çıkarırsam single senaryosu olarak öne çıkarırım.Diğer özelliklerde her türlü kz2 tokatlıyor zaten...
oyun gayet güzel olmuş grafikler beklentimin altında çıkmasına rağmen geçer not verdim ben
buarada oyun biraz kolaymı yoksa ben mi iyiyim anladım ilk oyunumda 42 adam öldürdüm 10 kere öldüm 3500 gibi bir puan yaptım.
quote:
Orijinalden alıntı: anubis2005
ben oyunu çok beğendim mw2 de var fakat bunu mutlaka alıcam killzone2 den sonra ilk defa gerçekçiliği hissetiğim 2nci oyun oldu herşeyi süper olmuş bikaç eksiği olsada düzelir düzelmesssede alıcam bu arada uzaktaki adamları görebiliyom ben
Zaten gerçek haytda da uzakdaki nesneleri zor seçemiyoruz mu?Uzakdakini yakındaki gibi mi görüyoruz.Tabi mw2'de döt kadar haritalar olduğu için bu sorun pek teşkil etmiyor.
modern warfare 1 bnce ccod 5dende mw2 dende çokda ii..yeni mapler ve silahlar çıksın herkes tekrar mw ye döner...oyunu resmen daha çok satmak ve acemi oyuncuları çekmek için aşırı kolay düz ve painkiller gibi saçmalıklar eklemişler...btf ise kendi üstüne koyarak gelmiş
Beyler akşama güzel bir savaş yapalım. Hepimiz bir oyuna girelim. Başka bir konu açıp oynayanları falan mı yazsak?
Cod4'ü çok ama çok uzun bir zaman oynadım,killzone'u da öle,MW2'yi PC'de oynuyorum çıktığından beri ama aralarında bir karşılaştırma yapmam istenirse BC2>cod4>mw2>killzone
Evet bu akşam maç yapalım hep beraber..İyi olur..
toplanma olayı nasıl kaç kişi toplanabiliyoruz lobyde??bide hata filan veriyormu??
Bu akşam ve her akşam kesin oyundayım..ekleyin beni Bugün rankler silinmiş ama
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
quote:
Zaten gerçek haytda da uzakdaki nesneleri zor seçemiyoruz mu?Uzakdakini yakındaki gibi mi görüyoruz.Tabi mw2'de döt kadar haritalar olduğu için bu sorun pek teşkil etmiyor.
ben uzaktakileri görüyom derken bad company2 yi kasdetmiştim dostum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
quote:
ben uzaktakileri görüyom derken bad company2 yi kasdetmiştim dostum
Sanırım ben yanlış teleafuz ettim..Orda uzakdaki nesneleri göremeyip oyuna b.k atan arkadaşlaraydı lafım.
Akşam Bende Varım
PSN : evrenyeli
Evet beyler acalım bir tane konu bu aksam alalım söyle oyunun tozunu =) headset ile daha da müthiş olur
oyunu olanlar akşam hep beraber toplanalım güzel olur, oyun çok ii bencede mw2 nin online dan daha zevkli.