Arkadaşlar elinde EU Key olan varsa bizede göndersin çok sevinirim...
yok mu fazla kodu olan arkadaşlar??
Arkdaşlar bu beta'nın süresi ne kadar olacak oyun çıkana kadarmı ?
Oyunu 2 saattir oynuyorum bayağı beğendim açıkçası fena sarıyor, oyun bence mükemmel, MW2'den çok daha güzel bir oyun etkileşimli çevre, gerçekçi savaş ortamı, vuruş hissi falanda iyi Call of Duty oyunlarının basitliğide yok ben beğendim açıkçası grafikleride gayet iyi patlama efektleri falan zaten 10 numara... MW2'den kat kat güzel bir oyun olacak ki zaten MW 2'yide pek beğenmedim...
Oyunu 2 saattir oynuyorum bayağı beğendim açıkçası fena sarıyor, oyun bence mükemmel, MW2'den çok daha güzel bir oyun etkileşimli çevre, gerçekçi savaş ortamı, vuruş hissi falanda iyi Call of Duty oyunlarının basitliğide yok ben beğendim açıkçası grafikleride gayet iyi patlama efektleri falan zaten 10 numara... MW2'den kat kat güzel bir oyun olacak ki zaten MW 2'yide pek beğenmedim...
BFBC2 den mi bahsediyorsun?
Aynen öyle arkadaşım neyini beğenmedin ki acaba oyunun yani MW2'yi övmek adına kötülemeyin bence burada gerçek bir savaş dönüyor MW2 gibi önüne gelene çak geç bebe oyunu tarzında değil sen ondan zevk alıyorsan zaten bunu beğenmemen çok normal. Silah modellemesi kötü olsa ne değişir en azından silah orada kazık gibi durmuyor karakterin hareketlerini hissediyorsun silah tasarımı kötüde olsa kullanış hissini veriyormu veriyor. Beğenmeyen arkadaşlar bence MW2 gazında devam ediyor ki onunla bu oyun çok farklı zaten karşılaştırılamaz bile. Bad Company 2'nin grafikleri bence idare eder şu anlık betasını oynuyoruz ama savaş atmosferi yıkılabilir çevre ve patlamara laf edilemez...
İkinci çıkan sniper adeta adamın imanını gevretiyor. Adama bir ateş ettim geri tepti.
sniper la bi kosede bekliyorum baktim joypad bi ara deli gibi titriyor dedim noluyo yaw bi baktim sagima meger tank geciyomus
Fileplanet ten key alanlar tekrar denesin, bir saat once kabul etmedigi key ile su an download ediyorum oyunu.
quote:
Orijinalden alıntı: Mykrts
Fileplanet ten key alanlar tekrar denesin, bir saat once kabul etmedigi key ile su an download ediyorum oyunu.
dostum bi keyde bize alsan yapamadık halen
Beyler fileplanet key'i olanlar download edebilirler artık! EU keye gerek kalmadı
beyler kendinizi mi kandırıyorsunuz,sizi bilmem ama 12 yaşındaki kız kardeşim bile yanımda oturmuş ne kötü grafikler dedi,diğer oyunu oyna dedi
quote:
Orijinalden alıntı: exests
Beyler fileplanet key'i olanlar download edebilirler artık! EU keye gerek kalmadı
key var mı exests
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
beyler kendinizi mi kandırıyorsunuz,sizi bilmem ama 12 yaşındaki kız kardeşim bile yanımda oturmuş ne kötü grafikler dedi,diğer oyunu oyna dedi
bc bir tutkudur
quote:
Valla ben de baskasindan almıştım key i :)
quote:
anlatamassın dostum anlatamassın...yorma kendini hadi git sende benim gibi mw2 oyna
quote:
Orijinalden alıntı: arguncakmak
quote:
Orijinalden alıntı: exests
key var mı exests
malesef bir tane vardı ama fileplanet ten alabilirsin proxy ile girip get key yapman yeterli (üye olman gerekio tabi)