Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 Beta Key 'SERVER lar açıldı' (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
0
Favori
32.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 720p

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

fileplanet ten alinanlar hala olmuyor bu basliktaki adresten de alamadim... var mi key verebilecek olan ??

Valla ben ilk aldığım keyi kabul etmedi. 2. kez aldım onu kabul etti. Benim büyük puntolarla yazdığım yazıyı bul. 1-2 sayfa öncesinde sanırım.

usta sanırımhttp://www.esl.eu/de/bfbc2/beta/ adresını verdıgın yazıyı dıyorsun buldum onu ama burdan alınmıyor artık key okulda ıdık gec kaldım sanırım yok mu elınde fazla keyı olan arkadaslar lutfen bı yardım edın

• quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Ben Fileplanet sitesinden aldığım kodu yazıyorum hata veriyor neden olabilir

Hocam onlar US hesabı için,arkdaşların oynadıkları Uk hesabı için olan kodlar...

US hesaplı kodlar bu geceden itibaren açılacak sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

Az önce level 7 olmuştum,şimdi level 4 gözüküyorum Oynadığımız oyun gerçektende bir BETA sanırım o yüzden grafikleride şimdiden fazla kötülemeyelim,oynanabilirlik tavan yapmış kendimi basra körfezinde savaşıyor zannettim

Hocam psn leri ekleyelim kulaklıkla squad oynayalım
  • Pixolator betacilar eklesin kulaklik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

kulaklığı olan eklesin beni konuşarak oynamak daha güzel olur gerçi benim download daha bitmedi

ekle imzamın altında !

Not:Hadi beyler canlanın ya savaşın kralı oluyor biz burda adam topluyoruz sizinle mahalle maçı da yapılmaz VERDİM GAZI
  • İşte arkadaş gerçek savaş budur. Bu atmosfer, bu gerçeklik, bu savaş hissi helal olsun.
    En ufak hatada ölüyorsunuz. Kafayı çıkardığınız an vuruyorlar. Öyle etrafta deli danalar gibi koşma yok.
    Zaten en sevdiğim savaş oyunuydu, ikinci oyun çok felaket güzel olmuş.

Az önce evin içindeydim. Bombaladılar evi. Resmen deprem oluyor gibi beton çöktü.
    Evin bir tarafı yere yattı bir tarafı yukarda kaldı.

Mw2, Counter Strike'in gelişmiş hali.
    Bf2, ise savaş simülasyonu.

Tankına kurban olayım be.

• tuh kodlar bitmis varmi yastikaltinda kod saklayan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

fileplanet ten alinanlar hala olmuyor bu basliktaki adresten de alamadim... var mi key verebilecek olan ??

arkadaşım uk kodlar bitmiş eğer istersen elimde us kod var bitane ama o yarın açılacak bildiğime göre
  • Birlikte oyun kuralim diyen PSN lerini soylesin ben varim desin baslik altina ekleyelim. Ben suanda oynuyorum kulaklik olanlar da ozellikle belirtsin..

Benim PSN : exnethunter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 19 Kasım 2009; 22:34:50 >
  • Oyunu 1 saat falan oynadım gerçekten zevkliydi tam savaş atmosferi vardı oyunda ama grafikler bata'dan olsa gerek berbat ötesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Ben Fileplanet sitesinden aldığım kodu yazıyorum hata veriyor neden olabilir

Hocam onlar US hesabı için,arkdaşların oynadıkları Uk hesabı için olan kodlar...

US hesaplı kodlar bu geceden itibaren açılacak sanırım...

İşin kötü tarafı umarım rank kastım diye EU da kalmaz kimse usa açılınca ben sıfırdan ordan başlarım USA Server zaten çoğu kişide us kod var

• Bıçaklama animasyonu çok iyi olmuş.
    Birde üstte çıkan işaretler süper olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Birlikte oyun kuralim diyen PSN lerini soylesin ben varim desin baslik altina ekleyelim. Ben suanda oynuyorum kulaklik olanlar da ozellikle belirtsin..

Benim PSN : exnethunter

GNY olayı özetlemişsin

Pixolator ekliyorum seni !

cryptdlg hocam sende hepimizi bir listede topla ekle hepimizi psn ne
  • Evet Beta ci Kafile PSN leri

exnethunter
    ps_3S_lim
    Gny09
    Pixolator

Sayi artsin biraz daha baslik altina ekleyim...
  • oyun belkide yasadigim en iyi savas atmosferiydi. oyuna girince cikamadim bi turlu bi oyunun betasi bu kadar guzel olmazki yaw. tamam bug lar var ama sonucta su demo, su haliyle piyasadaki bi cok full oyunu geride birakir. hastalik bu akliniz varsa girmeyin oynamayin!
  • Evet arkadaşlar hepimiz bir oyuna girelim eğlencenin dozunu aşalım.

Sniper uzaktan affetmiyor, yakından ise sinek ısırığı gibi.
    Az önce adamın arkasından sniper ile sıkıyorum, "ah" sesi geliyor sadece. Sanki çimdik atıyorlar.
  • Ulan cts günü sınavım var ama aklım hala oyunda. Şeytan dürtüyo açsam başından kalkamam sabaha kadar
  • Bana bir kod gönderdiler - üç tanede rakam var o kadar tabi giriyorum hiçbir işe yaramıyor. Alman sitesi üzerinden almıştım kodu
  • Ekleyin beni,çılgınlar gibi oynuyorum
  • 1 saate aranizdayim beyler.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.