Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 Beta Key 'SERVER lar açıldı' (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
781
Cevap
0
Favori
32.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynadım 1 saat. Şu ana dek yaşadığım en iyi savaş atmosferiydi diyebilirim. Etkileşimli çevre, makineli silahlarla uzağa ateş etseniz bile mermilerin deli gibi sapması, yakına bomba düştüğünde yarattığı etki, her şey süper.

Yalnız grafikte ciddi sıkıntılar var, silah modellemeleri pek iyi değil ve de aa eksikliği var. Ama oyunda tabi silaha değil çevreye baktığınız için bunun pek de önemi kalmıyor.
  • Yorumlara bakılırsa Xbox360'ta oynanası bir oyun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 720p

Oyunu oynadım 1 saat. Şu ana dek yaşadığım en iyi savaş atmosferiydi diyebilirim. Etkileşimli çevre, makineli silahlarla uzağa ateş etseniz bile mermilerin deli gibi sapması, yakına bomba düştüğünde yarattığı etki, her şey süper.

Yalnız grafikte ciddi sıkıntılar var, silah modellemeleri pek iyi değil ve de aa eksikliği var. Ama oyunda tabi silaha değil çevreye baktığınız için bunun pek de önemi kalmıyor.

önemi kalmıyor dediğin şey ekranın 2/3 ünü kaplayan ve an be an gözünün önünde olan bir şey...en çok gördüğün şey...
  • Giriyorum şu an.
  • Oyunu 1 saatin üzerinde oynadim.Mw2 ile Battlefield ayni kulvarda gibi görünsede aslinda birbirinden cok farkli oyunlar.Bana göre mw2 online'i arcade (ki hergün cok eglenerek oynuyorum,cok zevkli bir oyun) ama Battlefield ise savas atmosferini en iyi yansitan fps oyunudur.Gerek genis haritalariyla,gerek silah sesleriyle, gerekse arac kullanimiyla herzaman rakiplerinden bir adim öndedir. (Her daim yikilabilir cevreyi unutmamak lazim)
    Grafikleri Betadan olsa gerek pek tatmin edici degil.Yalniz verdigi zevk inanilmaz derecede güzel.Sahsen oyunun tam sürümü ciktigi an birdaha mw2 ye elimi sürecegimi sanmiyorum.Bu tamamen sahsi görüsümdür.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Teşekkür eden arkadaşların hepsine ben de teşekkürlerimi sunarım;) Herkese iyi oyunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Oyunu 1 saatin üzerinde oynadim.Mw2 ile Battlefield ayni kulvarda gibi görünsede aslinda birbirinden cok farkli oyunlar.Bana göre mw2 online'i arcade (ki hergün cok eglenerek oynuyorum,cok zevkli bir oyun) ama Battlefield ise savas atmosferini en iyi yansitan fps oyunudur.Gerek genis haritalariyla,gerek silah sesleriyle, gerekse arac kullanimiyla herzaman rakiplerinden bir adim öndedir.
    Grafikleri Betadan olsa gerek pek tatmin edici degil.Yalniz verdigi zevk inanilmaz derecede güzel.Sahsen oyunun tam sürümü ciktigi an birdaha mw2 ye elimi sürecegimi sanmiyorum.Bu tamamen sahsi görüsümdür.

Çok fazla umudum olmasa da Mart ayına kadar düzeltirler diye umuyorum sorunları

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

quote:

Oyunu oynadım 1 saat. Şu ana dek yaşadığım en iyi savaş atmosferiydi diyebilirim. Etkileşimli çevre, makineli silahlarla uzağa ateş etseniz bile mermilerin deli gibi sapması, yakına bomba düştüğünde yarattığı etki, her şey süper.

önemi kalmıyor dediğin şey ekranın 2/3 ünü kaplayan ve an be an gözünün önünde olan bir şey...en çok gördüğün şey...

Killzone 2 online mi deseler, Bf Bad company2 mi deseler düşünmeden BFBC2 derim. Çünkü benim için oynanabilirlik ve atmosfer grafikten önce gelir.

Tabi ki silah modellemesinin iyi olması oyunun havasını güzelleştiren bir şey ama dediğim gibi zevk renk meselesi. Ben pek takmıyorum o yüzden sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 720p -- 19 Kasım 2009; 21:51:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

oyunu oynadım...ilk izlenim tam bir fiyasko....silah modellemeleri comador 4 ten kalma gibi çok yüksek oranda aa var oyunda...bunlar bu oyunun fiyasko olması için yeterli zaten...

he bu arada MW2 ALAYINA GİDER....

Dün ne güzel hayallerle bekliyorduk oyunu cidden çok mu kötü ya

gecmis olsun b2 zaten mw 2 nin üstüne ölü dogacaktir oldu da
  • quote:

quote:

quote:

Killzone 2 online mi deseler, Bf Bad company2 mi deseler düşünmeden BFBC2 derim. Çünkü benim için oynanabilirlik ve atmosfer grafikten sonra gelir.

Tabi ki silah modellemesinin iyi olması oyunun havasını güzelleştiren bir şey ama dediğim gibi zevk renk meselesi. Ben pek takmıyorum o yüzden sorun değil.

tam tersini demek istedin sanırım..

• Oyuna girdim ve 2.oyunda şiir gibi sniperla oynadım level 2'den level 7'e yükseldim,pompalı tüfek, yeni sniper tüfeği ve yeni bir tabanca açıldı
  • Oyun 10 numara olmuş Kulaklıkla oyanamak isteyenler SQUAD oluşruralım acımayalım PSN yazın şuraya
  • Az önce level 7 olmuştum,şimdi level 4 gözüküyorum Oynadığımız oyun gerçektende bir BETA sanırım o yüzden grafikleride şimdiden fazla kötülemeyelim,oynanabilirlik tavan yapmış kendimi basra körfezinde savaşıyor zannettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Oyunu 1 saatin üzerinde oynadim.Mw2 ile Battlefield ayni kulvarda gibi görünsede aslinda birbirinden cok farkli oyunlar.Bana göre mw2 online'i arcade (ki hergün cok eglenerek oynuyorum,cok zevkli bir oyun) ama Battlefield ise savas atmosferini en iyi yansitan fps oyunudur.Gerek genis haritalariyla,gerek silah sesleriyle, gerekse arac kullanimiyla herzaman rakiplerinden bir adim öndedir. (Her daim yikilabilir cevreyi unutmamak lazim)

+1000000000000000000000000000000000
    Zaten MW2 seven bunu oynamaz ki Online'ı arcade olarak seven bu oyuna elini sürmesin lütfen AYNI OLAY KZ2 içinde geçerli bütün oyunlar bir yana bu 2 si bir yana

• fileplanet ten alinanlar hala olmuyor bu basliktaki adresten de alamadim... var mi key verebilecek olan ??
  • merhaba arkadaşlar PS3 için ne yapmamız gerekiyor. Key alacağız sanırım ama verilen adrese girdiğimde -999 kod geliyor mail e başka bir şey yok?
    yardım edebilecek birisi var mı?
  • Beyler fazladan eu kodu olan bana pm atabilir mi kodlar bitmiş maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

fileplanet ten alinanlar hala olmuyor bu basliktaki adresten de alamadim... var mi key verebilecek olan ??

Valla ben ilk aldığım keyi kabul etmedi. 2. kez aldım onu kabul etti. Benim büyük puntolarla yazdığım yazıyı bul. 1-2 sayfa öncesinde sanırım.
  • Ben Fileplanet sitesinden aldığım kodu yazıyorum hata veriyor neden olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 19 Kasım 2009; 22:17:07 >
  • kulaklığı olan eklesin beni konuşarak oynamak daha güzel olur gerçi benim download daha bitmedi
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.