beyler kendinizi mi kandırıyorsunuz,sizi bilmem ama 12 yaşındaki kız kardeşim bile yanımda oturmuş ne kötü grafikler dedi,diğer oyunu oyna dedi
bc bir tutkudur
bizim için de tutukuydu zamanında 7 sene önce lisedeyken az net cafe ye kaçmazdık öss ye çalışmak yerine :).Ama pek sarmadı beni.
Oyun Güzel ya Atmosfer ve Sesler Süper ... Oynanabilirlik vs. bence Muhteşem
Ama Grafikler Cidden Kötü... Sonuçta Beta ..Gelişecektir..
Elimde US code da var, lütfen gerçekten ihtiyacı olan ve bana ilk pm atacak kişiye gitsin bu kod;)
Beta'yı herkes oynamalı bence adam gibi bir online savaş oynamak isteyenler Bf'den şaşmasın kullanılabilir araçlar ve yıkılabilir çevre çok acayip bir atmosfer oluştuyor herifleri tank ile binada sıkıştırdım her yolladığım mermide kendilerini şaşırdılar sonunda hepsi öldü tabi :D Yanınızdan tank geçerken falan ekranın sarsılması vs süper olmuş. AA eksikliği olması grafikleri rezil gibi gösteriyor ama aslında grafikleride hoş oyunun ışıklandırmalar vs seslerde harika, öyle bir şarjör mermi boşaltma yok adamın üstüne sizde aynı şekilde hatalarınız affetmiyor bir askeri yönettiğinizi hissediyorsunuz her şekilde silah köşede takılı değil sağa sola dönerken adamınızın yana hafif yattığını bile hissediyorsunuz. Başka bir oyun ile kıyaslamaya gerek yok Battlefield belli başlı bir oyun zaten Bad Company 2'yide başarılı buldum dediğim gibi herkes oynamalı.
quote:
Orijinalden alıntı: exests
quote:
Orijinalden alıntı: arguncakmak
quote:
Beyler fileplanet key'i olanlar download edebilirler artık! EU keye gerek kalmadı
key var mı exests
malesef bir tane vardı ama fileplanet ten alabilirsin proxy ile girip get key yapman yeterli (üye olman gerekio tabi)
hay ben bu key işinin var ya birisi bi key versin yardım plss
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
@arguncakmak
Key aldınız mı, yollayayım mı?
yolla patron sana zahmet
psn yide ekleyin lütfen argun1907 :)
us code verilmeye başlandı
Biri de Foto çekmemiş yazıklar olsun
quote:
Orijinalden alıntı: SPYdir
1 saate aranizdayim beyler.
MW2 oynuyosun onlinesan gelmez ki demo
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
beyler kendinizi mi kandırıyorsunuz,sizi bilmem ama 12 yaşındaki kız kardeşim bile yanımda oturmuş ne kötü grafikler dedi,diğer oyunu oyna dedi
bc bir tutkudur
bizim için de tutukuydu zamanında 7 sene önce lisedeyken az net cafe ye kaçmazdık öss ye çalışmak yerine :).Ama pek sarmadı beni.
7 sene önce bc yoktu ozamanlar amiga da sensible soccer oynuoduk :)
ilk amiga oyunum hostage di çok iyi hatırlıorum :)) ah günler aah
quote:
Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
Fotoyu ne yapacaksın, oynamayan yok ki.
quote:
Orijinalden alıntı: sh4dy_081991
Beta'yı herkes oynamalı bence adam gibi bir online savaş oynamak isteyenler Bf'den şaşmasın kullanılabilir araçlar ve yıkılabilir çevre çok acayip bir atmosfer oluştuyor herifleri tank ile binada sıkıştırdım her yolladığım mermide kendilerini şaşırdılar sonunda hepsi öldü tabi :D Yanınızdan tank geçerken falan ekranın sarsılması vs süper olmuş. AA eksikliği olması grafikleri rezil gibi gösteriyor ama aslında grafikleride hoş oyunun ışıklandırmalar vs seslerde harika, öyle bir şarjör mermi boşaltma yok adamın üstüne sizde aynı şekilde hatalarınız affetmiyor bir askeri yönettiğinizi hissediyorsunuz her şekilde silah köşede takılı değil sağa sola dönerken adamınızın yana hafif yattığını bile hissediyorsunuz. Başka bir oyun ile kıyaslamaya gerek yok Battlefield belli başlı bir oyun zaten Bad Company 2'yide başarılı buldum dediğim gibi herkes oynamalı.
psn ne ? ekle bizi bırak bebeler tartışa dursun biz kopalım
quote:
Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
Çekicektim ben ama baktım tel'in şarjı yok kaldı :D Oyuna daldılar herhalde unuttular yakında resim dolar burası :)
@_ps3Slim_ le oynadik az once takim oyunu sart konusurken neyin nerde oldugunu az cok anlasiyorsun. Ama takim kafasina gore takildigi zaman Savunma olayi cok nanay oluyor. Soyle bir takim kuralim adam gibi saldiri savunma yapalim. PSN adresim altta yaziyor ekleyin..
eyvahlar olsun kodu redeem code bölümüne giriyorum kabul etmiyor neden acaba benim kullanıcı kayıtım united kingdom o nedenle olabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: _ps3Slim_
quote:
Orijinalden alıntı: sh4dy_081991
psn ne ? ekle bizi bırak bebeler tartışa dursun biz kopalım
Benim PSN; shady081991 dostum ekleyin kapışalım bebeler MW2'ye :D aman kavga çıkmasın bu lafla şaka yapıyorum
Drizzt_tr ye us beta key gönderilmiştir.
EXNETHUNTER ile oynadık ki ilk defa psn de tanıştık Yok böyle bir atmosfer silah arkadaşı olduk bitti olay o arkanda yukarıda helikopter içeri kaç sağda sniper kulağımın arkasında saksı kırılıyor ! Tanka bin beni vurdular sniper var bizim eleman oha karşı sniper beynini uçurdu dur sniperini aldım ateş ediyorum şarjor dolduruyorum beni vurdular kurşunun mu bitti kurşun attım .....Oha evin iççnde bina üstüme yıkıldı bir tarafı da havaya kalktı çapraz ateşteyim...
Fuzenin başına geçtim lazer var neriye cevirsen fuze yönleniyor 4 tank indirdim ama zor yani muhteşem bir atmosfer !Helikopter ile mekana odaklanıp vuruyosun ucaklar bombardıman yapıyor İ NA NIL MAZ OLMUŞ ! Bakın atmosfer demek herşey demektir ! Atmosfer nerde var Killzone 2 de ve Bad Company 2 de Bitti
Oyunun Artıları 1. Vers göre ! Spawn süresi kontroller daha gerçekçi olmuş silah resmen tepiyor ateş ederken namlunu elemana tuttun mu hertürlü bilgi geliyor harita systemi daha iyi olmuş... herşey dört dörtlü ! Ses kesilmedi AA 2X bana göre yeterli zaten online bir oyunda Lag olmamasına bakıcaksın ! Grafik kötü mü dedi birisi ? Bir kaplamalar bir ışıklandırma tuülalar ! Grafik kötü derken bir açıklayın ben resim çekip koyim . AA 2x kırık var az da olsa ama ben o atmosferde kırıklara mı bakıcam
quote:
Orijinalden alıntı: arguncakmak
eyvahlar olsun kodu redeem code bölümüne giriyorum kabul etmiyor neden acaba benim kullanıcı kayıtım united kingdom o nedenle olabilir mi?