Şimdi Ara

Battlefield 3 yerine COD MW3 olur mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşrlar aynen başlıkta yazdığım gibi..

Sistem BF3 e yetmiyor... Yani lowda 20-40 arası dolanıyor;kapalı ve karanlık alanlarda 15 lere kadar iniyor...

Ancak COD daha eski bir motor kullandığından onda mediumda akıcı oynayabiliyorum...

BF3 yerine COD 8 olur mu??? Olur sa ne kadar olur???

NOT: TAmamen multi için zaten COD single playerını bititrdim BF3 de ise daha bitmedi...

Arkadaşlar ve en önemlisi uzun soluklu bir oyun istiyorum... En za 3-6 ay oynamalıyım... HAWX 2 almıştım multi bom boş single bitirdim sildim...

Orijinal oyun alacağız 30 tl ye para güme gitmesin arkadşlar... İkisini de oynayan arkadaşlara sesleniyorum... Yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 30 Ocak 2012; 21:45:20 >

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor

• olur cod mw3 al multiplayer keyfine bak shadows kapat fps çok artıyor multi oynarken

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

olur cod mw3 al multiplayer keyfine bak shadows kapat fps çok artıyor multi oynarken

Hocam hiçbir multi deneyimim yok şimdiye kadar...

COD 8 de olay nasıl yani cs oynar gibi mi oynayacağız dümdüz

Yoksa ekstradan neler yapmam gerekenler var mı???

Oyunda Job var mı??? Varsa neler???

Bir de 1lwl adamla 20 lwl adamı kıyaslarsanız 20 lwl adamın benden taktiksel avantajları olur mu???

Multide ortalama kaç kişi takılıyor???? Yani günün her saatinde girecek 5-6 server bulunabilir mi???

Çok soru sordum hocam farkındayım ama cevaplarsanız çok mutlu olacağım

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor

• Hocam yalnız bf 3 ekran kartı testi diye bir video vardı Mesut Çevik in bu seneki ilk videosu şimdi orada hatırlıyorum da Bf3 ün low ayarları gerçekten çok low yani sizin o oyunu low da 4650 ile oynamanız gerekir diye düşünüyorum.Yalnız bu söylediğim sadece teorikte pratikte denemek lazım.

Her iki oyunu da oynamadım ama her ikisininde oyungezer incelemesini okudum.

Mw3 daha dar alanlarda daha arcade oynanışa sahip bir oyun, tamamen öldürme odaklı ve bf3 e göre daha hızlı bir oynanış yapısı var.Bf3 de ise grafikler ve patlayan bina efektleri olsun, silah sesleri olsun daha simülasyona yakın bir oyun.Orda yazan her ikisininde eğlenceli olduğuydu ve hangisinde daha fazla eğleniyorsanız onu oynayın diyordu.Haa birde BF3 de helikopter tank uçak gibi araçlar sürebiliyorsunuz.Ama benim için bu bir artı değil oyunu aldığımdan beri teamdeatmach oynuyorum ve araç sürmeyi hiç beceremiyorum..

Bence Mw3 e bir şans verilmeli bence alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

olur cod mw3 al multiplayer keyfine bak shadows kapat fps çok artıyor multi oynarken

Hocam hiçbir multi deneyimim yok şimdiye kadar...

COD 8 de olay nasıl yani cs oynar gibi mi oynayacağız dümdüz

Yoksa ekstradan neler yapmam gerekenler var mı???

Oyunda Job var mı??? Varsa neler???

Bir de 1lwl adamla 20 lwl adamı kıyaslarsanız 20 lwl adamın benden taktiksel avantajları olur mu???

Multide ortalama kaç kişi takılıyor???? Yani günün her saatinde girecek 5-6 server bulunabilir mi???

Çok soru sordum hocam farkındayım ama cevaplarsanız çok mutlu olacağım

Hocam sorduğunuz soruları bf3 için cevaplarsak lvl1 ile lvl 20 arasında gayet çok fark var, eminim mw3 de bu böyledir.Ancak bu işin kuralı bu ne yazıkki. Siz 20 lvl olduğunuzda umursamazsınız muhtemelen.

Multi de servar bulamama şansınız 0 çünkü dünyanın 1 haftada en fazla satan oyunundan bahsediyoruz.

Oynanış evet biraz düz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 30 Ocak 2012; 22:14:43 >

• Öncelikle şunu söylemeliyim iki oyun arasında dağlar kadar fark var haftada 5 gün en az 2-3 saat oynadığım bir cod oyuncusu olarak bf3 icin söylenecek pek fazla bir şey yok.Bf 3 ile cod nasil karşılaştırıyor neden karşılaştırıyor anlamış degilim zaten. şimdi cod oyuncuları kızacak ama bf3 goruntudende kaynaklanabilir ama gercekten cod serisine karşı çok iyi. Cod daha çok hızlı bir multi oyun ve çok basit.BF3 ise zor haritalar büyük araç gereç kullanımı daha çok takım oyunu olan bir oyun.ama arkadaş sistem olarak sormuş bf3 icin yetmiyorsa mw3 almani kesinlikle tavsiye ederim.
  • bf3 de tank helikopter jet kullanma imkanın var ve haritalar cok büyük oyunu taktikle oynamak zorundasın.64 kişilik serverlar bile 7/24 dolu,call of tek düze kalıyo bu oyunun yanında,olurda sisteminde parca yenilebilirsen bf3 al derim.
    Daha Fazla Göster
  • İkisi de çok iyi oyunlar sistemin hangisini kaldırıyorsa onu al.
  • COD'la Battlefield'i kıyaslamak biraz yanlış. Bence iki oyun da farklı zevklere hitap ediyor. Battlefield görselliğe önem verirken COD'da oynanışa daha çok önem verilmiş. Kısacası zevkinize kalmış bir şey.
    Alooo. Selamın Aleyküm Serkan nasılsın kardeyş. Hamdolsuuun. Hamdolsun kardeş. Nasılsın nasıl gidiyor. Kayıtları yaptırdın inşallah. Hiç sesin çıkmaz oldu mübarek nerelerdesin. Arıyoruz arıyoruz. Hiç aramıyosun sormuyosun Mahmut abin de diyo. Hiç aramıyo sormuyo diyo. Nasılsın. İyi hadi bakalım. Hadi hayırlısı. Yeni bi sene. Kardeş o zaman akşam müsaitsin inşallah. Heeeeee. Ama konuştuk Cuma akşamları dedik muhabbet var dedik. Pilavlı. Heee. Ona sonra gitsen. Ama kardeş konuştuk. Bak bayram abi gelicek çok feyizli bir abi. Ama ben sana söyledim. Ben sana söyledim tabi. Tabi söyledim ya. Tabi o gün. Dedim ya. Yaa.
  • benim için BF3 biraz daha ağır basar ama, 2 oyunda müthiş hani.

Xbox Live: GreenWhite1963
  • Ben zamanında Bad Company 2 aldım multiplayer'ı hiç sarmadı, Black Ops aldım, çok beğendim uzun süre oynadım. Bu yıl yine forumlara, incelemelere göre Battlefield 3 daha göze çarpıyordu ve MW3'e karşı sürekli bir aşağılama vardı bazı kişiler tarafından. Ben de yine geçen yılki hatayı yapıp BF3 aldım, yine beni hiç sarmadı. Şu an BF3'ü elimden çıkarıp MW3 alma uğraşındayım. Velhasıl kelam insanlara çok takılma, hele Donanım Haber'e bakarsan MW3 iğrenç bir oyun, BF3 dünyanın en iyi oyunu (herkes için demiyorum tabii). Milletin tavsiyesine bakarsan doğru yolu bulabileceğini sanmıyorum. Ben BF3 oynayana da tabii saygı duyarım ama bence MW3'ün multiplayer'ı çok daha eğlenceli. İnternet kafede falan deneme şansın varsa ikisini de dene, öyle karar ver. Ben MW3 daha iyi derim, başkası BF3 daha iyi der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPrince27 -- 31 Ocak 2012; 23:41:58 >

Orijinalden alıntı: DarkPrince27

Ben zamanında Bad Company 2 aldım multiplayer'ı hiç sarmadı, Black Ops aldım, çok beğendim uzun süre oynadım. Bu yıl yine forumlara, incelemelere göre Battlefield 3 daha göze çarpıyordu ve MW3'e karşı sürekli bir aşağılama vardı bazı kişiler tarafından. Ben de yine geçen yılki hatayı yapıp BF3 aldım, yine beni hiç sarmadı. Şu an BF3'ü elimden çıkarıp MW3 alma uğraşındayım. Velhasıl kelam insanlara çok takılma, hele Donanım Haber'e bakarsan MW3 iğrenç bir oyun, BF3 dünyanın en iyi oyunu (herkes için demiyorum tabii). Milletin tavsiyesine bakarsan doğru yolu bulabileceğini sanmıyorum. Ben BF3 oynayana da tabii saygı duyarım ama bence MW3'ün multiplayer'ı çok daha eğlenceli. İnternet kafede falan deneme şansın varsa ikisini de dene, öyle karar ver. Ben MW3 daha iyi derim, başkası BF3 daha iyi der.

evet yaw bakıyorumda herkes cod mw 3 düşmanı

• Battlefield 3 daha iyi
  • BF3 oyuncusuyum.MW3 al derim

BF3 iyi bir oyun 64 kşi ne demek abi ya; Singleplayerda 64 kişi belki var yok bir görevde...

Bir de şöyle düşünelim...3 e 3 CS oynamadık mı hepimiz... pek sıkıntısını da görmedik... 6 ya 6 ya da 9 a 9 mw3 de olabilir gibi...

BİR DE DOĞRU DEDİM DEĞİL Mİ??? MW de 12 ve 18 kisilik haritalar var???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.