Şimdi Ara

Battlefield 3 Nefret Ettiğiniz Şeyler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş Konuda olduğu gibi burda da nefret ettiğimiz şeyleri yazalım.

Ben başlayayım:

*Bayrak almak yerine sağa solan pusan reconlar.
    *Uçakla düşmanın gelip bana çarpması.
    *AM da bile slug spas kullanan nooblar.
    *Revive yapmayan assaultlar.
    *Ve tabi ki live help.Onları saygıyla anıyorum ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GREAT EMPEROR -- 3 Mart 2013; 0:55:27 >

• Ölmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Think Again

Ölmek.

Keşke ölseydim bunun yerine dediğin anlar oluyor.Tabi ki oyunda.
  • mayın
  • Bipod.
    mermi bedava olduğu için supress
    M320 LVG

Yani kampçılar....

Edit: BC2'de bipod ve yere yatma yoktu. BF4 bu şekilde çıkarsa almayı düşünmüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 3 Mart 2013; 13:36:58 >
  • 1-Jetin "J" sinden anlamayıp, öyle bir azimle ölüp tekrar tekrar jete biniyorya bazıları..0-20 KD yapsalar bile pes etmiyorlar..Böylelerini gördüğüm zaman ölmek istiyorum.

2- Wingman'ın benim kovaladığım jeti öldürmek için gelip bana çarpması.

3- Public Fighter/Hero'ların beni dogfighta davet etmeleri.
  • -Suppress
    -Headglich
    -Hit Dedection
    -Semi-auto sniper silahları
    -Hile yapanlar
    -Jet-Vehice whore denilenler- Herkes üstüne alınmasın lafım oyunu sadece jetle oynamak için alanlara. Hiçmi başka birşey merak etmezler şaşıyorum.
    -Rush mapte Atak takımında olupta 1000m den ateş eden eden takım.(kim bomba kuracak merak ediyorum böyle durumlarda)
    -Dağa tepeye çıkan takım oyunu-bayrak vsle ilgisi olmayan bir yığın gereksiz eleman.

Baya çok yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 3 Mart 2013; 16:37:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araçları karşı takıma kaptıran elemanları gebertesim geliyor grand bazaar'da lav kullanan biri araç patlamadan çıkıyor ve rakip takıma kaptırıyor.karşı takımda oyunda 2 lav'la terör estiriyor patlatılmıyorda arkalarına almışlar engineerları ne kadar rpg - smaw atarsanız atın adamlar birkaç saniye içerisinde full healt yapıyorlar araçları.caspianda heli ve tank'ta yapanlarda oluyor ...
  • Oyunda sadece Helikopter ve JET kullananlarar varya mayonezler, işte onlara gıcık oluyorum!

Adamların battlelog'una bakıyorum yüzlerce saat sadece Heli ve JET kullanmış mayonezler !

Nasıl insan bunlar analamadım. Oyunda jet ve heli'den başka araç veya savaş şekli yok!

İyi oynamalarına gıcık olmam, ama insan oyunu zevk için oynar diye düşünürdüm hep. Meğer farklılıklar varmış.
  • * Toplu halde hareket ederken sniper o kadar adam içinde beni vurması ve bir tane akıllı tenezzül edip seni yerden kaldırmaması ...

* Oyunun amacıyla alakasız sadece adam vurma adına dağ taş adam kovalayanlar...

* Tank yada başka araçlarla ilerlerken vurulduğumda etrafımda boş gezen engineer gelip tamir etmemesi uzun lafın kısası oyundaki sınıfın özelliklerini kullanmayan herifler ...

* Oyunun kaderiyle net oynayan adminler..... bazıları sırf bütün iyi oynayanları ya atıyor yada kendi takımına geçiriyor ...

* Araç kullanan elemanların takıma destek vermemesi ve karşı tarafın tam aksine araçları iyi kullanarak çoğu bayrağa hakim olarak takımını eze eze yenmesi :)

daha çok vardır oyuna bir kere girip çıksam çok yazarım ...
  • *attack heliye arkadaşım gelicek iner misin diyorum heriften. adam götürüyor heliyi suya düşürüyor.

*araçtan disable olunca direk atlayanlar özellikle jetten. zar zor arkasına geçiyorsun adamın disable olur olmaz atlıyorlar. bazen şansına eziyorsun havadayken roadkill ama genelde hep atlıyorlar.

*metro oynayan herkes. buda bir oyun stili tamam ama lmg yi alıp merdivenleri cayır cayır tarayıp rastgele kill almanın oyunculukla uzaktan yakından bir alakası yok.

*metroda sırf revive bekleyen assaultlar. adamın skoru 5/0 puanı 10000. revive iyi birşey ama 10 kişi bana ateş ediyor. adam geliyor kaldırıyor gene ölüyorum. kaldırıyor ölüyorum. puan kasmanın bu kadar rezilliği.
  • *Conquestte araçları alıp kendi base'inde saçma sapan şeyler yapan gerzekler.
    *Kendi takım arkadaşlarını roadkill ile öldürmeye çalışan troller.
    *Kendi tankım arkadaşının kullandığı tanka vs. C4 koyan unsupportlar.
    *Genelde conquestte düşmanı bırakıp kendi kendine kendi araçlarını havaya uçurarak vs. ve chatte savaşan işe yaramazlar grubu.
  • -Ben engineer olup tankı tamir ederken,tank sürücüsünün korkup araçtan inmesi akabinde bayrağı kaptırmak

-Öldürdüğün reconun olayı kişiselleştirip sürekli seni avlamaya çalışması.

-Suppressing altında ölmüşken assoultun gelip seni canlandırması ve tekrar ölmek,sonra bi daha ölmek,sonra bi daha bi daha.

-Bu maddeyi bende yapıyorum ama başkası yapınca sinir bozucu oluyormuş anladım ; Metro support olup mermi kutusunun yanına yatıp suppressing fire yapmak.(Yukarda bi arkadaş "*metro oynayan herkes. buda bir oyun stili tamam ama lmg yi alıp merdivenleri cayır cayır tarayıp rastgele kill almanın oyunculukla uzaktan yakından bir alakası yok." yazmış ama pek katılmıyorum bu görüşe,sonuçta m-comu savunmak yada m-com armed durumunda iken etrafı korumak için elbette birinin etrafı cayır cayur tarayıp baskı yapması,karşı takıma fırsat vermemesi lazım,suportun görevi bu bence.Ama rush değil diğer modlarla soteye pusup gelene geçene sıkan tipler can sıkıcı olabiliyor bazen. Bide bomba atarı alıp sadece silahın ucu görünecek kadar siperden çıkıp ateş edenler var,onları da ayrıca incelemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: black_wizard006

*metroda sırf revive bekleyen assaultlar. adamın skoru 5/0 puanı 10000. revive iyi birşey ama 10 kişi bana ateş ediyor. adam geliyor kaldırıyor gene ölüyorum. kaldırıyor ölüyorum. puan kasmanın bu kadar rezilliği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sağını solunu temizlemeden revive yaoan assoultlar.kendileri ölüyor bide revive yaptıkları kişi de ölüyor.
    kampçılar (mini haritalarda özellikle)
    spawn raper lar.
  • quote:

Tamam revive yapıp puan kazansınlar ama önündeki adamı bile vurmuyorlar ben revive ile puan kasıyorum diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCold Killah

quote:

Tamam revive yapıp puan kazansınlar ama önündeki adamı bile vurmuyorlar ben revive ile puan kasıyorum diye.

aynen hocam . geçen ziba oynuyorum CQ. zibadaki balkonda 4-5tane lmg camper var. PKP , M240 falan neyse bomba atmak için ilerledim gördü biri vurdu beni. sonra medic bi geldi. kaldırıyor ölüyorum kaldırıyor ölüyorum. adam nemesis aldı benden 5-6 kere öldürdü.en son onuda vurdular heralde öldü gerizekalı. baktım birde colonel 100. K/D si 1.01 full revive yaparak kasmış level. başka birşey yok.

• Suppressing fire'ı sevmeyen arkadaşlar assault oynarlarken karşılarına PKP'li düşmanın gelmesinin ve kolayca vurmayı mı istiyorlar bana mı öyle geliyor?

Benim bildiğim recon olayı geriden izler, gözetler ve kritik pozisyonaldaki düşmanları işaretleyip, etkisiz hale getirir.

Benim bildiğim support her türlü destekleme görevini yapar, tekrar ediyorum "destek" geriden havan ile bombalar, suppressing fire ile "assault"ların ilerlemesine imkan tanır, onlara mermi sağlar v.s

Benim bildiğim engineer tankları, helikopterleri v.b düşman araçlarını yok etme ve kendi takımındakileri tamir etmek üzerine çalışır.

Assault ise asıl olayları gerçekleştirenlerdir. Bir recon'dan, support'tan elindeki silahlarla bayrağa girmesini beklemek sadece saçmalıktan ibaret bence.
  • Tabi daha çıkıp bayrak alanını bile görmeyen biryerden adam avlamaya çalışmak daha büyük bir saçmalıktır.

Ama oyun öyle bir al aldıkı artık haritaya göre bütün classlar değişiyor malesef. Araçlı conquest ise herkes engineer, metro rush ilk m-comlar ise herkes recon, 2.m-comlar da ise herkes assault oluyor.
  • quote:

baktım birde colonel 100. K/D si 1.01 full revive yaparak kasmış level. başka birşey yok.

Accuracy'e bak. Eğer düşük ise yüksek puanı daha ziyade supress ile almıştır. Killden fazla puan verir supress. Adamı başkası vurur supress yapan 3 katı puan alır. Birde round sonunda her 5 suppress bir ribbon eder. Her 7 kill bir ribbon ederken nasıl bir iş değil mi? 700 kill ile bir madalya gelir. 1400 kill ile 2 madalya gelir. 1500 suprres ile ise o kadar ribbonun yanı sıra her 500'de bir tane verdiğinden 3 tane madalya gelir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.