Şimdi Ara

Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
5.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]


    HITMAN 3, 2016 yılında çıkan HITMAN oyunuyla başlayan üçlemeyi sonlandıran oyun. Bu oyun ile beraber Ajan 47'nin geçmişini öğrendiği, kendini yaratanları ortadan kaldırmaya yöneldiği hikaye son buluyor. Oyunda önceki iki oyunda olduğu gibi 6 farklı bölüm bulunuyor. Bu bölümler aynı önceki oyunlardaki gibi oyuncuya alan ve birçok imkan sunmaya uygun şekilde tasarlanmış bölümler.

    Oyunda Bulunan Bölümler:

    Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri
    Dartmoor, Birleşik Krallık
    Berlin, Almanya
    Chongqing, Çin
    Mendoza, Arjantin
    Karpatlar, Romanya

    _________________________________

    Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Tüm Hitman Oyunlarının Hikayesi

    Bu üçlemenin tüm oyunları da dahil bugüne kadar çıkmış olan tüm Hitman oyunlarının hikayelerini bulabileceğiniz bir konu açmıştım. Bu konuyu inceleyerek ve özellikle önceki iki oyunun hikayesini okuyarak bu oyuna daha hazır bir şekilde girebilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/hitman-2-ps4-ana-konu-ajan-47-nin-hikayesi--133213473

    _________________________________

    Oyunun Sürümleri:

    Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]

    Standart Sürüm: Oyunun 6 bölümü içeriyor sadece. Ön sipariş verdiyseniz Trinity Pack isimli size 3 farklı takım elbise sağlayan DLC'yi de alıyorsunuz.

    Deluxe Sürüm: Oyundaki 6 bölüm, 6 farklı Escalation görevi, 3 farklı kostüm, üçlemenin tüm müzikleri, özel silahlar ve eşyalar, oyun yönetmenin bölümlere yaptığı açılışlar, karakterleri, hedefleri, bölümleri anlatan dijital sanat kitabı.

    Oyunun müzikleri ve dijital sanat kitabı için bir IO hesabına sahip olmanız gerek. Sadece oradan, ödüller kısmından erişebilirsiniz.

    _________________________________

    Access Pass Sistemi

    Oyunda HITMAN 2'deki Legacy Pack'e benzer Access Pass sistemi bulunuyor. Bu sistem ne diye soracak olursanız şöyle ki; bu Pass size önceki oyunlardaki -HITMAN 3 için bu oyunlar HITMAN 1&2 oluyor- bölümleri HITMAN 3 ile gelen oynanış ve grafik gelişmelerini dahil ederek oynamanıza olanak sağlıyor. Örnek vermem gerekirse; HITMAN 2'de NPC'lere aynaları fark etme yetisi verilmişti, bu olay HITMAN 1'de yoktu. Legacy Pack ile HITMAN 2'de HITMAN 1 bölümlerini açtığınızda NPC'ler bu yetiye sahip oluyordu. Yani 2.oyundaki gelişmeleri 1.oyundaki bölümlerde görebiliyordunuz. Aynı olay bu oyun için de geçerli.

    Bu Access Pass'lere erişmenin iki farklı yolu var. Birincisi HITMAN 3'ü alırsınız ve elinizde önceki oyunlar yoksa, mağazadan satın alarak edinirsiniz. İkinci yol ise önceki iki oyuna sahip olmak, eğer ki bunlara sahipseniz ücretsiz olarak edinirsiniz.

    Eğer ki önceki oyunlara sahip değilseniz aşağıdan hangi Access Pass'in hangi bölümlere erişim sağladığını öğrenebilir ve bunları satın alabilirsiniz.

    HITMAN 3 Access Pass: HITMAN 1 GOTY Edition: 1.oyunun genişleme paketlerindeki bölümleri dahil tüm bölümlerini içeren Access Pass

    HITMAN 3 Access Pass: HITMAN 2 Standard: 2.oyunun sadece ana oyunda bulunan bölümlerini içeren Access Pass

    HITMAN 3 Access Pass: HITMAN 2 Expansion: 2.oyunun genişleme paketlerindeki bölümleri içeren Access Pass

    HITMAN 3 Access Pass: HITMAN 2 Gold: 2.oyunun tüm bölümlerini içeren Access Pass

    Eğer ilk iki oyuna Steam'de sahipseniz ve bu oyunlardaki bölümleri Epic'deki Hitman 3'e aktarmak istiyorsanız öncelikle bir tane IO hesabına ihtiyacınız olacak. Aşağıda bağlantısını paylaştığım siteden üyelik oluşturabilirsiniz. Sonra bağlantıdaki açıklamanın altında bulunan Begin'e tıklayıp hesabınıza giriş yapmalı ve süreci başlatmalısınız. Sizden bölümlerini aktarmak istediğiniz oyunun(Hitman 1&2) hesabını ve bölümleri aktarmak istediğiniz hesabı bağlamanızı isteyecek. İkisini de bağladıktan sonra sahip olduğunuz oyunlar görüntülenecek, orada hangilerini aktarıp aktaramayacağınızı göreceksiniz. Buradan Hitman 1 ve 2'yi aktarmayı onaylarsanız Epic'deki Hitman 3'e aktarılacak.

    Bölüm Aktarımı Sitesi:

    https://www.ioi.dk/hitman-3-pc-location-importing-guide/

    Oyunu Steam'den almayı bekliyorsanız ve önceki oyunlara da sahipseniz yapmanız gereken bir şey olmayacak, onlar Hitman 2'deki gibi DLC olarak hesabınıza işlenecek. Önceki oyunlara sahip değilseniz de paylaştığım Access Pass'lerden kendinize uygun olanı alıp önceki oyunların bölümlerine erişebilirsiniz.

    _________________________________

    HITMAN 2'deki İlerleyişi HITMAN 3'e Aktarma:

    IO Interactive 1 defalığına mahsus HITMAN 2'deki ilerleyişinizi HITMAN 3'e aktarmaya olanak sağladı. Bu aktarım IO'nun açtığı siteden mümkün oluyor, bağlantısı aşağıda. Bu aktarımı yapabilmek için ilk önce https://www.ioi.dk/ adresinden bir IO üyeliğine sahip olmanız gerekli. Sonrasında HITMAN 3 açtığınızda sizi karşılayan İlerleme Aktarma sitesine yönelmelisiniz. Burada sizden IO üyeliği isteyecek, bunu girdikten sonra aktarım yaptığınız hesabı ve aktarım yapacağınız hesabı isteyecek ve aktarımı gerçekleştirecek. Bunu yapmak istiyorsanız HITMAN 3'e başlamadan yapın çünkü oyuna başladıktan sonra yaparsanız HITMAN 3'deki ilerlemeniz sıfırlanacak.

    Bu aktarım neleri aktaracak diye sorarsanız: Oyuncu profilinizi, profil seviyenizi, bölümlerdeki uzmanlık seviyenizi, bölümlerde uzmanlık seviyesi kazandıkça açtığınız eşyaları, mücadele ilerlemesini, Elusive Target'leri indirerek kazandığınız özel kostümleri ve eşyaları

    Buna ek olarak HITMAN 2'de Legacy Pack satın alıp HITMAN 1'deki bölümlerde de ilerleme kaydettiyseniz onlar da aktarılacak.

    Bunlara ek olarak HITMAN 2'de açtığınız başarımlar HITMAN 3'de de açılacak.

    İlerleme Aktarımı Sitesi:

    https://profile.hitman.com/

    _________________________________

    Sistem Gereksinimleri

    Minimum:
    OS 64-bit Windows 10
    Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
    8 GB RAM
    NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
    DirectX 12
    80 GB Boş Alan

    Önerilen:
    OS 64-bit Windows 10
    Intel CPU Core i7 4790 4 GHz
    16 GB RAM
    Nvidia GPU GeForce GTX 1070 / AMD GPU Radeon RX Vega 56 8GB
    DirectX 12
    80 GB Boş Alan

    _________________________________

    Ekran Görüntüleri

    Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]

    _________________________________

    Videolar

    Çıkış Fragmanı:



    Duyuru Fragmanı:



    Oynanış Tanıtımı:



    _________________________________




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 12 Ocak 2022; 11:39:30 >







  • Oyunu bitirdim ve çok memnun kaldım. Üçlemeyi muhteşem bir şekilde sonlandırmışlar. Her anlamda önceki iki oyunun üstüne koymuşlar. Önceki oyunlardaki gibi bölüm tasarımları yine muhteşem, oynanış çok yönlü ve birçok imkan sunan bir yapıya sahip, tekrar oynanabilirlik hat safhada, hikaye sunumu özellikle Hitman 2'ye kıyasla çok daha iyi, hikayedeki tempo önceki iki oyuna kıyasla daha hızlı ve atmosfer anlamında bu oyun iki oyunun da ötesinde. Blood Money'deki atmosfer muazzamdı, yıllar geçse de o oyundaki bölümlerin, müziklerin ve atmosferin verdiği hissiyat hala aklımdadır. Bu oyun işte bana bu hissi tekrar yaşattı özellikle Apex Predator isimli üçüncü bölümden sonra oyun bir gaz verdi sonrası iplik söküğü gibi geldi.




    Bölüm tasarımı konusunda bu adamların eline su dökebilecek çok az firma var. Aklıma sadece Arkane geliyor bu konuda IO'ya yaklaşabilecek. İki oyundur devam eden geniş ve birçok imkan sunan bölümler, bu oyun ile nirvana noktasına ulaşmış. Bakmaya doyamadığınız, oynamaktan zevk aldığınız, keşfetmenin çok keyifli olduğu bölümler var oyunda. Dubai bölümünde dünyanın zirvesinde olduğunuzu dibine kadar hissediyorsunuz, mükemmel tasarlamışlar. Dartmoor, İngiltere'nin kasvetli havasını muhteşem veriyor, bu yerin arka plan hikayesi de oyunun hikayesi için önemli bir yerde. Berlin bölümünde oyun resmen vites yükseltiyor, verdiği görevle olsun, sunduğu atmosferle olsun resmen gaza getiren bir bölüm. Berlin bölümünü tüyler diken diken bir şekilde oynadım, harika bir bölümdü, oyundaki favori bölümüm oldu net bir şekilde. Ajan 47'nin ihtişamını sonuna kadar sergilediği bir bölüm. Chongqing bölümündeki gece atmosferi şahaneydi, arka plandaki şehrin verdiği cyberpunk havasına ek olarak bölümdeki hedeflerin de uğraşları bunla uyum gösteriyordu, kendine münhasır bir bölümdü. Contracts'daki Hong Kong bölümlerini hatırlattı, ara sokaklarında ilerlediğiniz küçük bir şehir adeta. Mendoza bölümü şairane bir bölüm gerek tasarımıyla gerekse de bölüm içerisindeki oyun akışıyla, bu bölümü anlatabilecek en iyi kelime şairane. Karpatlar bölümü ise üçlemeye güzel bir kapanış yaptığınız yer, bu bölüm çizgisel bir yapıda ve dediğim gibi kapanış bölümü. Blood Money'deki kapanışı anımsattı bu bölüm bana.




    Oynanış önceki oyunlardaki gibi birçok imkan sunan çok yönlü bir yapıya sahip. Hedefe yaklaşmanın, hedefi indirmenin, yolunuzu temizlemenin çok fazla sayıda yolu bulunuyor. 2.oyundaki slogan ve üçlemenin ana odaklarından bir tanesi olan "Dünyayı bir silah olarak kullan." aynı şekilde devam ediyor. Oyunda yapabileceklerinizin sınırı hayal gücünüz, oyun size devasa bölümler sunuyor, bu bölümler içerisinde birçok imkanı size veriyor, neredeyse her objeyle etkileşime geçmenize imkan sağlıyor ve bu objeleri bir silah olarak kullanmanıza izin veriyor. Bir muz veya kaygan zemin tabelası dahi sizin için bir silah bu oyunda. Muzu soyup yere bıraktığınızda üstüne basanın ayağı kayıyor ve düşüyor, kaygan zemin tabelasını kaldırıp birisini oraya çektiğinizde ayağı kayıp düşüyor ve sonrasında bayılıyor. Oynanış anlamında oynayan kişiye verdiği imkan ve onun yaratıcılığını kullanmasına izin vermesi muazzam bir şey. Hitman gibi gizlilik oyunlarında görmeyi en çok sevdiğim şeylerden bir tanesi de bu, bana alan ve şans sunması ve gerisini benim kontrolüme bırakması. Bana komutlar vermek yerine kendi yolumu çizmeme izin vermesi ve akışı bana bırakması. Son üç oyunda en çok keyif aldığım şeylerden bir tanesiydi bu. 




    Tekrar oynanabilirlik dediğim gibi yine hat safhada. Son üç oyuna kısa diyen çok kişi görüyorum fakat bu üçlemenin oyunlarındaki bölümler tek seferde tamamlanabilecek bir yapıya sahip değiller. Birçok defa oynayarak birçok farklı yöntemle hedefinizi ortadan kaldırmaya imkan sağlıyor ve bu sunulan imkanların hepsi de farklı hissettiriyor. Şahsen ben geniş olmayan ve tekrar oynanabilirliğe bu ölçüde olanak sağlamayan 10 bölüm yerine bunu sağlayan 6 bölümü tercih ederim. Hitman serisinin bana göre vazgeçilmez özelliklerinden bir tanesi de budur. Bana geniş bir bölüm sunacak ve tamamlamam için birçok fırsat sunacak, ben her defasında farklı bir yöntem ile hedefe yaklaşacağım ve her defasında onu farklı bir şekilde öldüreceğim. Bir suikastçının ana karakter olduğu oyundan da bu beklenir zaten, 10 hedefi ortadan kaldırmak için 2 yol sunması yerine 6 hedefi ortadan kaldıracak birçok yol sunması. Bahsettiğim imkanlardan en belirgin olanları bölüm hikayeleri, bu hikayelerde oyunun sizin için hazırladığı özel bir hikaye doğrultusunda bölümde ilerliyor ve hedefleri ortadan kaldırıyorsunuz. Bu hikayelerin her biri de farklı hissettiriyor ve oyunun hikayesine dair yeni ve güzel detaylar öğrenmenize olanak sağlıyor. Bölümleri tekrar oynamayı tercih etmiyorsanız bile en azından tüm bölüm hikayelerini tamamlayın, pişman olmazsınız.




    Hikayeyi bu üçlemeyle çok güzel bir şekilde sonlandırdıklarını düşünüyorum. İlk izlenimimi paylaştığım yorumdaki gibi oyunun hikayesi öncekilere kıyasla çok daha hızlı açılıyor. Buna ek olarak bahsettiğim 3.bölümde resmen gazı köklüyor ve oynayanı çok iyi bir havaya sokuyor. Sonrasında akıp gidiyor ve keyif alıyorsunuz. Oynamayan veya oyunları tam olarak takip etmeyen insanların sık kullandığı ama içi boş olan bir argüman var; oyunda hikaye yok. Bu tamamen yanlış bir argüman. Oyunda bana göre gayet de güzel olan bir hikaye var ki bu oyuna kadar çıkmış olan tüm oyunların hikayesini anlattığım bir konum da var -vakit ayırabilirsem yakın zamanda bu oyunun hikayesini de ekleyeceğim- isteyene bağlantısını da verebilirim. Çizgisel oyunlarda olduğu gibi ağır bir sinematik sunum var mı? Yok ama bölümler sonrası beliren kaliteli ve oyunun hikayesini anlamlı bir şekilde devam ettirebilecek, bölümler arasındaki bağlantıyı kuran güzel ara sahneler var. Bu ara sahnelerden ikinci oyunda taviz verildi büyük ihtimalle bütçe yetersizliğinden fakat bu durum 2.oyuna gelen dlcler'de giderildi ve üçüncü oyunda da aynı şekilde devam ediyor. Tüm ara sahneleri bir araya getirip izlediğinizde bugüne kadar çıkan iki Hitman filminden de kaliteli bir seyir zevkine sahip olan, dizi bölümü tadında bir video oluşuyor. Şöyle bir durum da var ayrıca, Hitman gibi çizgisel olmayan ve oynanış kısmının çok daha önemli olduğu bir oyunda sinematik bir sunum aramak ne kadar mantıklı, ne kadar gerekli? Bir Hitman oyunun kaygısı sinematik bir sunum yapmak mı olmalı yoksa kaliteli bölümler sunmak, oynanışta çeşitliliğe odaklanmak, yüksek seviyede bir tekrar oynanabilirlik sağlamak mı olmalı? Bana sorarsanız cevap net bir şekilde ikincisi. Buna ek olarak IO artık bağımsız bir stüdyo, büyük bir yayıncı çatısı altında değil ve belli bir bütçesi var. Böyle bir şey yapmak isteseler dahi sahip oldukları bütçe buna kolay kolay izin vermez.




    Son olarak atmosfere de değinmek isterim. Bu üçlemenin ilk iki oyununda en çok aradığım şey Blood Money atmosferiydi. Blood Money'nin atmosferi o iki oyunda olsa benim için eksiksiz oyunlar olacaktı ikisi de. Bu oyunda ise Blood Money atmosferi de var, yıllardır aklımda yer edinen, Hitman dendiğinde aklıma ilk gelen oyun olan Blood Money'nin atmosferi var bu oyunda. Yazı içerisinde çokça bahsini geçirdim ama 3.bölüm gerçekten efsane bir bölüm. Bu bölüme başlayınca resmen havaya girdim ve o atmosferin tadını tekrar alabildim. Baştan sona tempoyu sürekli olarak arttıran ve 3.bölüm ile de tam anlamıyla havaya sokan bir oyun var ortada. Tempo sürekli olarak artıyor ve oyun vitesi her bölüm de artırmaya devam ediyor.


    Özetlemem gerekirse, ben bu oyundan fazlasıyla zevk aldım. Üçlemeyi hakkını verecek bir şekilde sonlandıran bir oyun. Her anlamda önceki iki oyundan daha ötede. Hitman sevenlere, gizlilik oyunlarından keyif alanlara kesinlikle tavsiye edebileceğim bir oyun. Özellikle önceki iki oyunu oynamadıysanız hiç beklemeyin. 3.oyunu alın yanına da Hitman 1 ve 2'nin Access Pass'ini ekleyin, 20 bölümlük bu kaliteli üçlemeye giriş yapın.

    Absolution kalitesi mi? Hitman oyunu olduğuna emin misiniz? Arkadaşlar, asıl kaliteli hitman oyunları Hitman 2 Silent Assassins, Hitman 3 Contracts ve Blood Money'dir. Kusura bakmayın Absolution, Splinter Cell Conviction gibi ikisi de serinin yüz karalarıdır. net. Bu son oyunda Blood Money özgürlüğü var. Hitman Serisi hiçbir zaman sinematik bir oynanış sağlamamıştır. Her zaman oynanıştır asıl Hitman oyunları.

    Arkadaşım 10 yıllık üyesin ve 3000 mesajın var ama gidip bir kaç post üstte duran devasa uzunluktaki resimli mesajı yanıtlarken cevapla butonu yerine alıntıla'ya basıyorsun. Bu kocaman mesajı sayfaya tekrar bastın eline ne geçti şimdi? Şu forumu doğru kullanmayı öğrenin sayfa düzeninin içinden geçiyorsunuz.  

    steamcommunity.com
    Steam :: HITMAN 3 :: PC Requirements for Ray Tracing and Adaptive Supersampling
    https://steamcommunity.com/games/1659040/announcements/detail/3185745740385549116


    Hitman 3 Ray Tracing detayları paylaşıldı. Buna göre oyuna gelecek olan 3.110 sürümlü güncellemeyle gerçek zamanlı yansıma ve gölgelerde Ray Tracing kullanılacak. Buna ek olarak oyuna Nvidia DLSS ve AMD FSR 1.0 desteğide geliyor ve Ray Tracing açıkken ideal performans için bu teknolojilerin kullanılması öneriliyor. Ray Tracing kullanacaklar için oyunun sistem gereksinimleride buna özel olarak yeniden düzenlenmiş. Özellikle işlemci tarafındaki yüksek gereksinimler dikkat çekiyor. Hazır yeni sistem kurmuşken beraberinde Ray Tracing performansınıda güncelleme sonrası konuda paylaşırım. 

  • önlerden yerimizi alalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karanlık temanın bu oyuna daha çok yakışacağını düşünüyorum, bekleyelim görelim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Episode mantığına dönüleceği söylentileri vardı, sevindim olmamasına. İkinci oyun gibi güzel bir fiyattan gelir de alırız yine umarım.
  • İnşallah Türkçe altyazi eklerler. Merakla bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bölüm bölüm çıkmayacakmış, tüm bölümler çıkışında bulunacakmış. Bu güzel oldu, bir ara bahsi geçmişti çünkü.
    Oyunda yine toplam 6 adet mekan bulunacak, bunlardan ilki tanıtımda gösterilen Dubai olacakmış.
    HITMAN ve HITMAN 2 sahiplerine bu oyunlardaki bölümler de oynanabilir olacakmış. Sahip olmayanlar için HITMAN 2'deki Legacy Pack benzeri bir şey gelir büyük ihtimalle. Önceki oyunlardan gelen bölümlerle beraber toplam da 20'den fazla mekan bulunacağı söylenmiş.
    HITMAN 2'de kazandığınız eşyaları, özel takım elbiseleri bu oyuna taşıyabileceksiniz.
    Bu oyunda kazandığınız eşyaları önceki oyunların bölümlerinde kullanabileceksiniz.

    Birkaç tane de ekran görüntüsü paylaşılmış:

    Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 13 Haziran 2020; 23:24:47 >




  • Hitman 2 150gb+ olmuştu, bu oyun 200-250gb arası olur o zaman bu şekilde.




  • HITMAN 3 - The End of A Journey (Developer Insights)

  • Hitman 3 PC'de Epic Games Store'a Özel Olacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hitman_3_PCde_Epic_Games_Storea_Ozel_Olacak-103965.htm





  • Diyecek yorum bulamıyorum. Steam'e geldiğinde bile almayı düşünmüyorum şimdilik.

  • Hitman III 20 Ocak 2021'de Çıkacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hitman_III_20_Ocak_2021de_Cikacak-104161.htm

    Ön siparişe açıldı 260 lira.

    Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 27 Ağustos 2020; 19:13:59 >




  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Yapımcı için kendi ayakları üzerinde dursun, Epic hamlesi iyi oldu falan diyenler vardı. Warner Bros'un yayıncısı olduğu Hitman 2'yi gold versiyon olarak 144 TL'ye almıştık.
  • HITMAN 3 - Under the Hood (New Location Reveal)


  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Üçlemenin hakkı verilmiş, bildiğin ek paket gibi duruyor.





  • İlk 5 Dakikası



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter yaşlanmıyor kilo almıyor. takım elbise, havana gömlek sıktı. anlaşılan bu oyundada özelleştirme seçeneği yok.


    Oyunu oynadıktan sonra edit,


    Bomboş ruhsuz bir oyun . gram keyif almadım oynarken




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 25 Mart 2021; 9:9:45 >
  • yine mi copy paste bir hitman. Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU] nerede ilk 5 oyunun kalitesi nerede bu 3leme.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.