Şimdi Ara

BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Deswaaa Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
2.352
Cevap
79
Favori
79.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da tutmazsa zaten bir daha BF yapmazlar. Yapacaklarsa en çok sevilen BC 2, BF3 ve BF4 ayarında olmalı. Benim en çok oynadığım BF3 ve BF4 idi. 2042 en az oynadığım BF oldu. Uzun zamandır BF oynamıyorum. Büyük harita, kaos, sesler, grafikler gerçekten çok özledim adam akıllı yaparlarsa puanlara göre direk day one akarım. Vince oyunun başındayken 2042 gibi facia çıkacağını sanmıyorum bakalım kapalı kapılar arkasında oynayan basın tarafı, sosyal medya ünlüleri vs ne diyecekler göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7EF373E9 -- 19 Eylül 2024; 22:50:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin artık . Benim en çok sevdiğim ve oynadığım bc2 oyunuydu. Bütün serilerini oynamış birisi olarak deli gibi bekliyorum. 2042 de son 1 yıldır oynuyorum ve evet oyun çok akıcı güzelleşti ancak haritaları olsun karakterlerin özellikleri olsun beş para etmez.
    Bf2042 oynayan varsa belki fark etmiştir. Son gelen Harita ve oyuna ekledikleri modlar ile aslında yeni bf oyunu için ufak bir beta testiydi diyebiliriz.
    Kesinlikle çok büyük olmayan haritalar gerekiyor. Etrafın etkileşiminin çok olduğu ve sınıfların sabit olduğu bir bf evreni.
    Zaten görsel olarak kesinlikle en iyisi şuan bf.

Kısacası bu sefer işi başaracaklar eminim. Free to play oyunlar hep olacak zaten . Ama bf serisinin kalitesine yaklaşmaları zor. Şunu da unutmamak lazım ücretsiz oyunlarda hile sorununun ne kadar çok olabileceğini

• tam aksine. Hile, BF nin baş düşmanı. En başta bunu halletmeleri lazım. Youtube a girip "battlefield cheaters" yazıp izleyin. dudaklarınız uçuklasın.

Yok! bunlar konsolda olmuyor derseniz, diğer konsol oyunlarında da olmaz. önemli olan firmanın buna yazılım ve kaynak ayırıp ayırmama tercihi.

Tutar ben Battle royal yapıcam der ve kaynaklarını bu işe gömerse, asıl o zaman eğlenceyi beraber izleriz...

BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim)
  • BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim)
    BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim)www.bolumsonucanavari.com
    Yeni Battlefield Oyunu Çıkışıyla 45 Farklı Silah Sunacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Battlefield_Oyunu_Cikisiyla_45_Farkli_Silah_Sunacak-122233.htm
  • Merhabalar
    Bu oyun için ps5’e klavye ve mouse alsam razer serisinin oyunda calısıyormu klavye ve mouse bilgisi olan varmı acaba ?

• Sadece bad company 2 yi yeni nesil grafik ile çıkarsa yeter ama nerde o kafa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tom Henderson ;

ÖZEL: Battlefield 6, Bir Başka Felaket Lansmanını Önlemek İçin Serinin Şimdiye Kadarki En Büyük Oyun Testlerinden Geçiyor

Battlefield oyuncuları son birkaç yıldır bu seriyle oldukça zor zamanlar geçirdi. 2018'deki Battlefield V lansmanı bir felaketti, ancak 2021'deki Battlefield 2042 daha da kötüydü ve birçok Battlefield hayranını seriden uzaklaştırdı. Ancak şimdi, Battlefield evrenindeki bir sonraki büyük bölümün yayınlanmasına sadece bir yıl kala, EA ve DICE'ın telafi etmesi gereken çok şey var.

Resmen, EA bir sonraki oyununu "yenilik"ten "çığır açıcı"ya tanıtmak için finansal çağrılarında beklediğiniz tüm olağan moda sözcükleri söyledi. Bu yılın başlarında IGN'nin başkanı Vince Zempella ile yaptığı bir röportaj, Insider Gaming'in serinin 64 oyuncu, tam yıkım ve modern bir ortamla "köklerine dönüş yaklaşımı" benimsediğine dair geçmiş raporlarını doğruladı . Her şey kağıt üzerinde umut verici görünüyor, ancak geçmişin yaraları bugün hala topluluğuyla yanıyor ve serinin hayranları hala gelecek konusunda endişeli. Serinin son iki hatasını düşündüğümüzde anlaşılabilir, ancak bu sefer EA ve DICE bunun üçüncü kez olmamasını sağlamak için her şeyi yapıyor gibi görünüyor.

GÜNCELLEME (24 Ocak 2025) – Insider Gaming, önümüzdeki aylarda oyun için yapılacak bazı büyük duyurular öncesinde oyun testlerinin tekrar arttığını anlıyor. Oyun testlerinin oyunun çok oyunculu ve Ripple Effect'in ücretsiz oynanabilen Battle Royale teklifini test edeceği anlaşılıyor.

BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim)ınsider gaming
    EXCLUSIVE: Battlefield 6 is Undergoing Franchise's Biggest Playtests Ever to Prevent Another Disastrous Launch
    https://insider-gaming.com/battlefield-6-playtests/

• Arkadaşlar bilmediğim için soruyrum, yeni çıkacak olan oyunun Battlroyal modunda Crossplatform olacakmı?

Biz ekibimizle Warzone oynuyoruz bazılarımızda Ps5 bazılarımızda Pc var bunun BR'i çıkınca buna geçmek bizim için baya iyi olacak warzone son 2 yıldır leş gibi...

• @Dictattor playtest muhtemel şubat gibi gelir. ilk duyan haber versin. kayıt yaptıralım.

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Bunların EA Playtest olayına katılmıştım yeni oyunlara test yapılacağı zaman önden haber atıyorlar, konuya ekleriz hemen.

• Call of Duty Kötüye doğru giderken Battlefield için bundan daha güzel bir zamanlama olamaz..

Bu fırsatı çok iyi kullanıp Güzel ve Kalite bir oyunla çıkış yaparlarsa Cod'a çok büyük bir darbe indirebilirler BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim) 

• Dört gözle bekliyoruz. Şu heyecanı yaşatırlar umarım:)

Official EA UKyoutube
    Battlefield 3 Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=fw3Oc1QS0iI

Battlefieldyoutube
    Battlefield 3 - Multiplayer Gameplay Trailer
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=FRqfFfuVuNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 28 Ocak 2025; 22:54:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Dictattor kullanıcısına yanıt

Emir haber verde kaçırmayalım 😁

• vector x-31 kullanıcısına yanıt

Oyun felsefemde 1 numara, 3 kere gta eder benim gözümde gel artık BF gel

• Zooe kullanıcısına yanıt

Bakalım bende severdim BF yi taaa ki 2042 Rezaletine kadar, şimdi artık son şansları.

Bu kötü geçmişin üzerini kapatmak kolay olmucak onlar için...

• vector x-31 kullanıcısına yanıt

Ben bu sefer ümitliyim 3 yıl çok uzun bir süre ve ders aldılar gibi.

• Nisan sonuna doğru EA etkinliği var BF testlerini yakalarsak girelim hemen.

• Oyun testinin önümüzdeki hafta başlayacağı söyleniyor.

EA, Battlefield 6 kapalı oynanış testi için e-postalar göndermeye başladı

BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim)mp1st
    Report: New Battlefield Game Private Playtest Starting Very, Very Soon
    https://mp1st.com/news/report-new-battlefield-private-playtest-starting-very-soon
  • Bu yıl çıkar mı acaba full oyun

• Battlefield severiz. Campaign single player güzel olur umarım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.