< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim) (26. sayfa)

-
-
Yarın 21:30 da tüm detayları öğreniriz umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 30 Temmuz 2025; 21:32:53 > -
Kapalı Beta yerine ön sipariş verirsen açık betaya erken erişim diyecekler kesin, seviyorlar böyle şeyleri
-
Battlefield 6 Sızıntısı, Alfa Öncesi Dönemde Kullanılan Tüm Silahları Ortaya Çıkardı
-
ilk kapalı betanın evlilik yıldönümüne denk gelmesi nasıl bir bahtsızlıktır yahu
-
Kapalı beta olmayacakmış hocam, yukarıda @kakuç adlı arkadaşta paylaşmış.
EA'nın Küresel Topluluk Yöneticisi, #Battlefield6 için kapalı betanın olmadığını söyledi. Açık beta hakkında bilgiler yakında paylaşılacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 31 Temmuz 2025; 10:12:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pre order yok ama :( Beyler BF3 haritalarını görünce dayanamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu akşam bi 4binlik olacağız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7-8 Ağustos erken erişim Beta var, sadece ön sipariş ve Twitch'den kod düşürenler katılabilecek, herkes hesaplarını vs. ayarlasın diyelim. Normal beta 9 Ağustos başlayacak
-
Bu akşam mı ön siparişe açılıyor?
Çıkış tarihi, beta tarihi, ön sipariş, paketler, modlar vs. hepsi bu akşam.
-
EA Fc 26 da çektiği fiyatı çekerse Tr psn den alırım, yoksa yine hindistan yolları taştan :)quote:
Orijinalden alıntı: DictattorÇıkış tarihi, beta tarihi, ön sipariş, paketler, modlar vs. hepsi bu akşam.
Her yere no pre-order yazdık ama iradem çok zorlanıyor…
Aceleye gerek yok. Betayı bir oynayalım. Hatta beğensek bile ön sipariş geçmeye gerek yok. Çıktıktan birkaç gün sonra da alınabilir.Temkinli olmak lazım. Beklentilerin altında da kalabilir oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 31 Temmuz 2025; 12:58:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi sipariş vermenizin size hiçbir faydası yok :) Bir tek olası zamlardan korur ama Eylül'den önce de zam gelmez diye düşünüyorum.
-
Belli mi pre order içeriği ?
-
-
Belli değil galiba ama belli olsa bile şimdi ön sipariş ile ödemeyi yapmakla 4 ay sonra yapmak arasında bir fark yok anlamında yazmıştım. MS tarafı parayı oyunun çıkmasına 10 gün kala çekiyor ama PS5 parayı anında çekiyor diye biliyorum. Tabii ön siparişe iki gün fazla beta sözü verirler ve bu sizin için önemli olur ona bir şey diyemem :)
Ben şahsen ön siparişin son gününe kadar beklerim. O an oyunun son durumuna ve kendi bütçeme göre karar veririm artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 31 Temmuz 2025; 13:15:10 > -
Hocam sony nin kafasına göre zam yapma huyundan dolayı oyunu direkt alasım var, yoksa tıpkı sizin gibi düşünüyorum hatta oyun 10 ekimde çıkacaksa kasımda ki inidirmlerde bile alabilirim diye düşünmüştüm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X