BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim) (24. sayfa)

-
-
Fifa yok bu sene Gta 6’ya kadar Bf 6 devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 agustos diyolardi beta için, ben izinde olduğum için betayı oynayamıcam bu sefer eğer bu tarihte olursa. size bana betayı oynayıp hava atarsınız artık
Ben betanın +-3 15 Eylül olacağını düşünüyorum. 1 ay sonra da oyun çıkmış oluyor.
Beta 4 ağustosa yetişmez. Zaten o tarihte çıkacak olsa şuan netleşirdi.
-
yaa şu yapay zeka işleri acayip kolaylaştırıyor
Battlefield 1 (BF1)
- Beta Başlangıç: 31 Ağustos 2016
- Çıkış: 21 Ekim 2016
- Aradaki Gün Farkı: 51 gün
Battlefield V (BF5)
- Beta Başlangıç: 6 Eylül 2018
- Çıkış: 20 Kasım 2018
- Aradaki Gün Farkı: 75 gün
Battlefield 2042
- Beta Başlangıç: 6 Ekim 2021
- Çıkış: 19 Kasım 2021
- Aradaki Gün Farkı: 44 gün
-
valla çok iyi olur, yoksa baya üzülcem oynayamazsam. hemen hemen betaya yakın gelir oyun.
Bu oyun ile BF3 BF4 köklerine dönüş gibi düşünüyorum ben. BF3 mesela Ekim sonlarında çıkmış, betası da 1 ay önce. Bence Eylül’de oynayacağız betayı ama Ağustos giib olursa da efsane olur, kabul ederiz
Önsiparişe ne zaman açılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bizim fifamız yaa bu bf , iyi olması 2-3 sene götürür son 2 oyun gibi mağdur etmezler inş.. görüntüler fena değil gibi..
-
YH93Gamingyoutube
BATTLEFIELD 6 - RUSH Gameplay (No Commentary)https://www.youtube.com/watch?si=nrSqEUgCPOjDYILT&v=NqdAfBqEkVw&feature=youtu.be
Bc2, bf3 ve 4 tadı verdi video bana bir rush sever olarak 😁 hele hele mcomların alarm sesleri...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 29 Temmuz 2025; 15:23:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
rush modunu daglı haritada oynatmıştı, bf3te aldığım tadı alamadım. sankı harita pek uygun değil rush moduna. ama haritayı bilmem mden kaynaklı da olabilir. 2-3 saat oynattığı için oyunu anlamadan bitiyordu zaten alpha
Doğrudur hocam. Mesela yanlış hatırlamıyorsam bf3 de dağlı bir harita vardı damavand peak di sanırım adı.. bir orası bir de Metro (bf3) de olan rush ın verdiği zevk bir çok oyun vermedi yıllardır oyun oynarım 😄 dediğiniz gibi bazı haritalar bazı modlara uymuyor bence de.
Rush modu iyidir ya alarmı çalıştırıp c4 leri yerleştirip patlatması çok iyi oluyordu 😈
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cidden bf3 rush modu o haritalarda çok güzel olurdu. conquest modunu çok az oynamıştım rush modu daha keyifli olduğu için. umarım bf6da diğer haritalarda güzel yapmışlardır. bakalım bekleyip görücez. benim en büyük korkum bf2042 gibi server browsersız çıkması. her oyundan sonra tekrar oyun aradığı için sürekli aynı haritayı oynatması. redditte, xte insanlar server browser konusunu dile getiriyorlar ama maalesef getirmeyecekler gibi
BC2’de rush noktalarındaki binayı tankla yıkıyorduk baktık rakip dişli çıkarsa. Vay be fiber internetin eve bağlandığı ilk yıldı. Fifa 11, skyrim, BF3, Knight online, cod black ops 1 veya 2 vardı bir de galiba.
Hea ya bf3 zamanı efsaneydi grand bazaar rush modu çok güzeldi, metro cq da B yi almak için üstümüzü başımızı yırtardık 😆
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Multiplayer tanıtımı için ufaak bir teaser yayınlandı.
x (formerly twitter)
Battlefield (@Battlefield) on Xhttps://x.com/Battlefield/status/1950217356203958392 -
Böyle yapmalarının amacı ne ki? Oyun zevkini çok baltalayan bir şey. Bir server browser eksikliği bir de pc oyuncularıyla çapraz platform kapatamamak yeni oyunla ilgili en büyük endişelerimden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 29 Temmuz 2025; 19:51:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X