|
Rica ederim hocam ne demek. Umarım memnun kalmışsındır :D |
| _____________________________ |

|
Rica ederim hocam ne demek. Umarım memnun kalmışsındır :D |
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 13 Kasım 2025; 21:4:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yeni gelecek haritada ortada tek bir bayrak yerine 2 bayrak olsa kitlenme olmaz diyorum yine o iki bayrak arasında çatışmaların yoğunlaşacağı bir bina ama aynı zamanda dışarıdan bayrağı alma olasılığı harika olmazmıydı. ![]() Sniperlar keklik avlasın diye bayrak aralarını çok açık yapıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 13 Kasım 2025; 21:14:24 > |
|
“ اَشْهَدُ اَنْ لاَ اِلهَ اِلاَّ اللهُ وَاَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُولُهُ” Eşhedü el lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve resûlü 🇹🇷🤝🇵🇸
FİFA PC origin id SchizophreneTURK |
|
sağ clicke fazla bastıgın için nefes tükeniyor ihtiyacın oldugunda basınca da tutmuyor olabilir normalde 2. tuşu sağ click değil bu arada sadece recon sınıfı nefes tutuyor sonradan okudum orayı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 13 Kasım 2025; 21:33:3 > |
|
Vakit ayırıp geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim üstat evet sınıf fark ediyor muş sadece recon Sınıfı nefes tutabiliyormuş bu kötü oldu ya ne güzel destek sınıfında bol bol cephane atıyorduk sonra bir baktım abi nefes tutmuyor İşkillenmekim hem size sorayım dedim hem de oyuna girdim bir baktım harbidensını fark ediyor muş yinede çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben bitmiş, bitmek üzere olan maçlara başlamak istemiyorum. Bunun bir ayarı var mı? Sürekli olarak oyunun sonu gelmiş olan maçlara atıyor beni |
|
Mouse uygulamaları üstünden macro kullananlara ban atmaya başlamış EA haberiniz olsun !!! |
|
![]() Bot sunucusunun cezasını kesiyorlar heralde uzun bir escalation oynadım skor 15k civarıydı maç sonu durum bu. Conquestte böyle 236xp de kalıyor. 1.5m sınırına ulaşınca böylemi oluyor çünkü o kadar bot vurduğumu düşünmüyorum 600 bile olmamıştır. Banlasalarda arc raiders a geçsem. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 13 Kasım 2025; 23:7:44 > |
|
|
NVO uzaktan aşırı kötüymüş. Ayrı olarak ne zaman rpkm ile çatışsam yeniliyorum acayip silah. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Kasım 2025; 1:35:3 > |
|
![]() " - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. " |
|
Bayağıdır Breakthrough oynamıyorum. Belli ki yine bayağı oynamayacağım ya da portalda varsa sunucu takılacağım. Oyunun zevki bence bol oyuncu ve ticket ile geliyor. ![]() |
|
Ekran Kartı : Asus Tuf RTX 3070 Ti RAM : Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz Harddisk : Seagate Barracuda 2TB SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340 PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11 |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
winter hocam, nasıl bf yi beğendin mi? |
|
oyunda silahla kosma hizi artirilmali, haraketler daha responsive olmali. sliding yaparken ads swayin daha da azaltilmasi gerekiyor. bunny hop ve zouzou jump yapılabilmeli. tek yapilmasi gereken beta oynanisinin uzerine bir miktar eklemekti ama sunlar bf veteranlari denilen reddit dedelerinin aklina uyarak herseyi berbat ettiler. simdi yeni guncellemelerle zaten ufaktan beta oynanisina dogru gidiliyor. bos yere 2 ay kaybettiler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Kasım 2025; 18:37:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|