Şimdi Ara

Battlefield 6 (Çıktı) | Sezon 1 | PC ANA KONU (509. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: usermm1
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.173
Cevap
210
Favori
367.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
Giriş

niye? eski bf oyunlarinda vardi. simdi de var, slide chain bile var ama effektiv degil yapmasi.

Oyunda fps sabitleme nereden yapılıyor ben baktım grafik bölümünde göremedim ama ?

Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Resolution scale bari var %100 yazar onun hemen altındaki ayar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkür ederim buldum değiştirdim ayarları bakalım faydası olacak mı

Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Afterburner ın benchmark özelliği var min, Avg, %1Low değerlerini gösteriyor benchmarkı bir tuşa atayın oyunda açın bir maç oynayın mesela Empire State haritasında Avg fps değeriniz kaç ise ondan 20 25 civarı düşük ayarlayın.

Liberation peak ve firestorm haritalarından bakmayın onlarda diğerlerine göre fps baya yüksek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Kasım 2025; 23:46:7 >
  • Battlepass kilitlerini açmak çok zor, çok yavaş ilerliyor. Var mı battlepass kilitlerini açmak için hızlı bir yol ? silah kilit açma serverları ile oynayıp k/d oranımı absürt seviyede bozmak istemiyorum doğrusu.

bunların ne oldugunu biliyorlar mı acaba.. enders vs çok haklı bf kitlesi yetenek olarak en alt seviyede diğerleri hiç olmasa kendilerini geliştiriyorlar bf kitlesi yerinde sayıyor.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • 007emin 0 kullanıcısına yanıt

Breaktrough oynuyordum surekli ozellikle Liberation 48 kisiye dustu berbat hal oldu inanilmaz yavas.Ya Ea Dice napyiorsun sen ya

• BT modunu sniper görevi için kullanmıştım 1-2 kez. Sniperlar için en iyi mod sanırım şimdi 48 e düşünce carbine ile girdim zevkliydi akıcıydı kilitleme olmadı. Kilit isteyenler var heralde karşılıklı sürekli çatışma.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

enderse filan gerek yok su konuda 3-4 sayfa takilmak kitlenin ne durumda oldugunu anlamaya yetiyor. bf1942'den kalma dedeler oyunu birakmadikca gelisim gormek zor. yeni gelen oyunculari bile oyundan sogutmayi basariyorlar. dice umarim akillanmistir genel kitleye 2-3 faiz etkisi olmayan reddit dedelerini bir daha dinlemezler.

bf veteranlarinin suna cozumu oyun hizini daha da dusurmek olurdu  

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.