Şimdi Ara

Battlefield 6 (Çıktı) | Sezon 1 | PC ANA KONU (507. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
10.173
Cevap
210
Favori
367.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu listeye sg553te eklenebilir.

Sadece sgx i kasmadim sanirim solediklerinizden.

Sl9 ve sgyi agirlikli oynuyorum suanda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunda duzeltimesi gereken 3 onemli unsur var.Acilen botlarla xp kasmanin kapatilmasi lazim,botlar xp vermemeli hic bir sekilde kda'da etkilememeli.Su helikopter mekanigini duzeltmeleri lazim en kotu helikopter mekanigi bu oyunda.Son olarak 64 kisilik breaktrough nasil kalkar oyle sacma sey mi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DRS-IAR, benim de radarımda olan bir silah. Bence LMG sınıfında en elle tutulur silah bu olmuş. 60'lı şarjörü ile çok klas duruyor.

SG553 ü de 40+ yaptım. Kısa mesafede hasarı çok agresif. Aynı anda 2 kişiyi filan alabiliyorsun yakın çarpışmada. Ancak 30-40 mt den sonra sapıtıyor.

Yavaş ve para harcamadan yöntem BattlePass ilerlemelerindeki bazı tier'lar 100BC veriyor.

Veya para ile mağazadan direkt alabilirsin: 1100 BattleCoin=10$

Sadece oynayarak mı yoksa bot serverlar ile mi ?  Ben normal oynuyorum, bpnin dolması imkansız gibi gözüküyor.

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

Dice hayal kırıklığı çok yarattı oyunun en az 1 sene belki 1.5 seneye ihtiyacı var

Assault-SOR-556 orta uzak yakında Kord Carbine m4a1 orta uzak yakında hepsi benzer sonuç veriyor. SMG de tartışmasız SL9 LMG de KTS100 gerisine şuan için ihtiyacınız yok. Bot lobby olmasa mesela ben SOR 556 kasar bırakırdım hepsinde onu kullanıyorum termal takılı hali efsane güzel. SMG oynayacaksam hepsini kastım malum lobby SL9 en iyisi eklenti 27 lik mermiyi ekleyin gerisi bilindik. Sniper için Mini-scout çok tatlı DMR ler çok mantıksız hasarlarının artması lazım bu kadar az seken silah varken DMR niye kullanayım bilmiyorum.

AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Chagotta kullanıcısına yanıt

Malesef hocam, bi patch atıyorlar hayal kırıklığı doğuyor, 1 ay 1.5 ay sonra yeni patch atıyorlar bi hayal kırıklığı fixleniyor başka bir hayal kırıklığı geliyor. Zaten dediğin gibi genel olarak en az 1 seneye ihtiyacı var da bari attığı patchlerle sadece hayal kırıklıklarını fixleseler, her zaman yeni bir tanesi doğuyor.

Bildiğiniz DICE artık kendi stüdyosunu kurdu 2 tane de oyun çıkardı büyük ses getirdi bu oyunlar ve yapımda 1-2 oyunları daha var, bu dice zaten kaliteyi bozmadan devam ediyor, sorun yeni dice. Oyunun başında eski esporcular, eski twitch yayıncıları gibi insanlar var artık. Özünde yine güzel bi oyun yaratmışlar ama verdikleri kararlar batırıyor her şeyi. O yüzden sorun oyunda değil dümdüz developerlarında.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt

sgx harika, çok seviyorum. yazdığını okuyunca da sl9'u 36 yaptım bıraktım, build'imi tamamladı. mis gibi gerçekten. tipi de daha güzel bence. keyif verdi silah çok Battlefield 6 (Çıktı) | Sezon 1 | PC ANA KONU 

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Chagotta kullanıcısına yanıt

iyi beklemeler hocam, 2027 den itibaren her sene yeni oyun çıkacak.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • SMG silahları hala oyunda en iyi silahlar çok tuaf gerçekten. SMG silahı da ilginç şekilde en iyi kullanan sınıf tankçı classı oda çok enteresan. Karşınıza tankçı çıkarsa hiç şansınız yok çok hızlı bir şekilde ölüyorsunuz. Support sınıfı oyunda en gereksiz class denebilir. Neden böyle yapmışlar oyunu hiç anlayamaadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 13 Kasım 2025; 16:26:34 >

Herşey planlı yayıncıların en çok oynadığı sınıflar recon ve engineer yani sniper rifle ve roketler bu yüzden sweet spot var bu yüzden smg ler iyi.

bot olayını 3 kere yaptım 3 kademe ilerletti her seferinde, 3 haftadır da haftalık görevleri tamamlıyorum. :D

Battlefield 6 (Çıktı) | Sezon 1 | PC ANA KONU
  • Bu son bot sunucusunda sabah bir sorun yoktu 2 saat önce smg denedim mastery 20 den sonra solda bildirim gelmemeye başladı redeploy yapıp baktım arkada artıyordu 29 olmuştu şimdi oyunu açtım 20 ye düşmüş.

Diğer silahlarda 2 seviye falan atlayıp duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 13 Kasım 2025; 19:9:28 >

Conquest' i keza.

Küçük haritalarda escalation, TDM en güzeli gibi geldi bana.

• Oyun bittiğinde lobiyi komple dağıtıp yeniden maç bulmaya çalişmasa birçok sorun çözulecek aslında. Şuan iyi günlerimiz, bir sene sonra oyuncu sayısi düşünce dakikalarca bekleeriz artık oyun başlasın diye. Doğu avrupa sunucularini kapattilar zaten. İki gündür hiç 40 pingli maç denkgelmiyor.

M417 muhakkak açmalısın sesi harika hasarı güzel. Hip fire build yap atla breakthrough kısa mesafe yok et geç milleti.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.