Şimdi Ara

Battım omg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyden diye soracaklar için kripto 40k sermayem vardı kendi yağında kavrulan bir insandım şu an param ciddi anlamda azaldı son Nisan çöküşü sonrası bir türlü toparlayamadım şu an iş arıyorum fabrika market ne olursa artık bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrestle Mania -- 1 Ocak 2025; 13:44:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• içerde kaldıysan bekliyeceksin Fon aldıysan ilave et derdim ama kripto hela kaldraçlı falansa iyi şanslar

• Tekno moomce kullanıcısına yanıt

Kaldıraç maalesef

• 40k dolar mı tl mi

• taııbuv kullanıcısına yanıt

dolar

• Gec olmadan zararı kabul edip çıkmak lazım bence. Ana parayı kurtaralım yeter havasına göreceksiniz ileride büyük ihtimalle sonra daha çok kaybedeceksiniz. Çevrende ki n zengin olmuş ki kripto dan sen olacaksın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 40 bin doların hepsini mi kaybettin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uruk Hai Ayt Analizi Olmadi be:(
    6 yıl önce açıldı
    Lurtz Uruk Hai Nasıl Birisi?
    14 yıl önce açıldı
    Feci patladım...
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 40 bin dolara naptin naptin?

• Omg yazinca hamza battı sandiydim.

• Hepsi değil ama 10k dolarım bile yok şu an o da piyasaya göre git gel yapıyor işte

• 24 yaşındayım 4 yıldır falan çalışmıyorum kendi halimde takılıyordum. İş başvurduğum yerler de dikkatimi çekti adamlar iş geçmişine bakıyor ne zamandır çalışmıyorsun falan diye ona göre eleman arıyorlar

• Hayal gören ben miyim siz misiniz?

Battım omg

Geçmiş olsun demeyeceğim işi dalgaya vurmayacağım. Bu forumda sürekli kaldıraç girmeyin donsuz kalırsınız diye aylardır bas bas bağırıyorum ve ben hayalperest oluyorum öyle mi? Hayalperest diyen adam 40.000 dolar batırmış ve şimdi bana saldırıyor.

Sen batarken ben ise hala spotta durmaya devam ediyorum. Battığım yok kardeşim. Kimin hayalperest olduğu da belli oldu aynen borsa o kadar saf ki sana bedava 40.000 doları kaldıraçla 2-3x yaptıracak hatta 10x yaptıracak sen de gidip alemlere akacaksın aynen kardeşim bir sen zekisin.

Altcoin için henüz hareket başlamadı ve yatırımcı kafasıyla hareket etmeyenlerin nasıl piyasadan elendiğini gösteren bir çalışma daha. Senin evi arabayı satıp arsayı satıp kaldıraca girenlerden farkın yok. Üstüne benzini boşaltıp böyle ateşe verirler. Acı ama gerçek. Önemli olan psikolojiyi yönetmektir.

Nasıl piyasaya yakıt olunur adlı çalışma...

Yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 2 Ocak 2025; 11:15:31 >

• Mexc borsasından altcoin toplamak ile 10x kaldıraç açmak arasında fark yok sen şimdi çok para kazandırır diye 50m mc coinler alıyorsundur belki rüyanda 10x yaparsın. Battım omg 1 yıldır altlarda malı götüren götürdü hâlâ altcoin boğası diyorsun yatırım olarak gördüğün shitcoinler sana 10x verir bir gün hayal kurmaya devam et. Total2 4t dolara bile çıksa şuraya altcoin boğası başlamadı demeni sabırsızlıkla bekliyorum.

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt

Mexc'de benim paramın %30 civarı duruyor. Tüm parayı oraya bocaladığımı mı sanıyorsun sen? Paramın çoğunluğu majörlerde.

Her düşüşte DCA yapmaya devam ediyorum. Tutarsa diye 10.000 TL 10.000 TL serpiştirdiklerim var mexc'de fakat tüm paramı buraya basmıyorum.

Mexc global dolandırıcı değildir ayrıca, SPK ile görüşüyorlar ve TR'de lisans almaya çalışıyorlar gayet şeffaflar. Ben binance'te gate.io'da mexc ve btctürkte kullanıyorum. Yeri geliyor pancakeswap kullanıyorum ağ üzerinden işlem yaptığımda oluyor.

40.000 Doları kaldıraca sok sonra bana hayalperest de :D çok güzel kafa...

Risk yönetimini ben taa ayı başında yaptım. O nedenle mexc'de olacak olan kayıplar beni fazla etkilemiyor. Kaldı ki orada yaptığım yatırımlarında bir özelliği var. Gerçek anlamda sağlam olduğunu düşündüğüm şeylere para atıyorum. Bu bir meme coinde olabilir bir projede olabilir.

Kaldıraç açıyorum açmıyor değilim ama onu nasıl yapıyorum? Borsanın verdiği parayla veya airdroplarla. Kendi paramla bir iki kere yaptım 3000 TL buhar edince dedim daha kendi paramla oynamam. Artık airdropları da spota ekleyeceğim umurumda değil kaldıraç ve oradan çok büyük zararım yok. Aksine ne ileri ne geri gidiyorum. Dominans aşağı salınınca o zaman göreceğiz çılgınlığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 2 Ocak 2025; 13:10:28 >

• Şu yükselişte bile altcoinler daha yükselmedi diyorsan daha çok elindekileri yükselmesini beklersin. Piyasa senin ayağına gelmez sen onun ayağına gideceksin biraz sor kendine hâlâ neden elimdekilerin 10x yapmasını bekliyorum neden yapsınlar? Total2 şu şekilde yükselmiş hâlâ altcoin boğası gelmedi diyorsun belki senin shitcoinlerine hiçbir zaman yükseliş gelmeyecek nereden biliyorsun. Neyse spotta beklemeye devam et o elindeki shitcoinler hiçbir zaman yükselmeyecek spotta bile piyasanın tersine yakalanıp 3 yıl zararda bekleyeceksin. Şunda bile altlarda asıl yükseliş olmadı diyen birisi burada para kazanma ihtimali sıfır. Hem elindeki altları söylesene merak ettim.

Battım omg

Hocam boğa coktan geldi bitsin de kurtulalım diye bekliyoruz

40.000 Doları yaktığın gibi hala beni suçlamaya devam ediyorsun günah keçisi arıyor gibisin ben kimseye coin falan vermem. Zararımda karımda bana ait. Sonra bu forumda zırlamayın diye paylaşmıyorum ÖĞĞĞ ZERO BATTIH SENİN YÜZÜNDEN diye konular açılmasın diye ürün vermiyorum ben kimseye. Çünkü iddia ediyorum benim gibi kafayı kırıp 3 senedir en kötü zamanlardan beri malda bekleyecek manyak yok bu forumda varsa birkaç kişi çıkar. Ben hemen ay düştü diye asla satmıyorum. Gerekirse çöp olsun ama gene satmam.

Çok zekiydin o zaman neden 40.000 dolar kaybettin sen bana bunun cevabını ver asıl hani sağlam ürün topluyordun kaldıraçta kaldırdın mı yukarı? Arkamdan atıp tutmasını biliyorsun? Ben şu an zaten aldığım yerlerde bekliyorum zararda değilim. Aldığım shitcoinler bile çok zararda değil. En kötü performans gösteren %60 zararda ve onlara topu topuna 4000 TL falan atmışımdır 30.000 TL civarı attığım shitcoinler bile 2022-2023 yaz aylarında ki dipler bölgesinde duruyor. Sepetimin %80'i aldığım miktarın neredeyse 6-5x üzerinde ve bu çok güzel bir şey. %10'u yerinde sayıyor %10'u düşüşte onlara da çok cüzzi miktar atmıştım 5000 TL civarı yani kuşa taş atsan ürkütmeyecek şeyler.

Bitcoin henüz bayrağı ethereum'a devretmedi. Ethereum dominansına bir bak istersen? Kaldı ki daha eth alt coinlere bayrağı devretmedi. Bitcoinin dögüsünü tamamlamasına neredeyse 20 gün var sonrasında yavaş yavaş altcoin rallisi başlayacak. Eth hala 4100 dolar civarlarında kafasını vurup duruyor şimdi sana soruyorum bitcoin hala dominansı aşağı salmadan nasıl altlara para girecek?

Kaldı ki daha ABD'nin trump sonrası para basımları gelmedi. Trump başa geçtiğinde doğal olarak ABD'nin işçisi daha yüksek maaşlı çalışacak ve ürünlerin fiyatı artacak. Aynı Avrupa birliğinin fabrikalarında çalışan volkswagen, mercedes işçilerinin yüksek maaşlar alması gibi bir olay yaşanacak.

Onları da geçtim ABD'li senatörler ve eyalet meclisleri bile fonlarını bitcoin almaya hazırlıyor şimdi soruyorum bu kadar para girecekken altcoinlerin çıkmaması için bir sebep var mı? Yok.

Şu an bizi korkutan şey risk ortamları, insanlar korkuyor savaş çıkarsa, küresel kargaşa çıkarsa diye korkuyor. Birazda kamu harcamalarının artması var. Ancak dolaylı yoldan bu yine bize engel teşkil etmeyecektir. Kaliteli ürün kendisine parayı çeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 2 Ocak 2025; 13:33:18 >

• yerdavader kullanıcısına yanıt

Kaldıraç demek para buharlaştı demek. Yani ortada fiyat artarsa toparlayacak bir bakiye falan kalmamış. Soğuk suyu içmiş arkadaş. Hemen her kaldıraç aşığının sonu belli zaten.

• Arkadaş sen kimsin ki coin tavsiyesi veriyorsun zaten sonuna da eklemiş yatırım tavsiyesi değil diye. 40k dolara yakın zarar ettim evet ve buraya en azında söylüyorum senin gibi 5x yaptım deyip burada coin ismi bile vermekten korkmuyorum. Sen yatırım danışmanı değilsin bir şey değilsin verdiğin coinleri kimse almaz zaten alan adam da gelip ağlamaz. Gerçi zararda olacağı için ağlayabilir doğru diyorsun.

Piyasanın buradan yükselmesinden bahsediyorsun. Bu durum en çok işime benim gelir yukarıda söylemişim zaten ufakta olsa param var ama ciddi anlamda azaldı diye.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.