Şimdi Ara

Batman nasıl biryerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir dolayısıyla tanıdığım batmana gidecek 3-4 yıl orda kalacak. Batman nasıl biryerdir? Gezilecek görülecek yerleri nerelerdir? Orda oturanlar bilenler bi yardımcı olursa sevinirim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Batman Nasıl Bir Yer?

Batman, Türkiye'nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan ve aynı adı taşıyan ilin merkezidir.

Kentin tarihi, MÖ 4000 yıllarına kadar uzanmaktadır ve farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Batman Çayı'nın kıyısında stratejik bir konuma sahiptir.

Batman, tarım ve hayvancılığa dayalı bir ekonomiye sahip bir sanayi merkezidir. Zengin petrol ve doğal gaz rezervlerine sahiptir ve enerji sektöründe önemli bir aktördür.

Kentin iklimi, sıcak ve kurak yazlar ile soğuk ve yağışlı kışlar ile karasal özellikler göstermektedir.

Batman'daki önemli turistik yerler arasında Hasankeyf Kalesi, Zerzevan Kalesi ve Sason Tarihi Köprüsü sayılabilir. Ayrıca, kentte çok sayıda park ve bahçe bulunmaktadır.

Batman, kültürel olarak canlı bir şehirdir. Geleneksel el sanatları ve mutfak kültürü, bölgenin zengin mirasını yansıtmaktadır.

Ulaşım açısından Batman, hava ve kara yolu ile kolaylıkla ulaşılabilecek bir konumdadır. Batman Havalimanı, kent merkezine yaklaşık 10 km uzaklıktadır ve Türkiye'nin önemli şehirlerine uçuşlar düzenlemektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • batmanlı kimse yok mu ya?
  • yarasalar diyarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Khán

yarasalar diyarı

• Batman filmine adından dolayı dava açan belediyeye sahip bir yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

Batman filmine adından dolayı dava açan belediyeye sahip bir yer

• ben film olarak düşündüm başlığı okuyunca..

dedim nası oluyor batman ??

gotham nası bi yerdir die soracaksın sanırım die yazmaya geldim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuzla nasıl bir yer?
    8 yıl önce açıldı
    Avcılar nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kimse yok mu batmanlı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Versace precious

ben film olarak düşündüm başlığı okuyunca..

dedim nası oluyor batman ??

gotham nası bi yerdir die soracaksın sanırım die yazmaya geldim

Aynen kafa kalmadı ki

• valisinin resmini buldum

Batman nasıl biryerdir?
  •  Batman nasıl biryerdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

kimse yok mu batmanlı ya

batmnda internet varmı
  • "Plain Of Death" Yani Bilal Daiye Sormanı Öneririm .
    Kendisi Batmanda Yaşıyor Zaten. Seve Seve Yardım Edeceğindende EMinim
  • tanıdığım 25 30 batmanlıdan yarısı 2el telefon satıcısı diğer yarısı hırsızdı
    ama sen batmanı sordun batmanlıları değil o konuda bir bilgim yok hasankeyf orda bildiğim kadarıyla
  • Batmanlı değilim ama orda oturuyorum.. Batmanda internet cafe varmı sorusu çok komedi olmuş zaten 400 küsür internet cafe vardı, haberlerde çıkmıştı zaten..

Kürtçe bilmesen iplerler lafıda tam komedi olmuş.. Günlük hayatta Türkçe daha çok konuşulur.. Batmanın gezilecek yerleri çok azdır.. Hasankeyf e gider bi, bide malabadi köprüsüne ve batmanın gezilecek yerlerini bitirmiş olur..

300.000 nüfus vardır fakat sosyal hayat 0.. Kahveye gider batmanda ancak arkadaşın eğlenmek isterse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 9 Şubat 2009; 22:14:43 >
  • Batman'ı gidip görmedim fakat oralı bir arkadaşım vardı, gezdiği şehirleri beğenmezdi Batman daha gelişmiş daha büyük derdi. Nüfusu oldukça fazla ve birkaç resmini göstermişti görülmeye gezilmeye değer nitelikte.
  • arkadaşın istihkamcı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasturk

quote:

Orjinalden alıntı: blade8572

batmana gidebilirmiki,kürtçe öğrenmesi lazım yoksa iperler orda

kim kimi kimin ülkesine hangi 'dili' bilmediği için o dediğin şeyden yapıyor açar mısın?

adamlar orayı sahiplenmiş,tayyip bile gelmesin demişlerdi,geçenlerde birisi diyarbakırda TÜRK BAYRAĞI açtı diye millet adamın üstüne çullandı.tvde izlemedin galba.oralara gidilmez

• quote:

Orjinalden alıntı: unknownartist

Batmanlı değilim ama orda oturuyorum.. Batmanda internet cafe varmı sorusu çok komedi olmuş zaten 400 küsür internet cafe vardı, haberlerde çıkmıştı zaten..

Kürtçe bilmesen iplerler lafıda tam komedi olmuş.. Günlük hayatta Türkçe daha çok konuşulur.. Batmanın gezilecek yerleri çok azdır.. Hasankeyf e gider bi, bide malabadi köprüsüne ve batmanın gezilecek yerlerini bitirmiş olur..

300.000 nüfus vardır fakat sosyal hayat 0.. Kahveye gider batmanda ancak arkadaşın eğlenmek isterse..

gidince ne olcağı belli olmaz,ordakiler TÜRK düşmanı olmuş,gidilmez

• Şırnak ve Batman malesef çok geri kalmış yerler..
    4 yılda adam ölmez..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.