Şimdi Ara

Bataryalı Kılıflar Hakkında...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum birçoğumuzun sorunu olan iPhone'un batarya süresinin düşük olması nedeniyle son günlerde bataryalı kılıfları araştırmaya başladım. Ama hiçbir yerde bu kılıfların zararları ile ilgili bişey göremedim. 1900-2000 MaH gücünde olan bu ürünlerin cihazın piline zararı nedir acaba?

Bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.

not: bu tarz ürünler şu anda gittigidiyor'da 45 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor..

• pil %20 nin altına indiğinde kullanmalısınız %100 oldugundada akımı kesmelisiniz. Bunun haricinde pek sorun yaşanmaz bilindik kılıflarda .
  • yani gün içinde sürekli o kılıfla kullanmamak gerekiyor ? takıp şarj edip çıkarmalıyız. çoğu insanda hep telefonla birlikte duruyor da bana da tuhaf gelmişti o durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 3 Mart 2012; 17:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

pil %20 nin altına indiğinde kullanmalısınız %100 oldugundada akımı kesmelisiniz. Bunun haricinde pek sorun yaşanmaz bilindik kılıflarda .

Harici batarya için değil de şarj cihazı ile söyleyeyim. Şarjın %20'nin altına inmesini beklemek, bataryanın ömrünü kısaltıyor. Her fırsatta şarjda tutmak daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

pil %20 nin altına indiğinde kullanmalısınız %100 oldugundada akımı kesmelisiniz. Bunun haricinde pek sorun yaşanmaz bilindik kılıflarda .

Harici batarya için değil de şarj cihazı ile söyleyeyim. Şarjın %20'nin altına inmesini beklemek, bataryanın ömrünü kısaltıyor. Her fırsatta şarjda tutmak daha iyi.

Ben de böyle biliyorum.
  • bende almak istiyorum bunlardan bir tane ama 3gs i çok kaba gösterecek karar da veremedim.
  • Nasıl yani %20'nin altına inmeden şarja takmalıyız, bataryali kılıf Varsa da %20'nin altına inince kullanacağız.

Dogru mudur? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad Air İçin Kılıf Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Nasıl yani %20'nin altına inmeden şarja takmalıyız, bataryali kılıf Varsa da %20'nin altına inince kullanacağız.

Dogru mudur? :)

Bende öyle biliyorum ama arakdaşlar sürekli şarja bıraksanız batarya için daha iyidir diyorlar .. (telefon bataryasi için )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.