Şimdi Ara

Basur Nasıl Geçer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. oğlum basur sancısı çekiyor, tuvalete çıkamıyo ağrıları var oturup kalkarken çok zorlanıyor. kremlerin bir faydasını göremedik. kantaron yağı denettim birkaç gün sonra tekrar başladı. kime gitsek tek yolunun ameliyat olduğunu söylüyor. çocuğum narkoz alamıyor ameliyattan bu yüzden korkuyorum. farklı yöntemler bilen biri yardımcı olabilir mi lütfen?

• geçmiş olsun. benimde eşim basurdan çok çekti. kullanmadığı krem ve ilaç kalmadı. kantaron yağı 2 gün iyi geldi sonrasında iyice artınca bıraktı. lazerle uygulanan bi tedavi gördü ona çok iyi geldi.narkoz falan filan vermediler. şimdi çok şükür iyi.
  • narkoz vermeden nasıl oluyo ameliyat yapmıyorlar mı
  • Lokal anastezi
    baska turlu kurtulanı duymadik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nergiz_85

narkoz vermeden nasıl oluyo ameliyat yapmıyorlar mı
    lokal anesteziyle yaptılar. öyle hastanede falan da yatmadık. 1.5 yıldır hiç bir sorunu kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mervebilgin

lokal anesteziyle yaptılar. öyle hastanede falan da yatmadık. 1.5 yıldır hiç bir sorunu kalmadı.

Alıntıları Göster
    nerede oldunuz peki bu tedaviyi ben İstanbul'dayım bu halde oğlumu başka bi yerede götürmek istemiyorum.
  • quote:

nerede oldunuz peki bu tedaviyi ben İstanbul'dayım bu halde oğlumu başka bi yerede götürmek istemiyorum.

Alıntıları Göster
    biz ankara da yaşıyoruz ama istanbul da tedavi olduk. avrupa cerrahi merkezi diye bi yerde olduk. tam olarak adresini hatırlamıyorum. siz bi akın isterseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kekemelik nasıl geçer?
    7 ay önce açıldı
    AYAK MANTARI NASIL GEÇER ??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mervebilgin

biz ankara da yaşıyoruz ama istanbul da tedavi olduk. avrupa cerrahi merkezi diye bi yerde olduk. tam olarak adresini hatırlamıyorum. siz bi akın isterseniz.

Alıntıları Göster
    çoooook teşekkür ederim araştırıcam inşallah çocuğuma faydası dokunur
  • quote:

çoooook teşekkür ederim araştırıcam inşallah çocuğuma faydası dokunur

Alıntıları Göster
    inş bi faydası olur. çok çok geçmiş olsun
  • BANDLİGASYON YÖNTEMİ İLE HEMOROİD (BASUR) TEDAVİSİ

Basur, makat bölgesindeki toplardamarların varis gibi genişlemesidir.
    Anestezisiz, acısız bir tedavi olan Band Ligasyonu en etkili ve yaygın bir tedavi yöntemidir.
    Bu hemoroid (basur) tedavi yöntemine halk arasında boğdurma da denilir.
    Lazer ameliyatına göre çok daha hızlı olup işgünü kaybına neden olmaz.
    Lastik bir halka basur memesine akan kanı keserek 1 haftada çürüyüp düşmesi esasına dayanır.
    Basur memesinin tekrarlama ihtimali lazer yönteminden çok daha düşüktür.

OKU--►
    www.avrupacerrahi.com.tr
    Hemoroid (Basur) Nedir, Neden Olur, Belirtileri Ve Tedavisi | Avrupa Cerrahi
    https://www.avrupacerrahi.com.tr/genel-cerrahi/hemoroid-basur-tedavisi.html

iZLe--►
    Korhan Tavilogluyoutube
    Hemoroid Hastalığında Boğma Tedavisi (lastlk bant, bant ligasyon)
    https://www.youtube.com/watch?v=nmMZNf_Olp8

Tıpbi malzemeler satan bir yerden basur meme sayısı kadar boğma lastiği alarak devlet
    hastanesinde bir genel cerraha 5 dakkada taktırıverin okadar. Geçmiş olsun Nergiz hanım.

• Karagubre dedikleri demirsulfati kaynar suda eritip sicakligi dayanicak isiya dusunce gazli beze yedirip basur bolgesinde 5-10 dk bekletin benimkini 3 gunde duzeltti. Daha once dr verdigi ilaclar 2 haftada duzeltememisti 1-2 ay sonra meme kendiliginden duzelmisti ancak migren icin aldigim aspirin memeyi tekrar sisirdi bende 1 tatli kasigi demir sulfati yarim cay bardagi suda eritip 3-4 gun gazli bezle basur bolgesinde 5-10 dk beklettim 3. Gun duzeldi. Tabi kan sulandiricak maddelerin basur tetikleyecegini ne yazikki tecrube ile ogrendim. Demir sulfatin ZEHİRLİ bir madde oldugunu unutmayin 5-10 dk gecirmeyin dedigim miktar 3-4 gun kullaniliyor. Youtube da yasli bir amcanin videosunu seyredip ordan ogrenmistim.

• Bu bana gelen özel mesaja cevap yazarken cep tlf yok mok mesajı gelince buradan cevap yazım dedim.
    Bu yıl tekrar etti agustos ayında başladı ben yine aynı yöntemle halledeceğim diye düşündüm ancak sonuç alamadım. Bir küçük ilaç şişesine bir çorba kaşığı demir sülfat koydum sonuç sıfır. Biraz düzelir gibi oluyor ancak ertesi gün yine aynı. İş artık içe doğru uzadığı için işe yaramıyor. ya amcanın yaptığını deneyeceğim ya da Dr gideceğiz. Gittim Dr. Daflon ve procto glyvenol yazdırdım. Bu sefer 1 ayda düzeldi hala aynı ilaçlara yarım doz devam ediyorum. Bu hastalık pusuda bekliyor ve fırsat verirsek hemen donuveriyor. O yüzden kenarda daflon ve procto glyvenolu hazır tutmak lagzim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.