Şimdi Ara

Baskıyı hissediyormusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galatasarayın oyun temposuna kim dayanabilir? Manchester mi? o dayanamadı.. Braga mı Cluj mu? Onlarda dayanamadı. Schalke mi? Darmadağın oldu.. REAL mi? O bile karşı duramadı. Fener mi? :D Sadece gülüyorum kadıköyde bizi anca hakemler yener başka kimse bizi orda yenemez.!

Fenerbahçe sezonu bitirmiş hepsini kazanmış, bizim bi mağlubiyetimizde Şampiyon olacaklar gibi bir baskı, bir oyun var.

Fatih Terime sezonu kapatarak işi yarıladılar, Sezon arasından beridir Fenerbahçe sanki bütün maçlarını kazanmış bizim bi beraberliğimizde işi bitirecekler gibi..
    Kadıköy kadıköy ulan ne kadıköymüş önceden kupa kaldırmadıkmı orda? Oraya bayrak asmadıkmı?

• D-Smart reklamı gibi olmuş..

• Beyler ciddi olun biraz gerçekten çok kötü baskı var ne kadıköymüş anasını satim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

:D

iks D
  • Ama orası Kadıköy yenilmememiz mümkün mü? :(( Bir ihtimal de olsa berabere kalabilir miyiz acaba?

:D La yemişim Kadıköyü 4 puan farkla gidersek görün siz, Gsnin eli armut toplamıyor R.Madrid'e 3-0 yenilip rövanşda 3-1le umut veren takımın taraftarıyız, eşit puanla gitsek ne olacak genel olarak üst sıradaki takımlara karşı iyi oynamıyor muyuz zaten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada 2 stadı olan tek takımız bence.Şovu kendi evimizde , kupa merasimini kadıköyde yapıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen sene direkten dönmüştük bu sene hallederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

Dünyada 2 stadı olan tek takımız bence.Şovu kendi evimizde , kupa merasimini kadıköyde yapıyoruz.

• baskı bizde işe yaramaz kardeş. o anca maç bittikten sonra polise, devlete, metrobüse saldırmakla olur. biz zaten bu maçların takımıyız. baskıdan korkacaksak hiç oynamayalım daha iyi.
  • Kupayı yine kadıköyde alırız. Alışkanlık oldu la
  • Galatasaray 2 senedir sadece 1 tane hedef maçını kaybetti, o da arenadaki malum balla 2-1 yendikleri maç. kalan hiç bir maçta yenilmedik, çoğunu da yendik.
    he buradan 33. hafta için büyük konuştu manası çıkmasın. sadece kazanıyoruz işte büyük maçları
    buradan hocamızın şu lafına çıkıyoruz: "Galatasaray istediğini istediği yerden alabilecek güce sahiptir."
  • quote:

Dünyada 2 stadı olan tek takımız bence.Şovu kendi evimizde , kupa merasimini kadıköyde yapıyoruz.

Çığlığa geldim
  • quote:

Aboooooww
  • quote:

• quote:

Hakkini helal et hocam caliyorum ihtiyaci olan fenerli arkadaslarim var

• ihtiyacı olana özenle iletin.
  • quote:

Bu lafı fenerli abime söyledim yüzünü görmeliydin dostum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.