Şimdi Ara

Baskı Balata Değişimi. Valeo mu Luk mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarın aracımın baskısı değişicek, kaçırmadığı halde debriyaj odun gibi oldu ayakları iyice sertleşti ve artık ayırmıyor. Size sorum hangi balatayı önerirsiniz. Aracıma uygun Valeo ve Luk un baskı setleri var. Baskıyı kolay kolay üzmem o yüzden amacım iyi kavrama uzun ömür değil hangisi daha yumuşaktır hangisi daha iyi kavrama sunar bana ? Valeo nun fiyatı biraz daha pahalı ancak fiyat hiç önemli değil bunu gözardı edebilirsiniz.

www.otosupermarket.com
    Peugeot 306 Debriyaj Seti 1.6 90 Beygir {Baskı Balata Bilya Set} [1993-2002] (LUK) | LUK DEBRİYAJ | OtoSuperMarket.com
    https://www.otosupermarket.com/PEUGEOT-306-Debriyaj-Seti-16-Rulmanli-Set-LUK,PR-61739.html

www.otosupermarket.com
    Peugeot 306 Debriyaj Seti 1.6 90 Beygir {Baskı Balata Bilya Set} [1993-2002] (VALEO) | VALEO DEBRİYAJ | OtoSuperMarket.com
    https://www.otosupermarket.com/PEUGEOT-306-Debriyaj-Seti-16i-90-Hp-Rulmanli-Set-VALEO,PR-17672.html

• Fransız araçlar genelde Valeo kullanıyor. Tek baskı balata değişimimi orjinali Motokraft olan Fiesta'ya Valeo taktırmıştım hiç bir memnuniyetsizliğim olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

benım getz zınde degişmesı lazım
    işçilik ucretı ne vereceksin?

Çok iyi bir tanıdığım olduğu için işçilik çok önemli değil, vites kolları değişicek baskı seti değişip volan taşlanıcak ve arka kampanalara fren ayarı yapılıcak. Taşıyıcı söküleceği için araç ayriyetten işi bitince rotcuya giricek. Normalde böyle bir işlemi ortalama 200tl ye halledersin benim vericeğim mebla bunun yarısı kadar. Bu anlattıklarımı kendim dahi birinin yardımıyla yapabilirim o yüzden problem değil.

Ancak soruma tam bir cevap alamadım hangi seti almam gerektiği ile ilgili.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.