Şimdi Ara

Bu balata bitmiş mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler arabada fren yaparken durmaya yakın sol önden bir ötme sesi geliyor. Balatalardan şüpheleniyorum bu sebeple fotoğrafını çektim.

Konu hakkında bilgisi olanlar bu balata bitik mi değişmeli mi bir bakabilir mi

NOT: diskte çentik yok denecek kadar çok az var.

Bu balata bitmiş mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu balata bitmiş mi

• Balatalar baya iyi durumda.

• cricet C kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da iyi durumda gibi görünüyor kalınlığı baya var daha ama durmaya yakın ötüyor baya sol taraf acaba balata spreyi mi sıksam

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    Diskte eğrilik olabilir, balata kalitesinden olabilir, disk kalitesinden olabilir vs, bir çok neden var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Toz parçacıkları kalmış olabilir , hava tutarak temizlense iyi olur , balata spreyi hiç kullanmadım , birde bu kaliperleri hareket ettiren yuvaya özel gres sürülüyor , mekanizma rahat hareket etsin diye

genelde balata değişimlerinde bu gresi sürmüyorlar

• Aaron Pierce A kullanıcısına yanıt
    Hocam arabayı ara sıra diskler sıcakken yıkadım diskler çarpılmış olabilir zaten yüksek hızda düz giderken debriyaja basıp fren yapınca yani araba boşta fren yapınca direksiyon sağa sola oynuyor. Viteste iken sorun yok ama bi balata spreyi sıkıp geçmezse balata bitene kadar devam ederim herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Balatanın daha epey yolu var, yalnız disk kenardan tırnak yapmış. Daha önce torna gördüyse yada çok eski ise bu durum yaşanıyor. İşinin ehili bir ustaya götürüp disk yüzeylerini kontrol ettirin, bu yüzden titreşimde yapar.

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Hocam diskte tırnak çok az aslında elle sürttüğüm zaman neredeyse düz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.