Şimdi Ara

Başkanınıza Sahip Çıkın O Olmasa İlk 5'e Oynarsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aziz Yılıdırım'ın yarattığı ekomomik ferrahlık sayesinde F. Bahçe ya şampiyon oluyor yada 2.

Acıların takımı olmak istemiyorsanız peşinden gidin

Başkanınıza Sahip Çıkın O Olmasa İlk 5'e Oynarsınız

• 2.olmak başarı değil
    Kaç kere 2.oldu kaçında CL katılım sağladı ? Bizim 2.lerimiz CL kapısından geçemiyor

Önemli olan 1.lik

Aziz Yıldırım futbolda çok başarısız bir başkan ama genel spor anlamında güzel başkan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomik ferahlık mı Fenerbahçe battı batacak sen neden bahsediyorsun.

Fenerbahçe'nin maddi durumu Galatasaray'dan daha kötü, Beşiktaş'tan bile kötü olabilir. Taraftardan ve medyadan çok güzel gizleniyor sadece. Bu senede şampiyon olamazsa şemsiye daha da açılacak hadi hayırlısı.
  • Aziz Yıldırım geldiğinden beri Amatör şubeler olsun,Futbol takımı olsun mükemmel ilerliyor.
  • Şemsiyle ilgili bir söz vardır. Eğer Fener şampiyon olamazsa o şemsiye açılır mı açılmaz mı göreceğiz(maddi anlamda)
  • LEBRON JAMES HETFIELD kullanıcısına yanıt
    saçmalamayı kes.
  • Aziz Yıldırım Fb nin başında ölene kadar başkan kalsın büyük başgan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En çok Galatasaray şampiyonluğu gören başkan
  • Allah fenerbahçenin başından eksik etmesin amin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener'i diger branslarda saha kaldirdi anca futbolda gram gidemedi. Artik insanlar nefret etti, iyi yaptigi seyleri gormeyecek insanlar bundan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Ekonomik ferahlık mı Fenerbahçe battı batacak sen neden bahsediyorsun.

Fenerbahçe'nin maddi durumu Galatasaray'dan daha kötü, Beşiktaş'tan bile kötü olabilir. Taraftardan ve medyadan çok güzel gizleniyor sadece. Bu senede şampiyon olamazsa şemsiye daha da açılacak hadi hayırlısı.

taraftardan ve medyadan gizleniyor.
    taraftardan ve medyadan gizleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaş gerçekten çok ilginç bir tip.

http://forum.donanimhaber.com/m_106044386/tm.htm

Link verdiğim konuda Aziz Yıldırım Kongre'de yine açık ara başkan seçilecek. Bunlar paRamparça olur. GS, BJK, ve BURSA yarışını izleriz demiş ama daha sonra bu konuyu açıp Başkanınıza Sahip çıkın diyor. Bir de Aziz Yılıdırım'ın yarattığı ekomomik ferrahlık sayesinde F. Bahçe ya şampiyon oluyor yada 2. demiş.

Cidden bu arkadaş neyin kafasını yaşıyor merek ediyorum. İki farklı konu ve bir birine zıt iki yazı yazıyor.
  • Adam ol kendini banla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Fener'i diger branslarda saha kaldirdi anca futbolda gram gidemedi. Artik insanlar nefret etti, iyi yaptigi seyleri gormeyecek insanlar bundan sonra

Aynen öyle bizim insanımız için futbol diğer herşeyden önemli bir konu nedense tabi başarılı olmayı istemek gayet doğal fakat diğer yapılan güzel şeyleri'de unutmamak lazım ben hep diyorum aziz yıldırım çok iyi bir başkan futbola bu kadar karışması dışında.
  • quote:

Arkadaşın söyledikleri gayet doğru,taraftardan ve medyadan gizleniyor ama bu arkadaş herşeyi biliyorLan vallhi şu forumun yaş ortalaması 14 ,eline klavye alan yazabiiyor ona yanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Musbab

quote:

Arkadaşın söyledikleri gayet doğru,taraftardan ve medyadan gizleniyor ama bu arkadaş herşeyi biliyorLan vallhi şu forumun yaş ortalaması 14 ,eline klavye alan yazabiiyor ona yanıyorum

Yaş ortalamama profilimden bakabilirsin istersen. Ama ben senin 14 yaşında olduğuna eminim.

Hani bazı insanlar vardır iş ilişkileri sayesinde sizin bilemeyeceğiniz, duyamayacağınız şeylere vakıf olurlar ya. Çaktın mı köfteyi. Ben sallamasyon birşey yazmam huyum değildir. İnanıp inanmamak senin özgür iradene kalmış. İnanmak istemiyorsan da muhatap almazsın cevap vermezsin. Cevap vereceksen de baban yaşındaki insanlara adam gibi cevap vermeni tavsiye ederim. Adam ol ki adam yerine konulasın.

• Aziz Yildirim Fbnin değil gsnin baskanidir, temin o zamanki en büyük kulübünü aldi batiriyor 9 puan farkla şampiyon azami kovuk yerine saymasini bilmeyen adam getirmek kimin isine gelir ki acaba
    Kampanya yi imzalamayan gsli olsun
    https://www.change.org/p/aziz-yıldırım-aziz-yıldırım-gidene-kadar-boykot-adayolma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Musbab

quote:

Yaş ortalamama profilimden bakabilirsin istersen. Ama ben senin 14 yaşında olduğuna eminim.

Hani bazı insanlar vardır iş ilişkileri sayesinde sizin bilemeyeceğiniz, duyamayacağınız şeylere vakıf olurlar ya. Çaktın mı köfteyi. Ben sallamasyon birşey yazmam huyum değildir. İnanıp inanmamak senin özgür iradene kalmış. İnanmak istemiyorsan da muhatap almazsın cevap vermezsin. Cevap vereceksen de baban yaşındaki insanlara adam gibi cevap vermeni tavsiye ederim. Adam ol ki adam yerine konulasın.

Resmi olmayan bir yaş var orada , herkesin dilediği şeyi yazabildiği hiçbir inandırıcılığı olmayan bir yaş.Ben yazdıklarına bakarım.Ona görede cocuktan farkın yok.Eğer yaşın doğruysa da üzüldüm sana.Bu yaşta işi gücü forumlarda trollük yapan birinden birşey beklemem.İş ilişkisiymişte cart curt.Sen git onu cocuklara anlar.
    Sen beni adam yerine koysan ne olur koymasan ne olur.Belki oturup bir kahve içebileceğim biri bile değilsin

• Her konuda başkan rezalet ama maddi konuda haklısın Fener bu adam sayesinde yaşıyor.
  • Hep derim ve artık inanıyorum.. A.Yıldırım fanatik GS lıdır..Oyuncak etti Feneri..Taraftarıyla dalga geçti GS yı şampiyon yapabilmek için herşeyi yaptı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.