|
Merhabalar ben Mustafa. Ailemle Hatay'da yaşıyorum, her gencin olabileceği gibi ben de buradan uzakta bir yerlerde yaşamak istiyorum. Hem deprem olsun hem de Hatay'ın klasik bok çukuru (kusura bakmayın) olmasından dolayı buradan gitmek istiyorum. Universite son sınıfım ve IT okuyorum. Başka illerde yaşayan akrabalarım olsa bile onlarla pek yakın değilim ve çevremde bana hem iş hem konaklama olarak referans olabilecek insanlar yok. Bursa gibi hem pahalı olmayan hem de altyapı ve ulaştırma olarak gelişmiş bir ilde yaşamak istiyorum. Öğrenci evinde kalmak ve ya oda arkadaşları edinmek benim için sorun teşkil etmiyor. Asıl sorum şu. Sıfır birikim ile başka bir şehirde hayat kurmanın yolları var mı. Orada nasıl iş bulurum, ev nasıl bulurum, gerekirse ev arkadaşı nasıl bulurum bu konular hakkında pek bir bilgim yok. Bu yüzden burdayım. Sizin böyle bir deneyiminiz var mı ve ya bu konu hakkında çözüm önerileriniz var mı? Uzun vadede ise benimle bu konu hakkında iletişimde kalabilir misiniz ? Teşekkür ederim iyi günler. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı