< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 28 Mart 2019; 19:37:47 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 28 Mart 2019; 19:37:47 > |
yaptığın yorum kadar saçma değil ama..
|
çok geçmiş olsun...
Açıklama Bekliyoruz @Moueson |
Servis süresince verilen ikame araç kaskom tarafından veriliyor servis tarafından değil! 18 günlük işlem için 10 gün araç aldım kaskodan. Bu süreyi eksper belirliyor tamir durumuna göre. Kalan 8 günde araçsız kaldım ve araç 10 gün boyunca serviste hiç bir işlem yapılmadan bekletildi. Marka fanatikliğini bırakıp gerçekçi olmak lazım. İşçiliği rezil bir marka.
Sen bir Renault al da o zaman görüşürüz. |
Ben araçta kusur falan görmüyorum . Renault gayet yapılanı yapmış aracınızı tamir etmiş size ikame araç vermiş daha ne yapsın! Abartmanın da bir markayı burada sebepsiz yere karalamanın da mânası yok. Saçma bir konu!
|
Kusur fotograflarda net görülüyor. Hak aramanın saçma olduğunu iddia eden gereksiz bir yorum.
|
Boyayı yapan siz misiniz?
|
Geçmiş olsun hocam. Kaza cidden basit ama sonrasında büyük bir kaza olmuş. Opak beyazda bu kadar renk farkı ve boya hatası kabul edilebilir değil. Heleki 3000 liralık iş için berbat bir işçilik.
Benim arabaya tır vurunca 3 parça değişti, ilave birkaç parçayıda (tavan vs) ben boyattım serviste. 20 gün civarı serviste (10 günü parça tedariği, yurtdışından geldi) kaldı araç, 18 yıl önceki tonu tutturup neredeyse fabrikasyon boyadılar. Boyada metalik gece mavisi. Tamiri ultra sıkıntılı bir ton. arabayı bayrama yetiştirebilmek için kapının içindeki bir hata haricinde sorunsuz boyadılar. Hatayı da teslim ederken gösterip, bayramdan sonra getirin düzeltiriz dediler. Bunu yapan Fiat servisi. Arabayı almaya gittiğimde birde elden geçirmişlerdi farları vs 16 yaşındaki arabayı bırakıp 2 yaşındaki halini aldım diyebilirim. Gerçi bu birazda servisten servise değişiyor. Burda markanın servislerini denetlemesi lazım. Reno bu arabayı tekrardan servise çekip düzeltip geri vermesi lazım. Bu faturayı da o servise kesmeleri lazım ki böyle bir iş çıkmasın. Araba beyaz yine az belli oluyor. Bu servise metalik renkli yepyeni bir araba bıraktığınızı düşünün. Ucuz işçilik istese adam gider sanayide 300-500'e bu kalitede halleder arabayı. Kalite istiyor ki "yetkili servise" gidiyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 20 Mart 2019; 11:7:0 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |