Şimdi Ara

Başıma Gelen İlginç Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Yonjadan tanıstıgım ve bayağıdır konuştuğum bi kız vardı. Bu benim profile olumlu yorumlar bırakıyordu, bende onun profile olumlu yorumlar yapıyordum. Neyse, msn falan istedi vermiştim. bayağıdır konuşuyorduk. Bu sabah saat 9-10 suları gene konuşuyoruz. Kız bana cam varsa, cam aç dedi. bende tamam ama sende aç, karşılıklı açalım dedim. Çoğu kişide böyle yapar zaten. Neyse kız cam açtı, bende açtım. Gayet iyi konuşuyoruz. Fakat benim üstüm atlet, altımda boxer var. Burada hava epey sıcak bugün. Neyse
    Cam'i çok sağlam oturtturdum, sadece yüzüm ve atletin bi kısmı görünüyor. Bayağı konuştuk, kız artık cıkıcam dedi, iyi dedim bende cıkarım birazdan falan. Buna rağmen gene 10 dk kadar konustuk. Fakat benim için küçük, kız için büyük bir ayrıntıyı unutmuştum. Benim bilgisayar sandalyemin arka tarafı bozuktu. Yani kendini tam güç sandalyeye daya dengeni kaybedip düşüyorsun. Kızla konuşmaya dalmaktan bunu unutmuştum. Kıza ''bye'' dedim kapatıyorum artık kamerayi son 10 saniye. Ne olduysa bu 10 saniye içinde oldu. O anda daha cami kapamadan kızı ayarlamanın verdiği bir rahatlıkla gerileceğim geldi. Neyse tam geriliyorum ki, sandalyeye fazla dayandım ve o anda ne olduysa oldu. Sandalye geriye doğru uçarken, cam hala açıktı. Tam düşerken son bir manevrayla ''ESC'' ye bastım. kasada yana devrildi, pc reset attı kendi kendine. Fakat bilen bilir, cam takılması diye bir olay olur böyle durumlarda. Yani o durum olduysa kız benim malafatı, düşüş anımdaki ifademi, herşeyimi görmüş olabilir. Valla benim için pek iyi olmadı bu olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vişne Suyu -- 1 Ocak 2010; 15:01:22 >

• _____________________________
  • açıkla durumu birşey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 1 Ocak 2010; 14:58:11 >

• sendede eşşek şansı varmış hocam ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süpersin ya iyi güldürdün :D

diyen bir kızla zaten beraber olma
    Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2

• Daha önce böyle bir yazı vardı sanki

Eski nick:TheLastMohican
    Cs nick: LuciD`
    Alo muhittin,amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun uzaylılar tarafından kaçırıldım!
    - evet, tarafından.
  • sacmalama aynını okudum arkadas bunun amcı ne ne die calıosun baskasının hikayesi hay yarabbim

Orijinalden alıntı: Buff R+

Aman tanrım!! Bu erkek sandalyeden düştü hemen ayrılmalıyım!

diyen bir kızla zaten beraber olma

e be velet güzel yorumların var

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
    Blackberry Bold 9700 + ipod Touch 2G 16GB + SENNHEISER CX300(Black)--PS 3--Casper NEO

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.