Şimdi Ara

Araç alırken başıma gelen olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç alırken dolandırıcılık konusunu okurken, aklıma şuan kullandığım aracımı alırken başıma gelen olay geldi ve konusunu açmak istedim. Alacağım aracın değeri 1.1milyondu satıştan bir önceki gün aracı gidip gördüm ve fiyatta anlaştık. Satış günü Ekspertize gittik, araç kirli olduğu için ekspertiz süreci uzadı sonrasında bankaya gittik kredi kağıdı almak için. Bankada biraz bekledik saat 4.30 gibi notere gittik. Aracın kredi olmayan kısmını satıcıya atıp satışı yapacaktık, sonra banka kalan tutarı satıcıya gönderecekti. Bankadan sadece 250 bin gönderebildim, "devamı için şubeye gelip imza atman gerekiyor" dedi bankacı. Olaylar burda başlıyor. Bankaya gidip notere dönsek yetişmeyecektik. Satıcı bana güvendiğini söyledi ve aracın devrini verdi. Sonrasında bankaya gidip kalan tutarı gönderdim ama kredi işlemleri yetişmedi. Ben aracın satıcıda kalabileceğini, yarın devam edebileceğimizi söyledim. Satıcı ertesi gün gelmek istemedi aracı bana bıraktı ve kalan işlemleri ben ertesi gün tamamladım ve satış tamamlanmış oldu. Ben olayları yaşarken çok şaşırdım ve yazmak istedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Buyuk ihtimal satici 1 milyonu riske atabilecek kdr zengin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzünüzden nur yağıyordur, satıcı size güvenmiştir hocam.

Zor bulunur bir ilişki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.