Şimdi Ara

Basen Eritme Taktikleri Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim basenlerim aşırı kalın ve artık çok rahatsız olmaya başladım çünkü pantolon alırken bile çok büyük sıkıntı çekiyorum ve hiçte güzel bir görüntü değil.Bana yardım edebilecek arkadaşlar varsa mesajlarını bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

• Aynı sorun bendede var.Genelde bacakların adeleli yapıda olup;yağlama olarak kadın tipi(armut vücut)olunca yağların çoğu göbek yerine basenlere gidiyor doğal olarakda görünüşde hoş olmayan bir vaziyet çıkıyor ortaya.Sana tavsiyem kontrolü yağ alımı artı kaliteli yağ tüketimi birde eğzersiz(spor salonu olmasada günde 1-2 saat hızlı adımlarla yürüyüş yapman)eyer evde zamanın oluyorsa evdede vücut geliştirme ile ugraş en az 45dk en fazla 1,5 saat bir çift 20 kg dambıl seti yeter veya biraz uygunsa durumun halter dambıl setleri var 150-250 tl ye bulunuyor.Eyer hiç alet alamam diyorsan evde az çok zaman ayırabilirim diyorsan vücut agırlığı ile yapılan egzersizlere yönel bacak hareketlerini fazla yap.

-Günde 30 gr dan fazla yağ alma!(yeşil zeytin(salamura),yer fıstıgı bunlar öncelikli olsun)
    -Yemek yemeği unut!Çig beslenme alışkanlığı, hafif yiyecekler tüket.
    -Kahvaltıyı gevrek tarzında ürünler koy,öğlen-akşam zaman dilimde sık sık ufak tfek şeyler tüket
    -Günde bir kahvaltı bir akşam yemeği(17-19:00 saat dilimleri uygun) olarak iki ögün, üçde atıştırma ögünü yap.
    -haşlanmış yumurta akı tüketimi kendine alıştır.(bir ögünde 4-7 beyaz yeter)
    -Kompleks karbonhidrat tüketmi yap.(makarna,bulgur pilavı vb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedi-bedr -- 8 Temmuz 2011; 17:21:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bedi-bedr

Aynı sorun bendede var.Genelde bacakların adeleli yapıda olup;yağlama olarak kadın tipi(armut vücut)olunca yağların çoğu göbek yerine basenlere gidiyor doğal olarakda görünüşde hoş olmayan bir vaziyet çıkıyor ortaya.Sana tavsiyem kontrolü yağ alımı artı kaliteli yağ tüketimi birde eğzersiz(spor salonu olmasada günde 1-2 saat hızlı adımlarla yürüyüş yapman)eyer evde zamanın oluyorsa evdede vücut geliştirme ile ugraş en az 45dk en fazla 1,5 saat bir çift 20 kg dambıl seti yeter veya biraz uygunsa durumun halter dambıl setleri var 150-250 tl ye bulunuyor.Eyer hiç alet alamam diyorsan evde az çok zaman ayırabilirim diyorsan vücut agırlığı ile yapılan egzersizlere yönel bacak hareketlerini fazla yap.

-Günde 30 gr dan fazla yağ alma!(yeşil zeytin(salamura),yer fıstıgı bunlar öncelikli olsun)
    -Yemek yemeği unut!Çig beslenme alışkanlığı, hafif yiyecekler tüket.
    -Kahvaltıyı gevrek tarzında ürünler koy,öğlen-akşam zaman dilimde sık sık ufak tfek şeyler tüket
    -Günde bir kahvaltı bir akşam yemeği(17-19:00 saat dilimleri uygun) olarak iki ögün, üçde atıştırma ögünü yap.
    -haşlanmış yumurta akı tüketimi kendine alıştır.(bir ögünde 4-7 beyaz yeter)
    -Kompleks karbonhidrat tüketmi yap.(makarna,bulgur pilavı vb)

Çok teşekkürler kardeşim aynen senin söylediğin durum var bende spor salonuna yazılmayı düşünüyorum acaba önerir misin ? Yoksa evde çalışmak daha mı verimli olur 150-250 TL verebilirim.

• Spor salonuna ayırabilecegin zamanın varsa git.Ama en az spor salonunda sana 2 saatten aşağı çıkamazsın evine biraz uzakza günde 3 saatini alır ortalama.İlk altı ay için git bence temelini kurarısın(6ay ile 1 sene sürüyor temeli yamak için) tabi vucut tipinde çok öenmli genetik miras yönünden şanslıysan vücut çok çabuk tepki verir.Daha sonra evinde ufak bir çalışma istayonu yada agırlık seti ile devam edebilirsin.Ama sporu bırakma özelliklede vücut geliştirmeye uygun çalışmanı tavsiye ederim.Son olarak şöyle bir kombo yapabiliriz.Spor salonu yerine yüzme havuzu olan bir spor tesisine bir kaç aylık kaydını yaparsın evede agırlık seti alırsın MÜKEMMEL sonuç alırsın!Tabi biraz para meselesi 500 tlden aşagı olmaz sanırsam 2-3 aylık ödeme ile ama şiddetle tavsiye edirim eyer hem vücut hemde yağsız olmak istiyorsan.(Tabi bu dediği uygulama biraz normal bady buildinge göre biraz zayıf kalır yapılı olmakdan çok fit vücut yaprsın kaslarında biraz şişer keskin hat oluşur.)Bu son dediğimi en az 4-5 ay yap.Body buildingide bırakma.

• quote:

Spor salonuna ayırabilecegin zamanın varsa git.Ama en az spor salonunda sana 2 saatten aşağı çıkamazsın evine biraz uzakza günde 3 saatini alır ortalama.İlk altı ay için git bence temelini kurarısın(6ay ile 1 sene sürüyor temeli yamak için) tabi vucut tipinde çok öenmli genetik miras yönünden şanslıysan vücut çok çabuk tepki verir.Daha sonra evinde ufak bir çalışma istayonu yada agırlık seti ile devam edebilirsin.Ama sporu bırakma özelliklede vücut geliştirmeye uygun çalışmanı tavsiye ederim.Son olarak şöyle bir kombo yapabiliriz.Spor salonu yerine yüzme havuzu olan bir spor tesisine bir kaç aylık kaydını yaparsın evede agırlık seti alırsın MÜKEMMEL sonuç alırsın!Tabi biraz para meselesi 500 tlden aşagı olmaz sanırsam 2-3 aylık ödeme ile ama şiddetle tavsiye edirim eyer hem vücut hemde yağsız olmak istiyorsan.(Tabi bu dediği uygulama biraz normal bady buildinge göre biraz zayıf kalır yapılı olmakdan çok fit vücut yaprsın kaslarında biraz şişer keskin hat oluşur.)Bu son dediğimi en az 4-5 ay yap.Body buildingide bırakma.

Vücut tipim atletik diyebilirim ama işte bu fazla yağlar beni mahfetti sizin dediğiniz programı uygulayacağım.Spor salonu evimize çok yakın ve üniversitemin havuzu çok güzel o zaman bunlarla başlıyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

quote:

Spor salonuna ayırabilecegin zamanın varsa git.Ama en az spor salonunda sana 2 saatten aşağı çıkamazsın evine biraz uzakza günde 3 saatini alır ortalama.İlk altı ay için git bence temelini kurarısın(6ay ile 1 sene sürüyor temeli yamak için) tabi vucut tipinde çok öenmli genetik miras yönünden şanslıysan vücut çok çabuk tepki verir.Daha sonra evinde ufak bir çalışma istayonu yada agırlık seti ile devam edebilirsin.Ama sporu bırakma özelliklede vücut geliştirmeye uygun çalışmanı tavsiye ederim.Son olarak şöyle bir kombo yapabiliriz.Spor salonu yerine yüzme havuzu olan bir spor tesisine bir kaç aylık kaydını yaparsın evede agırlık seti alırsın MÜKEMMEL sonuç alırsın!Tabi biraz para meselesi 500 tlden aşagı olmaz sanırsam 2-3 aylık ödeme ile ama şiddetle tavsiye edirim eyer hem vücut hemde yağsız olmak istiyorsan.(Tabi bu dediği uygulama biraz normal bady buildinge göre biraz zayıf kalır yapılı olmakdan çok fit vücut yaprsın kaslarında biraz şişer keskin hat oluşur.)Bu son dediğimi en az 4-5 ay yap.Body buildingide bırakma.

Vücut tipim atletik diyebilirim ama işte bu fazla yağlar beni mahfetti sizin dediğiniz programı uygulayacağım.Spor salonu evimize çok yakın ve üniversitemin havuzu çok güzel o zaman bunlarla başlıyorum ben

Hadi bakalım iyi şanslar yaz bitmeden kurtul, eylül ekime kadar fazlalıkları halledersin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

quote:

Hadi bakalım iyi şanslar yaz bitmeden kurtul, eylül ekime kadar fazlalıkları halledersin.

Sağolasın kardeş 2 ay sonra bu konuya resmimi bile koyabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göbek eritme yöntemlerii
    7 yıl önce açıldı
    Kalça ve bacak eritme
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.