Şimdi Ara

Başarısını Anlatmak İsteyen Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Türkiye'de en çok YKS topluluğuna sahip bir mobil uygulamanın yapımcısıyım. Uygulamamızın kullanıcı sayısı 1 milyonu geçti. İnsanları motive ederek onları çalışmaya teşvik edecek başarı hikayeleri arıyorum. Eğer ben anlatmak isterim derseniz özel mesaj atmanız yeterli. Herkese gelecek hayatında başarılar dilerim.

Sevgilerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 28 Ağustos 2020; 11:23:5 >

• Aylık ne kadar kazandırıyor 1m indirme size

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A826AA3CD

Aylık ne kadar kazandırıyor 1m indirme size
    Para kazanmıyorum. Reklam vermiyorum veya satış yapmıyorum. Doğrusu maddi bir beklentim yok, yakında belki sunucu ücretini ve diğer masrafları karşılamak için bağış olayı başlatabilirim. Ülkemizde yayınevinden youtuberına herkes öğrencileri sömürür olmuş, bir ben eksik kalayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 27 Ağustos 2020; 21:55:45 >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Ver reklam gitsin. Ekmeğine bak hocam reklamdan ne zarar gelir

• ea'da 650binden ham 6500'e çektim. İlgileniyorsanız hala satılığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655

Bu mesaj silindi.
    Google Play Store veya App Store'a "Mri Moc" yaz bakalım geliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A826AA3CD

Ver reklam gitsin. Ekmeğine bak hocam reklamdan ne zarar gelir
    Hocam Google çok absürt saçma sapan reklamlar veriyor. Engellenmeside imkansız. Onları göstereceğime sunucunun fişini çekerim daha iyi.

Maliyeti karşılamak bakımından öğrencilerin işine yarayacak bir soru hatırlatma uygulaması yaptım. Onu ücretli olarak sunmayı planlıyorum. Kendim de KPSS'ye hazırlanıyorum şuanda atanmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 28 Ağustos 2020; 11:23:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bütün sene boyunca sadece paragraf kitabı çözdüm, son 1 ay kala da feni genel tekrar mattan da bazı konulara baktım, zamanında öylesine girerim diye ydt'e de para ödemiştim.

tyt 70 civarı ydt 72 geldi, sayısal 260k dil 6.4k 9 eylül mütercimlik kazandım.

ayt de 20 civarı herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m51 -- 28 Ağustos 2020; 13:2:52 >
  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt
    Vay be

• Sınava son 4 gün çalışma fırsatım oldu. Yaklaşık 14 saat sadece ayt çalıştım. Sabancı üniversitesini kazandım.

• Pandemi bölümünde hemşirelik yapıp say 60k eşit agırlık 51k oldum söyleyeceklerim bu kadar .... (üni mezunuyum )

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Hocam Google çok absürt saçma sapan reklamlar veriyor. Engellenmeside imkansız. Onları göstereceğime sunucunun fişini çekerim daha iyi.

Maliyeti karşılamak bakımından öğrencilerin işine yarayacak bir soru hatırlatma uygulaması yaptım. Onu ücretli olarak sunmayı planlıyorum. Kendim de KPSS'ye hazırlanıyorum şuanda atanmak için.

Alıntıları Göster
    saçma sapan reklamlar vermiyorlar hocam. ortaya çıkan reklamlarda sizle alakalı değil. kişinin verilerine ve arama geçmişine internette yaptığı hareketine göre. özelleştirilmiş reklam denen bir zırvalıkları var. herkese farklı farklı gösteriyorlar. şikayet alırsanız. gördüğünüz reklamlar sizden dolayı öyle diyip geçebilirsiniz.

• Kriterleri karşılar mı bilmiyorum ama imzamda kendi serüvenim var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.