Şimdi Ara

BAŞARIDA ŞANS MI ÇALIŞMAK MI ÖNEMLİDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
21.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 24.10.2009)
Giriş
  • Arkadaşlar biz okulda tartışma konusu olarak bu komuyu seçtik.
    BANA Yardımcı olup bu anketi cevaplaya bilirmisiniz...
    EN doğrusu sizce hangisiyse onu cevaplarsanız teşekkürler

BU ANKETİ SINIFTA ARKADAŞLARIMIN HUZURUNDA PAYLAŞACAM...

BU KONUYU AYAKTA TUTAN HERKEZE TEŞEKKÜRLER..ÇOOK ÖNEMLİ BİR KONU..

not:bu konu ile ilgili yazı veya kaynakları bana pm atar veya buraya paylaşırsanız sevinirim...
    dip not: siz fikirlerinizi paylaşın ama ben cevep yazamayabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 8 Ekim 2009; 18:43:18 >

• İNşallah bi mesaj atan veya bu konuyla ilgili bilgi veren çıkar...
  • türkiye'de şans en azından.
  • biz de sınıfta şans ı savunacaz bakalım hayırlısı inşallah haftaya kadar bi sonuç çıkarda okulda bunuda payşacam çünkü.
  • Çalışmak çalışmak çalışmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie
    Çalışmak çalışmak çalışmak.

+çalışmak
  • Şans bana göre her zaman ön plandadır istediğin kadar çalış şansın olmadıktan sonra birşey olmuyor malesef.Kimisi şanslıdır zengin bir ailede doğar ona göre yaşar çalışmadan biryerlere gelir kimisinin okumaya gücü yoktur şanssızdır istediği kadar çalışsın birşey olmaz diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pa$aLi

Şans bana göre her zaman ön plandadır istediğin kadar çalış şansın olmadıktan sonra birşey olmuyor malesef.Kimisi şanslıdır zengin bir ailede doğar ona göre yaşar çalışmadan biryerlere gelir kimisinin okumaya gücü yoktur şanssızdır istediği kadar çalışsın birşey olmaz diye düşünüyorum.

Bu güzel bi yazı olmuş not aldım..

BİRAZ CIKTA OLSA BİLGİ VERENLERE TEŞEKKRÜLER...
  • %50 %50 bir durum söz konusudur tartışmak mantıksızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efndy

%50 %50 bir durum söz konusudur tartışmak mantıksızdır.

BENCE bu konu en az 50 kişi ceveplamadan bir şey söylemek mümkün değildir...biraz üstte dursun bence biraz bu sayıya yaklaşırız...

tartışmak bence mantıksız değil.. %50 hiç bi forumda denk gelmedi anket bitmeden belki gelir.ama o zaman kara veremeyiz...
  • Şans,ama şansı yaratmak lazım.
  • şansı yaratmak içinde çalışmak lazım...aslında bence de böyle ama biz şansı savunacaz sınıfta...

BİLGİ VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..DEVAMINI BEKLİYORUM.
  • Çalışmak çalışmak çalışmak , Örnek vereyim össye girdin balına yani şansla bir yeri tutturdun çalışmadın ne olur ?Şansla bitiremezsin,çalışmadan hiçbir halt olmaz başarıda çalışmak %80, şans%20 dir .Sen çalış ama öylesine değil hakkıyla çalış başarılı olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMUKKS -- 8 Ekim 2009; 17:24:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Çalışmak çalışmak çalışmak , Örnek vereyim össye girdin balına yani şansla bir yeri tutturdun çalışmadın ne olur ?Şansla bitiremezsin,çalışmadan hiçbir halt olmaz başarıda çalışmak %80, şans%20 dir .Sen çalış ama öylesine değil hakkıyla çalış başarılı olursun.

EVT KESİNLİKLE DOĞRU...
  • Türkiye de 250 gr ın varsa çalışmaya ve şansa ihtiyacın yok yatarak para kazanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

Türkiye de 250 gr ın varsa çalışmaya ve şansa ihtiyacın yok yatarak para kazanabilirsin.

250 gr derken ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

Türkiye de 250 gr ın varsa çalışmaya ve şansa ihtiyacın yok yatarak para kazanabilirsin.

İğrençleşmenin lüzumu yok.
  • 250 la neyi kasıt etti.
  • şu anketi 50 kişi ye ulaştırında sunuca birazdaha yaklaşalım...forum bin ksüsr kişi var benim anket 27 de kaldı...

BİLGİ VERENLERE VE VERECEKLERE TEŞEKKRÜLER.
  • Dehanın yüzde biri ilham, yüzde doksan dokuzu terdir.

Thomas Alva Edison
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.