Şimdi Ara

Başakşehir'in Avrupa Liginde Şansı Varken Yedeklerle Sahaya Çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar her takımdan düşünceleri merak ediyorum. ülkemizi temsil eden bir takımın avrupa liginde yedeklerle çıkmasına ne diyorsunuz ? bana göre bizim böyle yapmamamız gerekir çünkü Türk takımları bu kadar ekonomik değerlere ulaşmışken rotalarını lige değil avrupa'ya çevirmeliler.

    dipçe : haftaya beşiktaşla karşılaşacaklar diye konuyu buraya açtım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hukukçu Bey -- 20 Ekim 2017; 15:8:6 >



  • Lig daha gerçekçi şuan için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basaksehir yoneticisi gram futboldan anliyorsa birak ulke puanini falan gram futbol tutkusu varsa td yi hemen kovsunlar. Besiktasi yensen ne olacak. Ben galatasarayliyim basaksehir bu sekilde besiktasi yenerse uzulurum. Vizyon sifir. En agir kufuru etmek istiyorum kendiisine. Yazik. Zavalli. Capsiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan seneye de şampiyon olsan barcelona maçına yedek çıkacaksın demek ki. niye çabalıyorsun o zaman? takıl orta sıralarda.
    düpedüz ahlaksızlık. umarım haftaya yer beş taneyi dönerler evlerine.
  • Adam lig maçı için Avrupa maçını satmış resmen, tabii kendi kararları ama o zaman madem böyle yapacaktın , madem başarılı olmaya çalışmayacaktın keşke başka bir takım gitseydi.

    Acaba Şampiyonlar liginde oynasalardı yine böyle mi yaparlardı?
  • Umudun kalmasa, 5. maç falan olsa neyse de Volkan'ı bile oynatmayan adama her türlü küfür edilir. Rezillik resmen. İsteyen istediği gibi çıkar diyenler olacaktır elbet. Onlara en iyi cevap ülke puanı olacaktır. Yoksa Galatasaraylı, Fenerbahçeli niye Beşiktaş'ı ŞL'de desteklesin?



    Avcı'nın çapını, vizyonunu ortaya çıkaran maç olmuştur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacmalamayin basaksehirin almanyada galibiyet almasi imkansizdi niye zorlasin ki ? Td kafasindan puanlamistir maclari bu macada 0 yazmistir zaten

    Ulke puani demeyin uefadan hic bise gelmiyor rezil bi turnuva bu avrupa ligine bi care bulmalari sart


    Ligte ust siralar daha degerli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 20 Ekim 2017; 2:46:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Hamit gol attığında Gslı arkadaşlardan çok havaya fırlamış biriyim ama beni o süreçten bu güne öyle bir hale getirdiler lanet olsun diyorum.O duygu gitti.Hani bizim için önemli olan ülkeydi.Hani yurt dışında kim oynarsa ülkeyi temsil ederdi.Başakşehir de resmen bana ne ülke puanından benim için Lig önemli diyerek içimde son kalan dışarıda kim oynarsa oynasın desteklerim hissiyatını söktü attı.


    Abdullah Avcı ve Başakşehir yönetimi Ülke futboluna ihanet etmiştir.Çık en iyi kadronla yenil gel ağzımı açarsam ama bu tarz bir olayı asla kabul edemem.Madem sizin amacını Avrupa değil başka takımların hakkını yemeyin biz Avrupaya gitmiyoruz deyin yerinize başkasını yollayalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: largo21

    Ben Hamit gol attığında Gslı arkadaşlardan çok havaya fırlamış biriyim ama beni o süreçten bu güne öyle bir hale getirdiler lanet olsun diyorum.O duygu gitti.Hani bizim için önemli olan ülkeydi.Hani yurt dışında kim oynarsa ülkeyi temsil ederdi.Başakşehir de resmen bana ne ülke puanından benim için Lig önemli diyerek içimde son kalan dışarıda kim oynarsa oynasın desteklerim hissiyatını söktü attı.


    Abdullah Avcı ve Başakşehir yönetimi Ülke futboluna ihanet etmiştir.Çık en iyi kadronla yenil gel ağzımı açarsam ama bu tarz bir olayı asla kabul edemem.Madem sizin amacını Avrupa değil başka takımların hakkını yemeyin biz Avrupaya gitmiyoruz deyin yerinize başkasını yollayalım.

    Ülke futboluna ihanet etmişmiş bilmem neymiş. Bu hafta sizinle maçları var diye zorunuza gitti tabi. Kim ne yapsın dandik avrupa ligini haklı adamlar




  • Başbakan Pirlo kullanıcısına yanıt
    Al işte kafa böyle çalışıyor sadece ve sadece kendini düşündüğü için herkesi de öyle sanıyor.İlla kendini mi düşüneceksin o zaman bari bunu zekice yapın.Uefa önümüzdeki senelerde düzenlemeye gidiyor artık 4 büyük liglerden direkt katılan takım sayısı 4e yükselecek ve biz 10. olduğumuz 1 katılım hakkımız var.Ama milli takım dünya kupasına gidemiyor.Fb ve Gs playoffta gitti şimdi de Konya ve Başakşehir gidecek.Kim kazanacak ülke puanını.Eğer ülke sıralamasında 10. olamazsak şampiyon olan takım belki de Şampiyonlar Ligine katılamayacak.Daha bunları anlayamadınız.O kadar gözünüz dönmüş ki Beşiktaş düşmanlığından her olayı haftalık düşünür oldunuz.

    Hıı bir de işinize gelince bizim Uefa kupamız var işinize gelince kim ne yapsın onu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 20 Ekim 2017; 5:23:50 >




  • Ayip

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VIZYONSUZLUK BU OLMALI !!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa liginden hiçbirşey gelmiyor. Şampiyonlar ligindeki gibi galibiyet ve gruptan çıkmanın bir karşılığı yok.

    Adam Hoffenheim deplasmanında kazanamayacağını biliyor. Bir önceki maçta Portekizde Bragaya kaybetmiş zaten.

    Avrupa kupaları tecrübe işi Başakşehirin pişmesi lazım.

    Bende olsam lig maçını düşünürdüm hedef şampiyonluk çünkü ligden kopmamak için bir tercih yapmış Abdullah Avcı ne var bunda ?
  • Vizyonsuzluk buna denir işte, ligi avrupadan değerli görürsen olacağı budur.

    Yok efendim almanyada yenemezmişiz, oynamadan nereden biliyorsunuz, sevillayı elemelerine ramak kalmıştı.

    Geçiniz efendim.
  • Yaptığı gayet normal Hoffeneim da İstanbul'a gelirken rotasyonla gelecek. Avrupa Ligini kimse iplemiyor rahat olun.
  • avrupa liginin degeri yokmus da almanya deplasmanina 0 yazmista. Lafa geldi mi sampiyonlar ligi on elemesinde yenilincce tecrubemiz az demeyi biliyor. Cik bu maclarda kazan tecrubeni. Besiltas sampiyonlar liginde 3 de 3 yaptiysa 3 sezon once avrupa liginde liverpool tothennam gibi takimlardan elde ettigi tecrube etkili. O yil bizde grupta yedek kadroyla oynasak belki ligde sampiyon olacaktik. Zaten 1 yil sonra ilk turda elendik sampiyon olduk. Bilerek mi elendik hayir yedeklerle mi ciktik hayir? Son macta lizbona yenilip cikamadik. O da tecrube oldu. Sen bir alman takimiyla deplasmanda oynamanin verecegi tecrubeyi istemiyorsan ilerdeki yillarda tecrubesisiz diye aglamayacaksin artik. 4 yildir duzenli avtupa kupalarina katiliyor basaksehir. Seneye on elemede elenip boyle bir bahane ortaya koyarsa gulerim sadece. Bu arada besiktas maciyla da alakasi yok bu soylediklerimin. Bjk sali oynadi mac pazartesi. Benim takimim dinlenmis olsun yeterli. Kazanmak icin basaksehirin yorgunluguna ihtiyacimiz yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • YAZIK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oldum olası seyircisiz belediye takımlarına karşıyım. Bunlar şampiyon olsa ne olacak olmasa ne olacak.
  • ya bu kadar acizlik korkaklık adilik olur mu be kardeşim. futbolcularını dinlendirdin şimdi beşiktaşı deplasmanda yeneceksin bu mu yani
  • Avrupa liginin maddi bir getirisi yok fazla ondan rotasyonu yapması doğal lige tutunmak istiyor.



    Ayrıca as kadroyla da çıksa o deplasmandan en baba 1 puan alırdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.