Şimdi Ara

Başakşehir'in Avrupa Liginde Şansı Varken Yedeklerle Sahaya Çıkması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ligde alacağın bir galibiyet uefa avrupa liginden alacağın galibiyete göre daha çok para veriyor. ülke puanı falan boş işler aşın artık şunu. puan düşerse ve ön eleme oynarsan takım iyi olursa ön elemeyi bile geçersin.
  • Dun acayip kufrettim kendilerine. Allah bin belalarini versin insallah avrupa liginde yedeklerle cik fark ye, ulke puanin icine et, sonra gel ligde besiktasa kas puan al sonra vizyonsuzlar alkislasin.

Umarim bir daha avrupa kupalarina fln asla katilamazlar. Konyaspor bile daha buyuk bir ruhla oynuyor. Su sacma sapan grupta 3 macta 1 puan aldilar boyle bisey olamaz ya. Sivasspor u yollasan en az 3 puani vardi simdiye.

Su ligde basaksehir kadar nefret ettigim takim yok umarim el birligiyle yokederiz bu takimi onun yerine gercek sehir takimlarimiz gelsin.

Maddi açıdan bir getirisi yok sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Maddi olarak ise felaket. En son birkaç yıl önce araştırmıştım, şimdi ne alemde bilemem; ŞL'de gruplara kalıp ayak bastı parası alan takımlar Avrupa Ligi'nde şampiyon olan takımdan neredeyse daha çok para alıyordu

Gelelim A. Avcı'nın yaptığına; tercih meselesidir, tartışmaya pek de gerek yok. Şu anki Başakşehir orta sahasının yaş ortalaması +30. 30 yaşından genç sadece Visca var. Mahmut Tekdemir bile 29 olmuş. Haftada iki maç oynamayı kaldıramıyor olabilirler ki bu tip bir yedek çıkma işini Karabükspor'a da uygulamışlardı ve Karabük cezayı kesmişti. O sıralar kimse bir şey demedi O puanı kaybetmeseler şu an 19 puanları vardı. Hafta sonu da Beşiktaş maçı var. Beşiktaş'ı bir şekilde yenseler iki takım arasındaki puan farkı 5 puan olacak. Galatasaray'dan sonra ikinci sıraya yerleşebilirler ve belki ileride Galatasaray bir şekilde tökezlerse (Galatasaray'ın oynayacağı derbileri vs. de hesaba katmışlardır) lider bile olabiliriz diye düşünmüş olabilirler. UEFA'da ilerleyeceğine ligde şampiyon olsa zaten kaç kat gelir elde edecek, ŞL'ye direkt katılımla beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 20 Ekim 2017; 11:22:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Başbakan Pirlo

quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Ben Hamit gol attığında Gslı arkadaşlardan çok havaya fırlamış biriyim ama beni o süreçten bu güne öyle bir hale getirdiler lanet olsun diyorum.O duygu gitti.Hani bizim için önemli olan ülkeydi.Hani yurt dışında kim oynarsa ülkeyi temsil ederdi.Başakşehir de resmen bana ne ülke puanından benim için Lig önemli diyerek içimde son kalan dışarıda kim oynarsa oynasın desteklerim hissiyatını söktü attı.

Abdullah Avcı ve Başakşehir yönetimi Ülke futboluna ihanet etmiştir.Çık en iyi kadronla yenil gel ağzımı açarsam ama bu tarz bir olayı asla kabul edemem.Madem sizin amacını Avrupa değil başka takımların hakkını yemeyin biz Avrupaya gitmiyoruz deyin yerinize başkasını yollayalım.

Ülke futboluna ihanet etmişmiş bilmem neymiş. Bu hafta sizinle maçları var diye zorunuza gitti tabi. Kim ne yapsın dandik avrupa ligini haklı adamlar

Tamam Beşiktaş'ı ligte sevmem etmem ama yani senin söylediğinin ne alakası var?

Bak mesela biz geçen sene Avrupa Ligi'nin en zor gruplarından birine düştük. United'lı, Feyenoord'lu gruba düştük. United'tan dışarıda 4 yedik geldik İstanbul'da adamları az kalsın farka boğuyorduk Emenike biraz becerikli olsaydı. O zaman biz de umursamasaydık di'mi senin mantığına göre? Nasıl olsa United çakar, Feyenoord çakar diyip bıraksa mıydık?

Herhalde Bakaşehir bizim geçen seneki grubumuzda olsa her maça full yedek çıkardı bu kafayla.

Aslında neden böyle yaptıkları apaçık ortada. Başakşehir devletin, hükümetin takımı o su götürmez bir gerçek. Aslında verilmek istenen mesaj belli, bilerek Avrupa maçlarına ağır rotasyon yapıp sabote ediyorlar ki "Bakın takımlarımız Avrupa'da dökülüyor, yabancı oyuncularla bu kadar oluyor, yerli oyunculara önem vermeliyiz." demek istiyorlar.

Buna inat Beşiktaş'ı bir Fenerli olarak ŞL'de sonuna kadar destekliyorum hatta Negredo'nun gol/goller atmasını istiyorum Cenk'ten daha fazla bazılarına inat.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)

• Siz iki gün önce futbolcularımız maç seçiyor demiyor muydunuz, ben mi yanlış hatırlıyorum? Başakşehir'e beddua, nefret yağdıran arkadaşlar kendi takımlarına neler diyor o zaman çok merak ettim gerçekten.

Orijinalden alıntı: lucas10

Avrupa liginden hiçbirşey gelmiyor. Şampiyonlar ligindeki gibi galibiyet ve gruptan çıkmanın bir karşılığı yok.

Adam Hoffenheim deplasmanında kazanamayacağını biliyor. Bir önceki maçta Portekizde Bragaya kaybetmiş zaten.

Avrupa kupaları tecrübe işi Başakşehirin pişmesi lazım.

Bende olsam lig maçını düşünürdüm hedef şampiyonluk çünkü ligden kopmamak için bir tercih yapmış Abdullah Avcı ne var bunda ?

Sen as oyuncularini oynatmassan, maci kafanda zaten bitirmissin demektir.

Rakip de dortmund, leverkusen degil ha. Hoffenheim. Yani bildigin almanya ortasira takimi.

Abdullah avcinin vodafone arenadan puan cikarmasi, hoffenheimdan puan almasindan daha zor..

Her aldigin puan icin ulke puanini yukseltiyorsun.

O degil de adam harbi capsizmis..

• quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Sanıyorum ŞL'de bir galibiyetle Avrupa Ligi'ndeki bir galibiyetin puanı aynı değil. Yarı yarıya daha düşük olması lazım. Öyle aklımda kalmış. Yani ŞL'de Real'i yenmenin puanı 2 kat daha fazla.

Maddi olarak ise felaket. En son birkaç yıl önce araştırmıştım, şimdi ne alemde bilemem; ŞL'de gruplara kalıp ayak bastı parası alan takımlar Avrupa Ligi'nde şampiyon olan takımdan neredeyse daha çok para alıyordu

Gelelim A. Avcı'nın yaptığına; tercih meselesidir, tartışmaya pek de gerek yok. Şu anki Başakşehir orta sahasının yaş ortalaması +30. 30 yaşından genç sadece Visca var. Mahmut Tekdemir bile 29 olmuş. Haftada iki maç oynamayı kaldıramıyor olabilirler ki bu tip bir yedek çıkma işini Karabükspor'a da uygulamışlardı ve Karabük cezayı kesmişti. O sıralar kimse bir şey demedi O puanı kaybetmeseler şu an 19 puanları vardı. Hafta sonu da Beşiktaş maçı var. Beşiktaş'ı bir şekilde yenseler iki takım arasındaki puan farkı 5 puan olacak. Galatasaray'dan sonra ikinci sıraya yerleşebilirler ve belki ileride Galatasaray bir şekilde tökezlerse (Galatasaray'ın oynayacağı derbileri vs. de hesaba katmışlardır) lider bile olabiliriz diye düşünmüş olabilirler. UEFA'da ilerleyeceğine ligde şampiyon olsa zaten kaç kat gelir elde edecek, ŞL'ye direkt katılımla beraber.

Olay tamamiyle vizyon meselesi. Avrupada her mac bir vitrindir, ve arena tecrubesidir.

Sen mac kazandikca ve yukseldikce, oyuncularinin taninirligi artar, yuksek fiyatlara satma sansin olur. Onu gectim her mac yenilsen de tecrubedir.. Cunku avrupa takimlarinin cogu disiplinli, taktik anlayisa sahip, altyapisi olan takimlardir. Onlardan ogrenilecek cok sey var..

Sen eger oraya yenmeye cikmiyorsan, bu senin agir vizyonsuzlugundur.

Abdullah avci bildigin hoffenheim macini satmistir.

Besiktas basagi farkli yenecek orasi kesin, arenadan bunlar puan alamaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

uefa avrupa ligi bomboş bi lig,

ligde alacağın bir galibiyet uefa avrupa liginden alacağın galibiyete göre daha çok para veriyor. ülke puanı falan boş işler aşın artık şunu. puan düşerse ve ön eleme oynarsan takım iyi olursa ön elemeyi bile geçersin.

Olur mu oyle sey arkadas. Bunu yuksek bir merdiven gibi dusunun.

Once kendi liginde basari ortaya koyacaksin, sonra uefada tecrube -deneyim kazanip belki de kupayi alacaksin.

Sonra da sampiyonlar liginde var olacaksin ilerleyeceksin.

Basak icin en onemli unsur bu sene avrupaya agirlik vermekti ama adamlar gitti satti maci.
  • aslarla çıkıp yenseydi "yabancı sınırı gelmeli" diyemezlerdi.

Orijinalden alıntı: largo21

Al işte kafa böyle çalışıyor sadece ve sadece kendini düşündüğü için herkesi de öyle sanıyor.İlla kendini mi düşüneceksin o zaman bari bunu zekice yapın.Uefa önümüzdeki senelerde düzenlemeye gidiyor artık 4 büyük liglerden direkt katılan takım sayısı 4e yükselecek ve biz 10. olduğumuz 1 katılım hakkımız var.Ama milli takım dünya kupasına gidemiyor.Fb ve Gs playoffta gitti şimdi de Konya ve Başakşehir gidecek.Kim kazanacak ülke puanını.Eğer ülke sıralamasında 10. olamazsak şampiyon olan takım belki de Şampiyonlar Ligine katılamayacak.Daha bunları anlayamadınız.O kadar gözünüz dönmüş ki Beşiktaş düşmanlığından her olayı haftalık düşünür oldunuz.

Hıı bir de işinize gelince bizim Uefa kupamız var işinize gelince kim ne yapsın onu

Beşiktaş düşmanlığı mı

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&kelime=kendini%20fasulye%20gibi%20nimetten%20saymak&cesit=56&guid=TDK.GTS.585f55c39e2cf9.02101444

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Beşiktaşlılar'ın bu kadar kudurmalarını anlıyorum,ben de uyuz olurdum Fenerbahçe maçından önce olsaydı.Ama bazıları satmış maçı falan demiş.O kadar abartmaya gerek yok.Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için en kötü ilk 2'ye girmek gerekiyor.Geçen sene sadece Beşiktaş rakip olarak varken bu sene Galatasaray ve Fenerbahçe de eklendi.Beşiktaş maçı öncesi son derece mantıklı yaptıkları.

Avrupa diye her maç ligden önemli değil.Gs-Fb maçı da varken bu maçtan puan almak Başakşehir için çok önemli.Sevilla maçı öncesi de Karabük maçında rotasyon yapmışlardı.Orada 3 tane yeyip kaybettiler.O da mantıklıydı çünkü Sevilla maçı daha önemliydi.Ama artık ligin başı değil,Bjk maçında yenilmenin telafisi de zor olur çünkü Gs 6 puan fark atmış.

Bazı yorumlar aşırı saçma.Yok vizyonsuzmuş,yok sabote etmiş.E adamlar neden Sevilla'yı yenmek için Karabük'ten 3 yemeyi göze aldı o zaman.ŞL gruplarına kalıp satacaklar mıydı maçları?Maçları kaybedip Türk takımları dökülüyor mesajı vereceklermiş.Hayal gücüne bak.

Son zamanlarda bazı insanların ciddi psikolojik problemleri var.Tv'de izledim bugün,izleyeci mesaj atmış 'Gs nin derbide tek rakibi Cüneyt Çakır,onu da yenmesi lazım" gibisinden.İnsanlar aşırı paranoyaklaştı.Adam basit bir hata yapsa hurra saldıracaklar Cüneyt eyyamcı diye.Kendilerini inandırmışlar çünkü baştan.Bu Fb taraftarı için de geçerli.Sadece bir taraf için değil.

Ülke puanı da Başakşehir 1 maç kaybetti diye düşecekse ondan önce Östersund ve Vardar rezillikleri var.

Son olarak ben de bir teori ürereyim.Gs de sadece lige konsantre olmak için Östersund maçlarını satmış olabilir.?Fb'nin de sonradan aklına geldi o yüzden Vardar'a yenildi.Hatta Vardar o kadar kötü takımdı ki baktık onların gol atacağı yok Mehmet Topal kendi kalemize attı.

Tam bunları yazıcaktım sen yazmışsın eline sağlık. İnsanlar ya futbol cahili yada bilmemezliğe yatıyor. Abdullah hocanın yaptığı %100 doğru bir karar.

Bu arada tek katılmadığım nokta hakem olayı. Çünkü bunun sebebi ne yazık ki hakemlerin bizzat kendisi(vermiş yada veremediği kararlar) ve MHK'dir. Bence insanlar hakeme yapması gerekenden az yapıyor.

İnşallah en kısa zamanda video hakeme geçer herkes hakketiği puanı alır kendi takımımda dahil.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

• Ligi kaçıncı bitirirse bitirsin FenerBjk Gs Ts avrupa öncelikleri olmalı örnekle açıklayayım.

Diyelim Bursa spor şampiyon oldu İkinci de Sivasspor Bjk üçüncü oldu Fb4 Gs5 Misal Bjk birinci gibi tanımlanmalı Cl gruplarına gitmeli Fb ikinci gbi playoff bu tarz sistem olmalı.Eğer uefanın itirazı yoksa kural mural bir şey.

Bu 4 takım için avrupa kupaları playofları da oynatılabilir ligi kaçıncı bitirirlerse bitirsinler.Anadolu kulüpleri için lig başarısı yeterli bir hedef olacaktır

Anadolu takımlarının avrupaya gitmesi rezillikten başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 20 Ekim 2017; 22:7:8 >
    ''You wouldn't steal a handbag. You wouldn't steal a car. You wouldn't steal a baby. You wouldn't shoot a policeman. And then steal his helmet. You wouldn't go to the toilet in his helmet. And then send it to the policeman's grieving widow. And then steal it again! Downloading films is stealing. If you do it, you will face the consequences.''
  • Vatan hainliginden baska birsey degil. Madem çapın bu kadar niye gidiyorsun o zaman avrupaya? Besiktasa yenilsen ne kaybedeceksin? Oyuncularini haftada 2 maca hazirlayamayacak kadar aciz misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: selates

Milli takımı çok mu düşünüyorsun? O zaman 11 yabancıyla değil 11 Türk oyuncuyla oyna.

Yukarıdaki sözümden bunu mu çıkarttın? Ben Beşiktaş'ın yabancı sayısını falan mı eleştirdim? Aksine her platformda takdir ettim kaliteyi yukarıya çektiği için. benim tepkim Beşiktaş taraftarının iki yüzlülüğü. Sahte tevazusu.

Şu rotasyonu Şenol Hoca Avrupa Ligindeyken yapsaydı hep birlikte filozof ilan ederdiniz. Abdullah Avcı'yı vizyonsuz ve korkak ilan ediyorsunuz. Hep bir mağduriyet algısı.

Abdullah hocanın yaptığı Beşiktaş taraftarlarının yaptığı gibi kulüpçülüktür. Abdullah Avcı kendi nezlinde kariyerini bitirebilecek bir kumar oynamıştır. Ama devlet büyükleri bunu değil Galatasray'ı eleştirmeye başlaması da ayrı bir ironi. Kumarın sonucunu pazartesi öğreneceğiz.
    ''You wouldn't steal a handbag. You wouldn't steal a car. You wouldn't steal a baby. You wouldn't shoot a policeman. And then steal his helmet. You wouldn't go to the toilet in his helmet. And then send it to the policeman's grieving widow. And then steal it again! Downloading films is stealing. If you do it, you will face the consequences.''

• Tabi ulke puanı acısından bende mağlubiyete razı olmalarını onaylamıyorum ama sonucta onların bileceği iş. Bizim şu saatten sonra ligde puan kaybetme lüksümüz yok. Bu maçta puan kaybı olursa, yok başakşehir uefaya yedek kadro cıktı bize şu kadroyla çıktı kimse demesin. Şampiyonluk yarışında devam edeceksek maci kazanmamız şart.

https://forum.donanimhaber.com/avrupa-macina-yedek-kadroyla-cikip-0-puan-alan-ama-turkiye-liginde-basarili-olan-abdullah-avci-ve-basaksehir-klubu--119933376#119933376

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 21 Ekim 2017; 2:06:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.