Şimdi Ara

Baros Transferi Hakkında Gerçekçi Yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hayırlı olsun baros,eminim herkesi heyecanlandırmıştır bu transfer.Ama benim kafama takılan bazı noktalar var.Adnan polat daha iki gün önce uzun boylu pres yapan bi forvet alıcaz demişti baros bu tanıma uyuyormu size?Baros'u sadece portekiz-çek cumhuriyeti maçında izlemiştim ve hayran kalmıştım tam bir yırtıcı forvetti pepe ile carvalhoyu manyak etmişti o maçta inşallah o performansını bizde de gösterir ama istatistiklerine bakıyorum çok golcü bir oyuncu değil.Kısacası baros bizim aradığımız forvetmiydi?Herkesten gerçekçi yorumlar bekliyorum umarım sadece isim transfer etmemişizdir cismi de vardır.

Arkadasında Arda Lincoln ve Kewell gibi isimler oldugu sürece çok güzel işler yapacaktır...
    Bence tam aradıgımız bir forvet

�� Welcome To Hell ��
  • Milan Baros un arkasında kalan futbolcular çok gol atıyor.Milan Baros zaten çok golcü bir futbolcu değildi.Liverpoola giderkende Çek liginde öyle çok gol atıp ,Avrupada az atmadı zaten.Özelliği o gerisindeki Arda,Lincoln,Kewell gibi isimleri daha etkili kılıyor.Defansla boğuşuyor,Defansı peşinden sürüklüyor.
  • benimde böyle şüphem vr.ilerde top tutabilecek havadan toplar indirecek pivot santrafora ihtiyacımız var baros bunu nekadar yapar diye düşünüyordum.ama sonra salla bunu ya barosu galatasaray forması ile seyredecem diye düşündüm beyler daha 27 yaşında bu adam.yetenekleri belli.eğer gsde tutunursa çok büyük işler yapar kimsenin şüphesi olmasın.
  • futbol piyasası ve lig bazında degerlendirilirse bizim ülkemize büyük takımlarda çok gol atan futbolunun zirvesinde isimler gelmez zaten ya alt sıra takımlarında cok gol atan yada büyük takımlarda ıkıncı planda kalan oyuncular gelir Baros ta bu açıdan iyi bir transfer yaşı 27 yani futbolu kafasında bırakmış fakat ilan etmeden önce son bir vurgun daha diyip,parasını aldıktan sonra bir sene sahada dolaşacak bir oyuncu da değil umarım iyi işler yapar
    Pekçok delikanlı yarınımız yok diye ağlaşıyor, onların sadece hedefi yok.
  • muthis pres yapar ama hava toplarini indirebilir mi bilmiyorum

neden derseniz arda çok orta yapan bir oyuncu değil daha çok çalımını atıp 0 a girerek yerden bir orta yaparak tek topta forveti golle buluşturuyor. yapamazsa ceza sahasına paralel şekilde içeri giriyor ve pas yapıyor.

kewell ise zaten bana göre tam bir kanat adamı değil. ortaları iyi fakat o da topla oynamayı seviyor ve çalımlar ile kendisi ceza sahasına girmeyi seviyor. zaten şutları da gayet iyi olduğundan 2. bir forvet gibi oynuyor

nonda sırtı dönük oynayabilecek kalıpta bir oyuncu. ayrıca baros asist yapmayı seven bir forvet dolayısıyla 2 si iyi iş çıkarır bana kalırsa

lincoln ara paslarını iyi atıyor. baros bu topları sever 1 çalımla kaleciyle karşı karşıya kalır vurur topu köşeye.

yani iyi transfer oldu bence.

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

şimdi mantıklı düşündüğümüzde aslında bize uzun boylu bir santrfor çok da gerekmeyecek

neden derseniz arda çok orta yapan bir oyuncu değil daha çok çalımını atıp 0 a girerek yerden bir orta yaparak tek topta forveti golle buluşturuyor. yapamazsa ceza sahasına paralel şekilde içeri giriyor ve pas yapıyor.

kewell ise zaten bana göre tam bir kanat adamı değil. ortaları iyi fakat o da topla oynamayı seviyor ve çalımlar ile kendisi ceza sahasına girmeyi seviyor. zaten şutları da gayet iyi olduğundan 2. bir forvet gibi oynuyor

nonda sırtı dönük oynayabilecek kalıpta bir oyuncu. ayrıca baros asist yapmayı seven bir forvet dolayısıyla 2 si iyi iş çıkarır bana kalırsa

lincoln ara paslarını iyi atıyor. baros bu topları sever 1 çalımla kaleciyle karşı karşıya kalır vurur topu köşeye.

yani iyi transfer oldu bence.

çok güzel yorumlamış arkadaş bende katılıyorum baros adam eksilten forvetlerden birisi.yani boşluk oluşuracak karşı defansta ve arkasından gelen takım arkadaşı gol atacak

• En kötü senaryoyu dusunursek eger;

Baros Allah korusun sakatlandı veya hic performans gosteremedi. Nonda ve Umit Karan var. Nonda formda Umitin artık bu sene beklenen patlamayı yapmasını bekliyoruz. En kotu iyi bir yedek olur. 7 milyon Euro verdik yedek kalır mı diye bisey yok iyi oynamassa yedekte oturur. Buyuk kulup boyle olunuyor. Bakınız Shevchenko...

Galatasaray takımında bu sene kadro cok alternatifli, sakat veya cezalı topcuların yerine oynuycak cok iyi adamlar var. Yerli iyi bir sag bek daha alacaz deniyor. Yeni adamin gelmesi Ugurun iyilesmesi Sabrinin varlıgı. Hersey iyi olacak diye dusunuyorum ben.

Baros dan once Oliviera ve Zigic vardı gundemde ikisi icinde cok ugrastilar ama adamlar gelmek istemedi. Oliviera icin 13 milyon Eurolardan bahsedildi (bence o kadar para gereksizdi zaten).

Sonuc olarak Glatasaraya gelebilecek su andaki en iyi isimlerden birini aldılar. Hepimizin kafasinda haklı olarak soru isaretleri var. Ama su anda guvenmekten ve beklemekten baska bir caremiz yok. Ben Adnan Baskan yonetimini destekliyorum. Daha dun Carruscalar ile ugrasiyorduk. 3 mac falan oynadi katkısı hic yoktu. Cok cabuk unutuyorsunuz. Yedek kulubesinde oturacaksa Baros otursun Carrusca degil.

• quote:

Orjinalden alıntı: pik

Ümit'in yedeği olmaması için çok çalışması lazım.

evet doğru

'İnsanlar yaptıklarımızdan dolayı bizi kötüleyecekler ama birkaç nesil sonra bize hak verecekler ve bizden övgüyle bahsedecekler.' Adolf Hitler, 1945
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

quote:

5D Mark II + 24-105 F4 L
  • quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.