Şimdi Ara

Drogba ve bir yıldız oyuncu geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'nun yakın arkadaşı olan ve Didier Drogba'nın iş ortağı olanÜmit Akbulut, Galatasaray'ın bir dünya yıldızıyla anlaştığını, bu ismi 31 Aralık'ta açıklayacağını iddia etti.

Sezon sonunda MLS ekiplerinden Montreal Impact'ten ayrılacağını açıklayan Didier Drogba'nın film, reklam ve organizasyon anlaşmalarını yapan şirketin sahibi olan Ümit Akbulut, Fildişi Sahilli golcü hakkında açıklamalar yaparken, Galatasaray'ın bir dünyayıldızı transfer edeceğini öne sürdü.Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan Akbulut, "Drogba Ocak ayında ayrılacak. Bana göre her şey mümkün. Türkiye neden olmasın? Drogba için Türkiye'deki tek takımGalatasaray olur. 7 ay önceİstanbul'a gelmişti, özlediği için. Bu sefer iki isim daha gelecek. Drogba'nın yanı sıra Galatasaray'a bir dünya yıldızı daha geliyor. Bu isim forvet değil, kaleci de değil. 31 Aralık'ta Instagram hesabıma bakın Galatasaray'ın yeni yıldızını öğrenirsiniz. Kesin geliyor. Sondakikada bunu açıklamak daha iyi olur, yoksa nazar değer. Drogba ayarında bir yıldız. Bence, Drogba'nın Galatasaray'a dönme ihtimali var. Futbolu pek konuşmuyoruz Drogba ile. Yüzde yüz bir şey olmadan konuşmayı sevmiyoruz" diye konuştu.Akbulut, Galatasaray'ın transfer edeceği oyuncunun MLS'ten olmadığını da ifade etti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimmiş acaba o dünya yıldızı?

Kaleci değil, forvet değil ve Drogba kalibresinde bi isimden bahsetmiş.

Ulan Ronaldinho mu acaba? K. Toure, şivenşitager de olabilir. Votka veya konyak da olur , kışın içimizi ısıtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ǤЅ -- 23 Kasım 2016; 19:4:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Intel Xeon E5-1680 v2 (4.75Ghz,1.38v) | EVGA Geforce GTX Titan X SuperClocked x2 SLI | Asus Rampage IV Black Edition | Corsair H115i | Corsair Dominator Platinum 8x4GB 1866mhz CL9 | Samsung 860 Pro 1 TB x2 | Western Digital Black 6TB | Phanteks Enthoo Evolv ATX TG Satin Black | EVGA SuperNOVA 1200 P2.
    OnePlus 5T 128GB Midnight Black | Apple iPhone SE 64GB Space Gray | Samsung Galaxy S7 Black Onyx
  • şuan takımın takviyeye ihtiyacı yok. selçuğun defolup sneijder'in toparlanması lazım. bu kadro lig için fazlasıyla yeterli.

Orijinalden alıntı: Olivier17

şuan takımın takviyeye ihtiyacı yok. selçuğun defolup sneijder'in toparlanması lazım. bu kadro lig için fazlasıyla yeterli.

Türkiye 1. ligi için gayet yeterli bi kadromuz var.

şuan takımın takviyeye ihtiyacı yok. selçuğun defolup sneijder'in toparlanması lazım. bu kadro lig için fazlasıyla yeterli.

hocam malesef sneijder bu saatten sonra anca eşyalarını toplar gibi geliyor bana inşallah yanılırım tabi..

Oha arkadas. Hasan Sas falanda gelsin drogba nedir daha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sağlam bir forvet ve orta saha ile Sneijder ayağa kalkar.

• Şu transfer duyum işlerinde tek güvendiğim kaynak Quakerboy.

Drogba için: "galatasaray'a dönmesi mevcut şartlarda imkansızdır. kendisinin de bu yönde bir isteği yönetime iletilmemiştir." yazdı 7 eylülde. Durum değişmiş midir bilmem. Ciddi gelişmeler olsa tekrar yazardı.

Ayrıca;

Depay için: "kendisi için manchester united ile yapılan ilk görüşme sonrasında oyuncu ile görüşmek için izin alınmıştır. ancak oyuncu yapılan ilk teklifi reddetmiş. konunun maddiyattan bağımsız olduğunu düşünüyorum. türkiye'de oynamak istemiyor gibi." demiş 1 kasımda.

Vargas için: "ocak ayında galatasaray'a transferi konusunda gelişmeler olması beklenmektedir." yazmıştı. Bir kaç gün sonra medyaya da düştü Vargas ismi. İlk yazan Quakerboy'du.

Xande Silva için: "transfer listemizdeki oyunculardan biri. ocak ayında transferi için 1 milyon euro civarında bir bütçe kendisi için ayrılmış."

Tiote konusu çok ilginç, yönetimin ne kadar beceriksiz olduğunu gösteriyor: "yazın transferin son günlerinde eller telefonda lassana diarra'dan gelecek haber beklenirken mehmet özbek kişisel ilişkileri ile ceylan çalışkan'ı buluyor. ondan ön libero için alternatif isimler bulmasını istiyor ve bu arkadaşta karar kılınıyor. oyuncu galatasaray ismini duyunca sorun çıkarmadan anlaşmak için türkiye'ye geliyor. (bu arada ceylan çalışkan oyuncunun asıl menajerini devre dışı bırakarak transferin tüm komisyonunu almak amacında. bundan ötürü transfer gerçekleşse kulüp ceza alacaktı çünkü asıl menajer ihtarname çekti.)
    mehmet özbek'in kişisel insiyatif alarak transfer yapma isteği yönetimde ufak çaplı bir krize neden oluyor. point otelde konaklayan geldiği günün gecesi 2+1 sözleşme için anlaşılan tiote (bkz: #2014583) bu krizin uzaması sonrasında sağlık sorunları bahane edilerek transfer edilmiyor."

Ve kötü haberi sona sakladım, hoca konusu: "bursaspor maçında olumsuz bir sonuç alınması durumunda igor tudor, frank de boer ve ya cihat arslan üçlüsünden biri olacak gibi gözüküyor."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 24 Kasım 2016; 19:39:36 >

• Şu Oliver17 'ı engelleyin, bana özelden yazdıklarından sonra artık ben de engeli bastım. Asıl böyle taraftarların gözü kör.

• Ya diyelim ki bir "Dünya Yıldızı" geldi. Ne olacak peki? Ne kadar kurtaracak bu GS yı? Bu saatten sonra GS nin hedefi "Dünya Yıldızı" olmamalı. Hedef ilk önce düzgün bir TD bulmak, sonra da takımdaki yaşlı hevesi bitmiş oyunculardan kurtulmak olmalı. Maaşları BJK nin yaptığı gibi çok daha alt seviyelere çekmek olmalı. Maaş GS deki gibi olursa hiç kimse kendine bir hedef koymaz. Halbuki max 2M eur olursa oyuncunun maaşı o adam kendini kanıtlayıp yurtdışına transferi düşünebilir. Yoksa en fazla 1,5M edecek adama 3,5M verirsen adam sözleşmem bitene kadar buradayım nasıl olsa der.
    Koyarsın max 1M garanti ücret üstüne de toplamda 1M u aşmayacak maç başı ücreti (perfomans pirimi her neyse) olur biter. Gelmek mi istemiyorlar o zaman gelmesinler. 2 sene belki zorlanır takım ama 5-10 senesini kurtarır. Bunlar TR için ütopya diyenler de bir zahmet BJK ya baksın.

Yanina da Serdar Aziz monte edilip bir semih-ujfalusi uyumu yakalanirsa defans cag atlar.

bir de Tolga ile De Jong'un onune, yildiz olmasina gerek yok dogru duzgun hem yaratici hem kosan bir orta saha sonra 4-3-3ile ucar gider takim.

Bu kadar basit acikcasi.

Hic taraftar gazi almak icin gereksiz maceralara girmesinler, bu takimin Ronaldinho'ya Kaka'ya Drogba'ya ihtiyaci yok.

Orijinalden alıntı: ferrotello

Şu Oliver17 'ı engelleyin, bana özelden yazdıklarından sonra artık ben de engeli bastım. Asıl böyle taraftarların gözü kör.

takımın takviyeye ihtihacı yok diyen bir beyinsizi zaten çok ta dikkate almamak lazım

Orijinalden alıntı: IMPEDIMENTA

quote:

Şu Oliver17 'ı engelleyin, bana özelden yazdıklarından sonra artık ben de engeli bastım. Asıl böyle taraftarların gözü kör.

takımın takviyeye ihtihacı yok diyen bir beyinsizi zaten çok ta dikkate almamak lazım

Benden dokuz yaş küçük, ben diyorum ki artık saygılı yazarsın umarım, verdiği cevap, akıl yaşta değil baştadır. Klavye delikanlıları ve ergenleri çok fazla burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 24 Kasım 2016; 17:10:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMPEDIMENTA

quote:

Olivier'i hiç tutmam ama ilk defa doğru birşey demiş takımın takviyeye ihtiyacı olduğunu zannetmek büyük aptallık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 24 Kasım 2016; 18:52:23 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.