Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lumedi

1.) "Bu" ve "bunun" gibi sahte fetvacılara prim vermeyin itibar etmeyin arkadaşlar.
    2.) "Kürt koridoru" çok bilinçli ve tehlikeli bir cümledir kullanmayın! kullandırtmayın! Doğrusu "terör örgütü koridoru"dur. (not kürt değilim fakat kimse milliyetini seçemez Allah'ın taktiridir.

Nereden anladın sahte fetvacı ya da terörist felan vs... olduğunu ????
  • Arkadaşlar bu siber polis ne işe yarıyor?

Adamlar senin ülkende yaşayıp, internet sitelerinden terör örgütü seviciliği yapıyor, mahallelerde yapılanmalar var, gençlerin beyinleri yıkanıyor. Ama polis hiç birşey yapmıyor bunlara karşılık. Adresini bul at içeriye. Önce içerideki haini temizle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Orijinalden alıntı: ESOES1981TR

quote:

Orijinalden alıntı: mustafarob

Herkes biliyor abd nin ab nin ne mal olduğunu ama şuan muthaciz.
    Natodan çıksak ab ye rest ceksek turtist satış-alis gitse ne olur ülkenin halı..
    Rusyaya fazla guvenmemeliyiz abd ye karşı çıkar ilişkisi için bizimle hareket ediyor şuan yarın obur gün abd onlara daha karlı bi plan verse anında sayarlar bizi.

Hocam bak sana bir video atayım genel olarak çözümün ne olduğunu anla ;

Aslında başka bir video vardı onu atacaktım ama bulamadım ama mesle genel olarak şu ; Peygamberler zulme ve haksızlığa boyun eğmemişlerdir aynı şekil eğittikleri kimseleride yani cemaatlerinide bu yönde telkin ile eğitmişlerdir rızkı veren Allah dır Kısacası Amerikanın verdiği paraya muhtaç değiliz evet enerji konusunda tekel onların parası olmadan ne petrol ne gaz ne enerji olmaz ama şunu bilin siz ne zaman Allaha (Tevekkül ) ederseniz Allah c.c. ün yardımı bu kafirlere karşı o zaman gelir

olay şu ;

HDP'yi kıskandınız diyen, Demirtaş'a çok becerikli büyük lider diyen bu zat'ın burada ne işi var?
    (fethullah gülen v2.0)

http://slogandegilsadecegercekler.com/13211698-177827699279601-236886826-n

Ben bu adamın pek çok konuşmasını dinledim PKK ve sol görüşlü örgütlerin terörist olduğunu ayrıca Demirtaşın ve adamlarının terörist olduğunu defalarca söyledi fakat şöyle bir durum var

VİDEONUN TAMAMINI BUL TAM OLARAK NE DEMİŞ KİME NE ANLAMDA SÖYLEMİŞ ONU BİLMEK LAZIM BEN NE TAYYİP ERDOĞANI NE DE BİR BAŞKASINI 3 DAKKALIK VİDEO İLE YARGILAMAM !!!!

demirtaş çıksa dese 15-20 saniye konuşsa ve şöyle dese ; ''gelin birlik olalım tek bir millet olalım vs... dese videoyu burada kesseniz konuşmanın devamında bütün kürtleri tek çatı altına çağırıyorum vs.. dese şimdi birlik sözcüğünden bütün Türk milletini mi anlamalıyım yoksa videonun geri kalan kısmını da izlemeli miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyres

Arkadaşlar biraz Keyfinizin yerine gelmesini istiyorsanız bakın

https://twitter.com/ihanetebedel

Hocam büyüksün. Mastürbasyon malzemesi çıktı desem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusyunus1

quote:

Orijinalden alıntı: isimsizsayko

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷
    Foto temsili eski bir fotodur

Menbiçte köpeklerin tankları varmış galiba.Neyse F-16 lar ezer geçer

Tank vs Tank savaşı olması imkansız zaten.Bizimkiler F-16 larla vurur direk Tank vs Tank savaşı riskine girmeyiz.

güdümlü askeri yer füzeleri yeterli zaten, askeri envanterimizde var.Uçakların bıraktığı bombaların maliyetine yazık.5 adet askeri mobil güdümlü füze ve iki adet yedek başlık ile 10 en fazla en kötü 5 tank hurdaya ayrılır.Ortalama maliyeti 600-900 bin dolar civarı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Türk ordusu çok zayıf ne yazıkki askerlerimiz iyi hoşta teknoloji olarak kim ne derse desin ortadoğunun en büyüğü olacak kadar değil emin olun tankların hepsi son model değil ne yazık ki çöp tanklarda çok eski teknoloji silahlarda öyle deniz kuvvetlerini katmıyorum bile hava kuvvetleride idare ediyor yabancı ülkelerden aldığı savaş uçaklarıyla en iyi pilotlar bizde yeaaa mantığında takılıyoruz işte.

Sınırda kullanılan tanklar m60. 1960 model abd tankı :D ama olsun tank tanktır vurdumu uçurur hem İsrail tarafından çoğu modernizasyona tabi tutuldu diye biliyorum.

Şuan Antep civarına istanbuldan Trakya'dan leopard 2a4 ler gidiyor ama Almanya'dan alınırken yapılan anlaşmaya göre güneydoğu Anadolu bölgesinde kullanılması yasak. bu durumda ne olacak bilmiyorum. Leopard tankları güzel ama arıza yaptığında yapılması m60 tanklarına göre ( m60 lara askeri jargonda kara düzen derler , arızacılğı kolaydır) elektronik motor olduğundan bariz zor. Hem leopard konusunda uzman olan teknisyen sayısı ise oldukça az. Bu da diğer bir durum.

O kadar ağızdan düşmeyen Altay tanklar nerede ben onu merak ediyorum. Yoksa kendi ürettiğimiz yerli malı da mı kullanmamız yasak? Bana seçim aracı gibi geldi şu an Altay tankı.

• Ulan bir bırakmadınız be şu ortaçağ kafalı fetvacı kılıklı yobazların peşine takılmayı, ondan sonra yok efendim niye hala
    teknolojide gerideyiz diye ağlayın. Bu kafa bu millette var oldukça bugün fetö temizlenir yarın hötö çıkar.

Şurada saçma sapan tartışmalar yapmayın da konuyla ilgili bir bilginiz varsa paylaşın.
  • Beyler şöyle ılık ılık, ağlayan hewal twitterları arıyorum.

Elimizdeki hesapları paylaşalım lütfen
  • ilhan032 kullanıcısına yanıt
    Bu adam fıkrasına gülünmeyen adam değil mi?
  • TSK çok mantıklı ilerliyor. Fırat nehri tarafından aşağıya iniyor. Bu çok iyi orda bizim fırat koridorumuzu açarsak ypgnin batı bölümünü çaresiz bıraktırırız.

Fazla ilerleyemez zaten fırat tarfında tsk-öso,batı tarafında ışid arada sıkışıp gider.

Sonra afrin bölgesi tamamen temizlenmeli.

Daha sonra ırak bölgesi ara açılması yapılmalı.

• Ben 1 ve 2 diye ayırdım ama siz özellikle karıştırmaya çalışıyorsunuz.
    1.) si bu şahıs benim mesleğim ile ilgili youtube ta hiçbir bilgisi olmadan olumsuz ve karalama yaparak fetva vermiştir kendisine 10 larca defa ulaşmaya çalıştım yok özel kalem müdürü yok sekreteri bilmemne hep kaçtılar gerçekleri duymaktan.
    2.) si isimlerini saymak istemiyorum şu anda ülkemizin güneyinde ordumuz ne yapıyor bir fikriniz varmı? Operasyon kürtlere değil terör örgütlerine yapılıyor bu örgütler akdenize ulaşıp baştan başa o bölgede kalıcı olmaya çalışıyorlar bilmem ayırımı yapabilecekmisiniz???
  • Ben bu pkklilarin cirit attigi yerde yasiyorum bakin hic unutmam 10 yaslarimda falanim mahalle maci yapacagiz karsi takim full pkkli, iclerinden biri Gs formasi almisti ve hemen arkadasiyla turk bayragini sokmeye baslamisti, adamlar cocuklarini da boyle yetistiriyor, gecen sene 8-9 yasinda velet bana cuma vakti camide turk musun kurt musun diye soruyo bu adamlar iflah olmaz, acimak yok bunlara gordugum en cahil irk bunlardir, bakin her seyi sorabilirsiniz ben bu adamlari cozdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lumedi

Ben 1 ve 2 diye ayırdım ama siz özellikle karıştırmaya çalışıyorsunuz.
    1.) si bu şahıs benim mesleğim ile ilgili youtube ta hiçbir bilgisi olmadan olumsuz ve karalama yaparak fetva vermiştir kendisine 10 larca defa ulaşmaya çalıştım yok özel kalem müdürü yok sekreteri bilmemne hep kaçtılar gerçekleri duymaktan.
    2.) si isimlerini saymak istemiyorum şu anda ülkemizin güneyinde ordumuz ne yapıyor bir fikriniz varmı? Operasyon kürtlere değil terör örgütlerine yapılıyor bu örgütler akdenize ulaşıp baştan başa o bölgede kalıcı olmaya çalışıyorlar bilmem ayırımı yapabilecekmisiniz???

1-Ben sana şunu sordum bu adamın sahte fetvacı olduğunu nereden anladın dedim onu sordum ayrıca senin mesleğinle ilgili bir açıklama yapmışsa kanıt sunmuştur! sakıncası yoksa mesleğin nedir açıklar mısın? birde o haksız fetva verdiği videoyu link atar mısın ne demiş merak ettim bilgim varsa ispatları ile demek istediğini bende açıklamaya çalışayım

2-)Ben kürt ya da terör vs... bir şey örgütü demedim ya da kimseyi suçlamadım bence dikkatli oku yazılanları okuman gereken satırın ayrımını yapamadın kanaatindeyim!

• Videoları izlemedim fakat İslam güzeldir yücedir bunu bilir inanırım. Fakat o bağnaz Arap toplumunun liderlerinden hiç dini ön planda tutan dini propagandalarla insanları yönlendirmeye çalışan ya da yaptığı izlediği politikalarda din için çalılştıklarını duyamazsınız. Onlar için önemli olan Arapın üstünlüğüdür. Biz Türkün üstünlüğünü düşünelim dini unutalım demiyorum. Ama din ile devlet siyasetini, ordu hamlelerini ortak noktada buluşturmaya çalışmayalım. Çünkü biz oraya Türkiye Cumhuriyetinin toprak bütünlüğünü korumaya gittik. Cihaddır, Gazadır İslamı korumak üzere İslama saldırana yapılınca kutsal şeylerdir ama 21. yüzyıldayız biz oraya bunlar için gitmedik.

Kim Müslüman kim değil, kim doğru Müslüman kim yanlışı konuşmak hiçbirimizin haddine değil.
  • KortX kullanıcısına yanıt
    Seçim aracı deyince aklıma şu üzerinde hoparlörler olan otobüsler geldi istemsizce tebessüm ettim :).
    Şaka bir yana tankın testleri devam ediyor. Nihai modeli 2017 nin ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak ki zaten envantere girmiş bile olsa cerablus operasyonlarında kullanılacağını sanmıyorum. Zira o beğenilmeyen m60 lar modernize edilmiş aletlerdir. TSK nın envanterinde tek kötü ürün vardı onu da tübitak halletti sağolsun HGK leriyle.Tamam ütopik düşünmek aşırı saçma ama Türk ordusunun kara kuvvetlerini asla küçümsemeyin. Ayrıca MPT 76 lar mı eski teknolojilermiş Bora-12 lermi? Burun kıvrılan g3 ün mermisiyle açılmış bir yara gördünüz mü hiç bilmiyorum ama emin olun fikirleriniz değişecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Ben bu pkklilarin cirit attigi yerde yasiyorum bakin hic unutmam 10 yaslarimda falanim mahalle maci yapacagiz karsi takim full pkkli, iclerinden biri Gs formasi almisti ve hemen arkadasiyla turk bayragini sokmeye baslamisti, adamlar cocuklarini da boyle yetistiriyor, gecen sene 8-9 yasinda velet bana cuma vakti camide turk musun kurt musun diye soruyo bu adamlar iflah olmaz, acimak yok bunlara gordugum en cahil irk bunlardir, bakin her seyi sorabilirsiniz ben bu adamlari cozdum.

Dünyanın en leş insanları bunlar sanmıyorum daha pislikleri olsun

• Creaker kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için sağolun hocam. Bir de yerli araba vardı seçim aracı. Bu da mı öyle yoksa dedim. Seçimde duyduk adını. Bir daha ne gören, ne de duyan oldu .
  • quote:

Ben bu pkklilarin cirit attigi yerde yasiyorum bakin hic unutmam 10 yaslarimda falanim mahalle maci yapacagiz karsi takim full pkkli, iclerinden biri Gs formasi almisti ve hemen arkadasiyla turk bayragini sokmeye baslamisti, adamlar cocuklarini da boyle yetistiriyor, gecen sene 8-9 yasinda velet bana cuma vakti camide turk musun kurt musun diye soruyo bu adamlar iflah olmaz, acimak yok bunlara gordugum en cahil irk bunlardir, bakin her seyi sorabilirsiniz ben bu adamlari cozdum.

Gazi Mah. mi hocam?

• RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Hocam bakin 18 yildir burada yasiyorum arka yolda Serap Eser'i komsumuzu oldurdu bunlar, bakin bu adamlari bir cogunuz tam tanimiyorsunuz en iyi ben bilirim, durduk yerde gelir laf atar, atiyorum yere parasi dussun uzanip eline ver bi tesekkur bile etmez okuz bunlardan daha anlayisli, merdivenlerde cekirdek citlar kola icer, copunu birakir gider, arabalara vura vura top oynar, buyuk birisi burda top oynamayin dese tmm der yine oynar, diklenir vs, yahu neler neler var.

• quote:

Hocam bakin 18 yildir burada yasiyorum arka yolda Serap Eser'i komsumuzu oldurdu bunlar, bakin bu adamlari bir cogunuz tam tanimiyorsunuz en iyi ben bilirim, durduk yerde gelir laf atar, atiyorum yere parasi dussun uzanip eline ver bi tesekkur bile etmez okuz bunlardan daha anlayisli, merdivenlerde cekirdek citlar kola icer, copunu birakir gider, arabalara vura vura top oynar, buyuk birisi burda top oynamayin dese tmm der yine oynar, diklenir vs, yahu neler neler var.

Kanarya mı hocam oraları avucumun içi gibi bilirim :) Lanet insanlar gerçekten kanaryadan çatışma haberi vs duyuyorum bende sürekli allah kolaylık versin

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.