Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah razı olsun inşallah bir gün herkes sizinle aynı fikirde olur genelleme yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

Türkiye de medeniyet ne arar. Madem bahsediyorsun o zaman metrobüste yiyişenlerden , bayanları taciz edenlerden, yaşlılara yer vermeyenlerden ,hiç yer olmamasına rağmen araya sıkışmaya çalışanlardan,sürekli birbirine küfür eden yol vermeyen şoförlerden , yol kenarlarında içenlerden, balicilerden,sırf doğulusun diye sana ev vermeyenlerden de bahset bu liste uzar gider bunları yapanların hepsi kürt mü? Ben vanlıyım ve bu saydıklarımın çoğu benim memleketim de olmaz ırkçılık yapmayın.
    Not: yukarıda mercedesi olanlar falan var hepsi tozcu yazmışsın bizim de var ama çok şükür alın teriyle aldık

Bunları takma hocam,hayatlarında birkaç kürt görmüşler onlar üzerinden genelleme yaparlar.Bunların güneydoğuya gittiklerini hiç zannetmiyorum
    Çoğu türk olarak övünür ama soylarına baksak değişik çıkar.
    Ben gerçek türklerin ırkçı olduğunu düşünmüyorum

• Avrupa'lı Amerika'lı hatta Arap bazı şerefsizler keyifle tv izler gibi Suriye'deki durumu izleyip,

ordumuz ve askerimiz hakkında aşağılayıcı, burada söylemek istemediğim abuk subuk yorumlar yapıyorlar videoların, resimlerin altına, cinlerim tepeme çıkıyor.

İnşallah tez zamanda bu şerefsizlerin başına 1000 beteri gelir, kafalarını camdan dahi çıkaramazlar.

Elin Portekizli dallaması bile bize düşman, bu nasıl kindir aklım almıyor.
  • quote:

Allah razı olsun inşallah bir gün herkes sizinle aynı fikirde olur genelleme yapmaz

Biz asıl anadolu türkleri olarak, dininize ve vataniniza sahip çiktiginiz sürece sizi asla bölüculerin safina ittirmeyecegiz.

Suçsuz kürtleri asagilayip suça mecbur birakiyorlar. Sanki kendileri ırklarını seçip de gelmişler dünyaya.

İnsanlari secimleriyle yargilayabilirsiniz beyler. Secemedikleri ile değil.

Bizim savaşımız bölücü hewallerle. Bu ayrimi yapmazsaniz Pkkya hizmet etmis olursunuz.

• KerKenezZzZ kullanıcısına yanıt
    Herkesi kendin gibi görme

• “Ey insanlar! Muhakkak ki biz, sizi bir erkekle bir dişiden yarattık. Ve sizi millet millet, kabile kabile yaptık ki, tanışıp kaynaşasınız. Allah katında en şerefliniz Ondan en çok korkanınızdır.”
    (Hucurat suresi, 13) yazayimda musluman adam irkcilik yapmaz hayirli geceler cümletten.

• quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

quote:

Biz asıl anadolu türkleri olarak, dininize ve vataniniza sahip çiktiginiz sürece sizi asla bölüculerin safina ittirmeyecegiz.

Suçsuz kürtleri asagilayip suça mecbur birakiyorlar. Sanki kendileri ırklarını seçip de gelmişler dünyaya.

Bizim savaşımız bölücü hewallerle. Bu ayrimi yapmazsaniz Pkkya hizmet etmis olursunuz.

Ağzına sağlık kardeşim milliyetçilik yapan teröre hizmet eden yediğine ihanet eden haindir. Türk Kürt farketmez. Bu ülkeye dinine sahip çıkan bu ülke için çalışan her bireyden Allah C.C. razı olsun.

• Ya arkadas siz anlama ozurlumusunuz ben Adiyamanliyim benim tokatli arkadasimda var, Erzincanlida, Sivaslida insan gibi olduktan sonra ve ayni bayragi severek yasadiktan sonra kim size ne desin ama siz kendinizi ayristiriyorsunuz, kanaryada, gazi mah.'de yasayan sizmisiziniz, adam bu bayragi inkar ediyor, 20 yildir sehirde kendini gram yetistirememis okuzun teki, molotof atiyor ben kurdum mardinliyim diyor, adam kelesle mobese tariyor ben kurdum sirnakliyim diyor ister istemez tum dogunun imaji lekeleniyor ama Allah'tan benim memleketim Adiyaman'in halki Pkk'dan nefret eder isi olmaz ama teror olaylarina adi karisan illerde maalesef iyi insan varsa bu Pkkli yuzunden imaji zedeleniyor kendini ifade etmekte zorlaniyor aci ama gercek, onlarinda yapmasi gereken her defasinda devlete bagliligini gostermek icin Hdp'ye oy atmamak, vergisini odemek vs. Sucu birazda kendinizde arayin Van'da deprem oluyo o kadar yardim gidiyo sonraki secim Hdp fark atiyo simdi bunu nasil anlatacaksin disaridaki adama Van'daki herkes oyle degil desende o adam icin Van artik bitmistir, o yuzden bu pkk ve pkklilari bitirmezsek bu ulkede huzur yok.

• nayir kullanıcısına yanıt
    Milliyetçilik yapan teröre hizmet mi ediyor? Kardeş bi beyin nakli yaptır istersen bu ülke milliyetçiler tarafından kuruldu, aklını başına devşir.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KerKenezZzZ -- 29 Ağustos 2016; 2:03:43 >
  • işte video ben bu işi yapıyorum parada kazanıyorum ama insan bilmediğinin düşmanı daha ne diyeyimhttps://www.youtube.com/watch?v=LP2So-MACZQ bu ise yüzlerce üyemden biri olan dayı mın face hesabındaki resmi videohttps://www.facebook.com/Serdar.Lyconet/videos/10208233160438991/
  • quote:

quote:

Asıl sorun orada zaten insanlarda bu bilinç yok. eğer baştan beri bu bilinç olsaydı belki de bugün bu lanet terör olmayacaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: temür

Milliyetçilik yapan teröre hizmet mi ediyor? Kardeş bi beyin nakli yaptır istersen bu ülke milliyetçiler tarafından kuruldu, aklını başına devşir.

Benim aklım başımda dinimiz milliyetçilik yapmayı reddediyor sen istediğini düşün.

• Kimse irkini kendi istegi ile secmedi sonucta turk,kurt,laz,cerkez,ermeni,rum ne fark eder ayni bayragin altinda yasamayi kabul ettiysen sorun yok ama ben kurdum kurtculuk yapayim dersen veya ben turkum turkculuk yapayim dersen olmaz biz Osmanli gibi bir imparatorlugun devamiyiz dogal olarak tek bir irk yasamiyor bu ulkede, birbirimize saygi duyacagiz ama sen bu bayraga ihanet ettigin an olumude goze alacaksin bu kadar net. Bu bayraga da ihanet eden kitle ben kurdum diyor haliyle bircok insan kurt=pkk goruyor bu algiyi yikmak icin, pkk nin bitmesi sart.

• quote:

Orijinalden alıntı: nayir

quote:

Benim aklım başımda dinimiz milliyetçilik yapmayı reddediyor sen istediğini düşün.

senin dinin, benim değil.
  • Bizim insansız hava araçları 'flight radar' sitelerinde görünüyor böyle bir saçmalık olabilir mi?

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

• quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Böyle batılı salaklar da var;

https://www.instagram.com/bruskeliser/

Eski fotoğraflarına bakınca hayatı boyunca ota fazla takılmış malın teki gibi duruyor. Aksiyon bulayım, hem belki bir iki tane de eşşeğe varırım diye gelmiş herhalde. Ölmeyi bayılmak sanıyor gerizekalı.

Patrick isimli bir kürt . Umarım ölür
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nayir

quote:

senin dinin, benim değil.

Zaten senle aynı dine tabi olacak diye bir derdim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Stuka Bismarck

quote:

quote:

quote:

Asıl sorun orada zaten insanlarda bu bilinç yok. eğer baştan beri bu bilinç olsaydı belki de bugün bu lanet terör olmayacaktı

Che konusunda ne yazdın? "...halkım için eşkiya olurum" gibi bişey yazdın. Bu mesajın altında yatan mana da "terörü doğuran türklerdir" mesajı yatıyor. Bu paranoya falan değil. İçten içe kafanda dolaşan şeyler. Umarım terör örgütüne katılıp niyaziler ligine katılmazsın.

Burada insanların kürtlere olan tepkisinin bir sebebi var. Bu tepki diğer azınlıklara yapılmıyor? Neden acaba diye sordun mu? Kürtlerin çoğu pkk ya destek olduğu için.

Benim 20 yaşında gencecik askerim, babacan binbaşı arslan kulaksız, zorunlu askerlik hizmetini yapmak için oraya gönderilmiş ve şehit edilmiş binlerce er. Terör örgütü bunları yaparken, bombaları döşerken, hendekleri kazarken, bölgeden eleman temin ederken, silah depolarken, mal kaçırırken vs vs, siz sadece izlediniz azizim. Kılınızı kıpırdatmadınız. Bazen o namlular size dönünce yıkıyorsunuz ortalığı ama? Yani biz bütün bunları ülkemizdeki ümmetçi taife gibi unutmayız.

Dua edinde insanların verdiği tepki sanal alemde sınırlı kalsın

"kralın sofrasında soytarı olacağıma, halkımın davasında eşkiya olurum " söz bu şekilde ben meclis başkanına ithafen yazdım ama böyle düşünen birinin olacağını hiç düşünmedim. Bence bugün meclis başkanına verilecek en büyük yanıtlar dan biri buydu. Geri kalanına cevap vermeyecem çünkü ne söylesem de boş.

Not:geçen sefer de söyledim benim askerim demekten vazgeç asker hepimizin askeri senin benim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V-for-vandetta -- 29 Ağustos 2016; 2:48:32 >

• Simdi gozlemlerimden yola cikarak herhangi bir kurt icin soyleceklerimi dikkatli okuyun arkadaslar, kuvvetli bir vatan, millet,bayrak sevginiz yoksa veya kucuksemek icin degil biraz cahilseniz, herhangi bir hpd milletvekili bir konusmasinda biraz kurtculuk yapsin kaniniza dokunsun aninda Hdp'ye kayar duruma geliyorsunuz bunun sonucunu secimde gorduk pkk ile alakasi olmayan memleketim Adiyaman'da Hdp nasil yukselise gecti (Adiyamaninki cahillikten) ama bazi iller varki onlarin hdpye kaymasindaki neden yeterince kuvvetli vatan sevgisine sahip olmamasi... Tekrarlanan secimde Adiyaman hatasindan donmesini de bildi cunku yanlis yaptiginin farkina vardi adiyaman. Adiyaman halkinin bir bolumu cahilliklerinden ilk secimde hdp'ye vermislerdi, fakat bazi iller varki sonuc yine degismedi iste o illerin vatani yonden bunyesinin ne kadar zayif oldugunu herkes gordu. Pkk'ya adi karismis illerin duzelmesi cok zor o illerde vatanini seven kurtlere yazik oluyor ama kuru yaninda yas da yaniyor ve yanacakta, kurtlerin atiyorum yarisi Pkk destekcisiyken, destekcisi olmayanlarin biraz kurtluklerinden uzaklasmasi gerektigini dusunuyorum cunku pkk kurtculuk yapmaya devam ettikce ben kurdum diyen herkes pkkli olarak algilanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyüp1907 -- 29 Ağustos 2016; 2:49:29 >

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.