Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.768.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YPG Spox: Turkey's objective in invading Jarablus is only to help ISIL rebreathe again.

• YPG dedim PKK değil. YPG'nin elinde olsa çoktan görmüştük Javelin tarafından vurulan IŞİD Tanklarını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isimsizsayko kullanıcısına yanıt
    YPG Official Spokesperson: How the Baath Government in Hasakah drunk a cup of poison, the Turkish state will drink the same cup in Jarabulus/Manbij.

Bu daha komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisconnectusErectus35

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Bugüne kadar alınan yer kadar sadece gün içinde yer alınmış ama arkadaşlar yavaş ilerleniyor diyor. Arkadaşlar daha kaç defa söylemek lazım orada cod filan oynanmıyor. Bakın aynı yerde dolaşan tank bile anında vuruluyor. Artık biraz aklı başında konuşun

Hayırdır hocam kaynağı belli bir harita paylaştım nerden çıktı cod falan. Ben aklı başında olmayan ne söylemişim

Yok hocam eleştirim diğer arkadaşlara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ferrari kullanıcısına yanıt
    YPG Javelin var
    BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma ama bu işlerden anlamıyorsunuz. Elimizde son derece iyi modernize edilmiş m60 t sabralar, leopard 2a4 ( ASELSAN ng paket ile istenilirse mıdernizasyondan geçirilebilir) ve ASELSAN modernizayonundan geçmiş leopard 1T ler var. Ayrıca m60 pattonları küçümseme. Atış kontrol sistemleri güncellendi ve 170 mm era zırhı var. Elektronikleri de yenilendi. Maalesef buradaki sıkıntı ABD ve rusyanın peynir ekmek gibi atgm ve manpads dağıtmasıdır. Bu gün hiç bir tank javelin, kornet, Milan ve muadil sistemler karşısında %100 korunmaz. En son İsrail & Hizbullah savaşında mısır patlatması gibi merkava patlatmışlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet legal işler yapar illegal işler yaparsak bence başımıza dert alırız ab ustunuze gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

ülke boka sarmış halen tayyibde tayyib..ogün 11 polis şehit akşam köprü açılışı büyükbaşların yüzlerinde gülüçükler devam edin siz hakettiginiz gibi yönetilirsiniz

Köprüyü geri kapatsınlar? Tamam çalgı cengi olmamalı ama açılış tabiki yapılacak. Bunun neyi garip arkadaş?

Normal şartlarda böyle acı bir haber alındığında bu tarz işler birkaç gün ileri bir tarihe alınır.
    Ama adamlar da haklı birkaç gün sonra yine aynı acı haberler olacağı için birşey farketmeyecek.Öyle erteleme yaparlarsa hiç açamazlar belki.

O konuda haklısınız hocam da şu günler zaten yoğun geçecek gibi duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tyres kullanıcısına yanıt
    Ya lutfen yanlış anlamayin ama sunların yüzlerine bakın ben teroristim diye bağırıyor bukadar cahil ırk gormedim ben bos dava uğruna milletin kopekligini yapiliyorlar

• Bu da konuya şahsi bakış açımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

Kusura bakma ama bu işlerden anlamıyorsunuz. Elimizde son derece iyi modernize edilmiş m60 t sabralar, leopard 2a4 ( ASELSAN ng paket ile istenilirse mıdernizasyondan geçirilebilir) ve ASELSAN modernizayonundan geçmiş leopard 1T ler var. Ayrıca m60 pattonları küçümseme. Atış kontrol sistemleri güncellendi ve 170 mm era zırhı var. Elektronikleri de yenilendi. Maalesef buradaki sıkıntı ABD ve rusyanın peynir ekmek gibi atgm ve manpads dağıtmasıdır. Bu gün hiç bir tank javelin, kornet, Milan ve muadil sistemler karşısında %100 korunmaz. En son İsrail & Hizbullah savaşında mısır patlatması gibi merkava patlatmışlardı.

Haklı olabilirsin fakat bunca teknolojik silah benim askerimi koruyacak düzeyde değilse yeterli değildir o 1 şehit verildi mi verildi onlarda son teknoloji tanksavar varsa sende o tanksavara karşı koyacak tank olacak benim için güçlü silah güçlü ordu budur.

• m60 ları eritip altay yapsak ya..

cidden bilmediğimden soruyorum.. bu çelik eritilip tekrar kullanılabiliyor mu.. komik oldu evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

Haklı olabilirsin fakat bunca teknolojik silah benim askerimi koruyacak düzeyde değilse yeterli değildir o 1 şehit verildi mi verildi onlarda son teknoloji tanksavar varsa sende o tanksavara karşı koyacak tank olacak benim için güçlü silah güçlü ordu budur.

güçlü ordu ankaradan attığın füzeyle menbiçin merkezini vurabilmektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Türk ordusu çok zayıf ne yazıkki askerlerimiz iyi hoşta teknoloji olarak kim ne derse desin ortadoğunun en büyüğü olacak kadar değil emin olun tankların hepsi son model değil ne yazık ki çöp tanklarda çok eski teknoloji silahlarda öyle deniz kuvvetlerini katmıyorum bile hava kuvvetleride idare ediyor yabancı ülkelerden aldığı savaş uçaklarıyla en iyi pilotlar bizde yeaaa mantığında takılıyoruz işte.

Sınırda kullanılan tanklar m60. 1960 model abd tankı :D ama olsun tank tanktır vurdumu uçurur hem İsrail tarafından çoğu modernizasyona tabi tutuldu diye biliyorum.

Şuan Antep civarına istanbuldan Trakya'dan leopard 2a4 ler gidiyor ama Almanya'dan alınırken yapılan anlaşmaya göre güneydoğu Anadolu bölgesinde kullanılması yasak. bu durumda ne olacak bilmiyorum. Leopard tankları güzel ama arıza yaptığında yapılması m60 tanklarına göre ( m60 lara askeri jargonda kara düzen derler , arızacılğı kolaydır) elektronik motor olduğundan bariz zor. Hem leopard konusunda uzman olan teknisyen sayısı ise oldukça az. Bu da diğer bir durum.

• Tyres kullanıcısına yanıt
    Resimdeki pek Javelin'e benzemiyor. Daha çok İranlı çakmaları gibi. Videosunu da izledim bir arkadaş yazmış. Oradaki de pek Javelin gibi durmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyres

YPG Javelin var
    BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

Fistanlı teröristlere bak sen o javelini müsait bir yerlerine sokmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafarob

Devlet legal işler yapar illegal işler yaparsak bence başımıza dert alırız ab ustunuze gelir.

üstümüze mi gelir adamlar üstümüzde felan değil direk içimizde nato üslerinden silah yardımı yapıyorlar açıkça o silahla bizim askerlere saldırıyorlar olması geren JİTEM dir sokak aralarında gördüğün yerde bitireceksin işlerini olması gereken bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

m60 ları eritip altay yapsak ya..

cidden bilmediğimden soruyorum.. bu çelik eritilip tekrar kullanılabiliyor mu.. komik oldu evet

Kullanılıyor tabii kullanılmaz olur mu

• Daha önceden suriyede ki bazı terör guruplarının başları ile görüşülmüş deniyor.
  • Ferrari kullanıcısına yanıt
    resimde ki javelin nişangah optiğinden açıkça belli
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.