Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (1121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (6 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.771.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11191120112111221123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amin.
  • Beyler! Ülke yönetiyoruz, ülke!

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

• PKK/YPG terör örgütü sempatizanlığı ve örgüte yakınlığıyla bilinen Aylina Kılıç, sosyal medya hesabından Afrin'de kadın- erkek, çocuk-yaşlı demeden bir çok sivilin silah altına alındığını gösteren bir paylaşım yaptı.

PKK,
    #Afrin'de bulunan birçoğu öğretmen 350 kadını silahlandırıp cepheye sürdü.
    Çatışmada öldürüldüklerinde "siviller katledildi" algı çalışmasında kullanılmaları muhtemel gözüküyor.

Bunlarda sivil he...İş çok başka merhalelere gidiyor,Afrin'in %98'i terörist kimse kimseyi kandırmasın

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 25 Ocak 2018; 10:3:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKaptanReisTR

PYD/YPG nin elinde bulunan ilginç zırhlı araç

Ne fırlatıyor bu osuruk mu

• Rdiesel kullanıcısına yanıt
    bunlar sivilse biz neyiz anasını satıyım elinde ak-47 ile geziyor.
  • Rus askerleri Tel Rıfat bölgesinden de çekildi. Yakında Azez ve Mare'den Minnig ve Tel Rifat'a saldırı görebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

PKK/YPG terör örgütü sempatizanlığı ve örgüte yakınlığıyla bilinen Aylina Kılıç, sosyal medya hesabından Afrin'de kadın- erkek, çocuk-yaşlı demeden bir çok sivilin silah altına alındığını gösteren bir paylaşım yaptı.

PKK,
    #Afrin'de bulunan birçoğu öğretmen 350 kadını silahlandırıp cepheye sürdü.
    Çatışmada öldürüldüklerinde "siviller katledildi" algı çalışmasında kullanılmaları muhtemel gözüküyor.

Bunlarda sivil he...İş çok başka merhalelere gidiyor,Afrin'in %98'i terörist kimse kimseyi kandırmasın

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

arkadaşlar bişeyler yapmamız lazım sosyal medya uzerinden.bu resimleri filan pyd nin sitelerinden toplayıp önce tck ya sonrada ceşitli avrupa ulkelerine gondermemiz lazım.boyle aksama kadar burda olumlu veya olumsuz haberler gelicekmi diye beklemekden ziyade onların paylaştıgı resimlerden istibarat sağlamak gerek arkadaşlar.aramızda zehir gibi interneti kullanan bu resimleri cesitleri kurumlara gonderebilecek arkadaşlar var.lutfen duyarsız kalmayalim bu onerime.

• Konuda siyaset yapılınca kızanlar objektif davranmıyor ne yazık ki. Burda herhangi bir partinin propagandasına müsade etmiyorsanız diğer partilere de etmeyin. Konumuz bölgenin teröristlerden temizlenmesi. Bir partinin veya bir kişinin reklamı değil.

• Dikkatimi çekti Sanırım medya ile görüşme yapıldı askerlerimizin ilk günlerde çıkan o dağınık (ateş başında,yada muhabirler ile bireysel röportaj yapan vs. )görüntüleri servis edilmiyor.

• Medya artik kamera ile ordayiz burdayiz diye yayin yapmasin. Operasyon gizlilik ile olur. Birsey yapcaklarsa sinirdan haber versinler. Ordu buraya gidiyor vs demesinler. Ordu surda burda da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagatayf C kullanıcısına yanıt
    Yasaklanmışsa iyi yapmışlar, disiplinsiz ve lakayıt bir görüntü oluşturuyordu.
  • allah askerimizi korusun
  • Herkese günaydın iyi bir gün olması dileğiyle ALLAH ordumuzu muzaffer eylesin.

• Habertürk medal of honor oyununu afrin operasyonu diye yayınlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Yasaklanmışsa iyi yapmışlar, disiplinsiz ve lakayıt bir görüntü oluşturuyordu.

Katılıyorum,evet moral motivasyon yükseltilmeli ama herşeyin medyaya yansıması hoş değil,biz düzenli orduyuz.

• https://www.instagram.com/horozlr1/ kesinlikle takip etmenizi öneririm.

Ah bide görüntüler HD olsa tadından yenmezdi bunada şükür.

Askerimizin beline kuvvet Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah
  • FktMzyynBDBT kullanıcısına yanıt
    Sözde referandum sürecinde barismislardi. Şimdi nasıl araları bilmiyorum. Böyle bir süreçte PKK'lı teröristler Barzani ile çatışmayı göze almaz

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

Türkiye, Münbiç’teki PKK üstlerini vuruyor

Türk savaş uçakları, Suriye'nin kuzeyinde bulunan Münbiç'te terör örgütü PKK'nın lojistik ve silah deposunu vuruyor.

Attıkları doksana giden top gibi olsun inşallah. Bazı arkadaşlar abd askeri ile Türk askeri karşı karşıya gelir mi diye yazmış. Afrin de abd askeri yokmuydu acaba sadece membiçte mi var? ABDe operasyonlardan bilgi veriliyordur. Ben abd nin türkiyeyi şu durumda ypg için üç beş silahla satın aldığı gereksiz leşler için satacağını düşünmüyorum. En başta ABD için İran ırak Suriye hareketlerinde kilit rol oynayan incirlik var. Nereye kuracak abd benzer bi askeri üssü en yakın İsraile kurar. Karışık ırak, Suriye üs yatırımı için mantıklı deği zaten.

İşin ekonomik tarafı sürekli konuşulan bir diğer konu. Hükümetin iç politikalarda çok fazla eleştiririm. Zamlar, fazla vergi, adam kayırma, torpil, yolsuzluk.. Vs vs. Hepsi bu hükümetin içinde olan şeyler.

Amma., düşünüyorum böyle bir operasyona ülke başında CHP felan varken gitseydik dünya aleme rezil edilirdik şimdiye. Ekonomi daha giriyoruz derken iflas ederdi. Bu konuda hükümetin ayakta durması taktir edilir.

Amerika bizden vazgeçermi 3-5 terörist için demişsin.. ama geçti bile..

kıçımızı yırtıyoruz "YPG ye silah verme" diye adam diyor ki "veriyorum ve vereceğim çünkü onlar benim müttefikim.."

gizli gizli yapmıyor yani.. Başbakan ABD de görüşmelerimiz çok iyi geçti dediğinde aynı gün adamlar silah sevikiyatı yapıyorlardı ve bunu da açık açık söylüyorlardı..

Bizi sallayan yok.. kendi gücümüzü bilemedik onun bunun oyuncağı olduk.. dik duruş falan nerede... Bi Rusya ya yanaş bi ABD ye yanaş... Buna dünyanın hiç bir yerinde dik duruş demezler.. troller falan diyor ama onları kaale almayalım paralı klavyeşörler onlar:)

Bu harekata artık kimse muhalif değil.. Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır noktasına geldik..Ne yazık ki herşeyi batırdığı gibi dış politikayı da batıran Asrın Lideri bu işlerin başında ABD nin tuzağına düşüp Suriyenin sınırlarının kevgire dönmesine ve orada bir Kürt alanı yaratılmasına sebep oldu..Sınırlarımızdaki bu terörist oluşumların tek ama tek sorumlusu RTE dir başkasını aramaya gerek yok.

Şimdi de ben yine sı.tım hadi Mehmetçik temizlesin diyor.. tabi yine alkış..

CHP olsaydı ne olurdu orasını yaşamdan bilemeyiz..Ancak AKP dışındaki gelmiş geçmiş tüm partiler vatan toprağı konusunda son derece hassastılar.. ne bir ada ne bir kayalık kimseye terketmediler.. AKP nin ise Kendi toprağımız Süleymanşah türbesini nasıl terkettiği, Yunanistanın el koyduğu adalara CHP, İYİ Parti konuşurken tek ses etmediğini görmemek için kör olmak lazım.

Bildiğim tek şey şu ki CHP veya İYİ parti olasaydı zaten durum bu seviyeye gelmezdi.. her ikisi de daha işin başında ABD nin gazına gelip Milli menfaatlerimizi unutacak kadar cahil değiller.. Suriye Devletinin toprak bütünlüğünü daha ilk günden korumaya alsan sınırlarını IŞID YPG PKK gibi teröristlere kapatsan, Silah sevkiyatlarını engellesen şu anda orada savaşmamıza hiç gerek kalmayacaktı..

Muhalif kesim hep bir ağızdan taa o tarihte defalarca söyledi ama herşeyi bilen Asrın Lideri kendi bildiğini yaptı..

Dün RTE nin sözleri gazetelerde manşet oldu

"OBAMA O ZAMAN BENİ ALDATMIŞ"

Gülecek halimiz bile kalmadı..

Allah Mehmetçiği, masum insanları ve Vatan'ımı düşmanlardan ülkemdeki cahillerden ve hainlerden korusun.

• Merhabalar. biraz da olsa keyfimiz yerine gelsin.

• Bizim milletin beyni uyuşmuş mallaşmış gerçekten. Şu kadar önemli bir savaş yaşanıyor, herkes kendi halinde umursamaz halde. Çoğu millet mal mal face te paylaşım yapıyor, hepsi filozof olmuş, şurda burda gördükleri büyük lafları videoları paylaşıyorlar anca. Diğer taraftan çoğu cahil cüheladan oluşan terör sevicileri her platformda aktif görünüyorlar. Burada bile kurnazca milleti birbirne düşürmek isteyen tipler gözden kaçmıyor. Tabi işe siyaseti karıştrıp böyle olmasına çanak tutuanlar da yok değil.

Bu operasyona başladığımıza göre kesinlikle geri atım atmamamız ve geri adım atmayacağımızı hissettirmemiz lazım. Bu operasyonda geri adım atarsak
    bu ülkenin birliğini tehlikeye atarız. İsterse sonunda Esad'a verilsin, o bölge YPG kontrolünden her ne pahasına olursa olsun alınmalı. Esad'la da bir şekilde, belki Rusya aracılığıyla anlaşmalıyız. Sonuçta Esad'da üleknin üçte birini PYD nin kontrolünde olmasını istemiyordur.

Operasyona gelice, arkadaşlar arazi zor, hava şartları da şu ana kadar uygun değildi, çamur batak sis var. Üstelik karşı taraf da sıkı hazırlık yapmış, öyle kayıpısz buraları alamayız, bunlara hazırlıklı olmalı, moralleri yüksek tutmalıyız. Sonuçta zafer bizim olacak.

Yabancı dili olanlar sosyal medyada daha aktif olsunlar, haklılığımızı, YPG nin nasıl bir terör örgütü olduğunu elimizden geldiğince anlatmamız lazım.

• 
Sayfa: önceki 11191120112111221123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.